SZCZECIN kluseczki z wiosennej wpadki - zostały dwie panny!!
Moderator: Junior Moderator
Re: SZCZECIN 14 kluseczek z wiosennej wpadki
Ogłosiłam,że szukam transportu dla dziewczynek do Bydgoszczy, ale na razie bez odzewu.
Szyjemy już hamaki i tunele.
Mam nadzieje ,że ktoś będzie jechał do Bydgoszczy.
Szyjemy już hamaki i tunele.
Mam nadzieje ,że ktoś będzie jechał do Bydgoszczy.
haLLo witajcie....
sorrrki ale tak mnie babole wciągnęły (szok)
Reniu gdybyś TY wiedziała co ja mam w seduszQ mmmm
cała rodzinka mówi DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SŁONECZKO po napełnieniu brzuszka zaczęła zwiedzanie i tak do teraz,nie wiem czy coś spała
Teraz wiem dlaczego szczurasek z domu "" a zoologiczny (a ten którego mam to był na zamówienie) jest MEGA
Kali po przebytej drodze i za klimatyzowaniu się ""
bryka jak szalona -ADHD- wow
łączenie poszło bez większych oporów straszej baby , heh i tu będzie śmiech
Kali zalewała kropelkami moczu Canne w hamaczQ ona nic sobie z tego nie robiła...smacznie spała . Tak jak pisałam eską jeszcze jedna laska dołączyła ( szukamy sponsora na klatkę
) Lola to małolat w podobnym wieku do Kali ajjjj Księżniczki
na pupilach się uaktualniamy

Reniu gdybyś TY wiedziała co ja mam w seduszQ mmmm
cała rodzinka mówi DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SŁONECZKO po napełnieniu brzuszka zaczęła zwiedzanie i tak do teraz,nie wiem czy coś spała

Teraz wiem dlaczego szczurasek z domu "" a zoologiczny (a ten którego mam to był na zamówienie) jest MEGA
Kali po przebytej drodze i za klimatyzowaniu się ""

łączenie poszło bez większych oporów straszej baby , heh i tu będzie śmiech

na pupilach się uaktualniamy

z nami Canna - Kali -Czarny Demon
- Lola -Bezradny Damianek 

No to się cieszę że wnuczęta się podobają 

Ze mną :Tedi, Miśka, Kazik
Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
Nasz temat : http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34178
Za TM : Bolek, Basia, Wiesiunia, Mamuśka, Mała Biała, Foster, Mała Czarna, Nubi, Besti, Teodorek, Tosiu, Termit, Afra, Jasiu, Abra, Pyra
Czy są jeszcze może dwie samiczki? 

Haribo cudownie haszczeje
Zjaśniał jej lekko grzbiet ale została czarna pręga po środku, która ciągnie się od główki do ogonka
Nie dość, że jest naprawdę śliczna to jeszcze fantastyczny z niej miziak

Nie dość, że jest naprawdę śliczna to jeszcze fantastyczny z niej miziak

"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge
Jedna chyba nr 4 tak samo haszczeje (też została jej czarna pręga) i to tak z dnia na dzień
Mała uciekinierka z niej, parę razy widziałam ją siedzącą na klatce...potem zauważyłam w nocy jak buszuje koło klatki i tak od kilku dni sama robi sobie wybiegi - do tej pory nie wiem którędy ona wyłazi
Potem wraca sobie do klatki, tak samo jak wołam na jedzenie to przyłazi pod drzwiczki
Mój ojciec raz mało zawału nie dostał jak poszedł dać im sałaty a tu nagle "coś" wyrwało mu liść z ręki i uciekło za klatkę
Mogę siedzieć godzinami przy klatce ona wtedy nie wyjdzie, jakby wiedziała że nie może "sprzedać" swojego sposobu na wydostanie się z klatki 

Mój ojciec raz mało zawału nie dostał jak poszedł dać im sałaty a tu nagle "coś" wyrwało mu liść z ręki i uciekło za klatkę

hehe a ta 4 jest jeszcze do adopcji czy już nie.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Nie, czeka na transport do nowego domku, jest niesamowita 

renett miałam zabrać Haribo i Fanaberię na zjazd w sobotę, żebyś zobaczyła jaka Twoja wnusia śliczna jest
Ale mamy znowu te zabawy z escherichia coli, gronkowcem i innymi cudami więc oszczędzę im samotnego pobytu w przedsionku
Ale jeśli chcesz to zapraszam na mizianie całego stada do mnie

Ale jeśli chcesz to zapraszam na mizianie całego stada do mnie

"Zniewoliliśmy resztę zwierzęcego stworzenia oraz potraktowaliśmy naszych dalekich kuzynów w futrach i piórach tak okrutnie, że poza wszelką wątpliwość, gdyby mieli oni stworzyć religię, szatanem byłby dla nich człowiek." — William Ralph Inge
Nooo a w niedzielę cały dzień anatomii
szczurki jeszcze by zwariowały od słuchania pani Jolanty
Albo rozłożyłaby je na części - eksponaty do nauki
Już sobie wyobraziłam jak opisuje kosteczkę po kosteczce
Chętnie wpadnę któregoś dnia, przez tą Twoją Fanaberię mam jeszcze większą chęć na łysolka
Pusto się robi u mnie, maluszki wyfruwają i jeszcze Mała Czarna odeszła...

Chętnie wpadnę któregoś dnia, przez tą Twoją Fanaberię mam jeszcze większą chęć na łysolka

renett współczuję straty. Mała Czarna pewnie już biega z moim Deserkiem i innymi wspaniałymi ogonkami. Niedzielę odrzuciłam od razu, nie mogłabym im tego zrobić. Wystarczy, że my musimy przejść przez te tortury
Ja w Szczecinie jestem do poniedziałku, jeśli chciałabyś wpaść to daj znać

Ja w Szczecinie jestem do poniedziałku, jeśli chciałabyś wpaść to daj znać

Cudne. Gdybym mogła dzisiaj brać ogonki to bym wzięła je wszystkie. Heh. 

Ze mną: jeszcze nie mam podopiecznych. ;]
Są jeszcze dwie wolne panienki nr 5 i 6
chyba że coś z transportem reszty nie wypali...

renett mam ta samo...wychodzi z klatki biega sobie bez trosko ,i wraca bez niczego...jak?
Kali-Czarna albo Demon( tak ją wołamy roboczo) najwięcej pochłania amQ i opanowała klatkę dla sie..Gerbera , płatki i sałatę kitra na potem, w tunelu
Fotki robione w locie do bani..urosła mi w oczach z dnia na dzień
Ciężko tę babę utrzymać na kanapie , gdy Canulec buszyje ...pędzi za nią !! Mizianie buahahaha nie ma opcji
Reniu podziękuj Afrze za cudeńko od cioci Moni
Kali-Czarna albo Demon( tak ją wołamy roboczo) najwięcej pochłania amQ i opanowała klatkę dla sie..Gerbera , płatki i sałatę kitra na potem, w tunelu

Ciężko tę babę utrzymać na kanapie , gdy Canulec buszyje ...pędzi za nią !! Mizianie buahahaha nie ma opcji

Reniu podziękuj Afrze za cudeńko od cioci Moni

z nami Canna - Kali -Czarny Demon
- Lola -Bezradny Damianek 

Panienki 2 i 4 ( z białymi pysiami )jadą do Bydgoszczy,
Już intensywnie organizuje transport i mam nadzieje ze niedługo dotrą.
Czy ktoś ze Szczecina mógłby odebrac dziewczynki od renett i dostarczyc w sobotę o godz.9.35 na dworzec PKP ( wraca do Wrocławia kluska123 i może zabrac maluchy do Poznania) a stamtąd już Bydgoszcz .
POMOCY !
Potrzeby też jakiś transporterek
Już intensywnie organizuje transport i mam nadzieje ze niedługo dotrą.
Czy ktoś ze Szczecina mógłby odebrac dziewczynki od renett i dostarczyc w sobotę o godz.9.35 na dworzec PKP ( wraca do Wrocławia kluska123 i może zabrac maluchy do Poznania) a stamtąd już Bydgoszcz .
POMOCY !
Potrzeby też jakiś transporterek