Tosiaki-11 klusków panny na gigancie...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Mika27

Re: Tosiaki-11 klusków panny na gigancie...

Post autor: Mika27 »

Nietoperrr, wyjęłam panikarza od pokrzywdzonego Czorta.

U mnie ciemnieje na nosku i tyłku, po prostu cudo :D
Za TM 16 szczurzych duszyczek.. (*) :(
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Post autor: Frugo_Frugo »

No więc na szczęście znaleźliśmy transport dla maluchów w poniedziałek ;)
Czekamy na maleństwa! ;) :D
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Frugo,CUDOWNIE!!! :D Jak tylko chłopaki dotrą do Ciebie,wycałuj im te pyski paskudne od babci Nietoper! :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Hanka&Medyk

Post autor: Hanka&Medyk »

Chłopcy Frugo są już w drodze z Pućką z sąsiedniego forum. W Aleksandrowie mają być w niedzielę.

A selfik przestał być selfikiem - spomiędzy czarnych włosów zaczyna wyglądać coraz więcej siwych :P
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Nietoperrr...
Kontakt:

Super!!!Hania,jeszcze raz wielkie dzięki!Jesteś aniołem!!! :-* :-* :-*
A selfik to może po mamusi pójdzie,bo ona tez upstroszona białym kłaczkiem tu i ówdzie :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Nietoperrr... pisze:Super!!!Hania,jeszcze raz wielkie dzięki!Jesteś aniołem!!! :-* :-* :-*
Zagdzam się w 100000 % <3 . Dziękuję Haniu i Pućce z 2 forum też. Malusieństwa pojechały będą u mnie w niedzielę/poniedziałek! :-*
path5
Numer GG: 5141569

Post autor: path5 »

hejka
mój też osiwiał trochu.
podejrzewam ze z radości ze się z nimi bawię codziennie. ;D
Chłopaki są rozkoszni.
Rozrabiają na potęgę i chwili ciszy z nimi nie mam.
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Szczury nie dawno do mnie przyjechały. Straszneee są, strasznie kochane :) :-* Właśnie siedzą mi na kolanach, rozpoznaję je tylko po ogonie, Dudek ma cały czarny ogon, a drugi (jeszcze bez imienia) różową końcówkę ;) http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014 - więcej o nich. xd
Awatar użytkownika
Igaśka

Post autor: Igaśka »

Jej ,wątek się zakopał. A Igaśka dawno nic nie pisała :)
Hej to ja Milka . Nasza poprzednia mama pewnie jest bardzo ciekawa co u jej maleństw.Za mamą Tosią też tęsknię i bardzo mnie smucą zdjęcia z jej smutnym pyszczkiem. Brakuje mi naszej wielkiej brygady - tosiaków.Ale nie martwcie się ,u mojej mamusi są dziewczyny.Glutka i alfa Lucky. Jestem szalona i rozbiegana ,a moja pani tylko się śmieje jak przybiegam do niej na zaczepki i skacze jak kózka :)Moja pani jest kochana ,często mówi na mnie diablica. I wiecie co ? Tylko nie mówcie dziewczynom, jestem ulubienicą całej rodzinki. Nawet starszy brat bierze mnie na ręce i tarmosi.Jem prawie wszystko ,ale tylko to co mi smakuje O0 Mówią też że jestem spaślakiem ,a ja się wtedy obrażam bo jak można obrażać kobietę ?! Pani zawsze mnie całą obcałowywuje ,a czasem nawet sama jak chce wyjść to przychodzę i liże jej usta. Glutka to jedna z moich siostrzyczek,uwielbia się ze mną bawić ale czasem za bardzo sobie pozwala i wtedy przygniatam ja do ziemi. Za to Lucky..Lucky jest alfa i często ja zaczepiam ale pani mi zakazuje bo Lucky jak się zdenerwuje to jest źle. Wtedy powala mnie i trochę piszcze ale nie bardzo. Bardzo bym chciała być alfa ale wolę zostawić to narazie Lucky i z nią nie zadzierać. Pani dziś nas ostrzegła że jutro będą fotki i choć tego nie lubimy to ładnie się umyjemy i skrócimy paznokietki . Dobra teraz jem i nie moge gadać bo później idziemy spać.Brakuje mi was- i Nietoperrka,dzieciaczków i mojego rodzeństwa ,a szczególnie mamusi Tosi. Tęsknię za wami i nie zapomne . MILKA . Paa ! :-*
Nietoperrr...
Kontakt:

Milko,dzięki za liścik i ludzkie tłumaczenie! :D
A mi tak bardzo brakuje każdego Tosiaka,każdego po kolei...
Piszcie o nich,proszę,piszcie jak najwięcej!!!
Ja może nie zawsze mam czas na odpowiadanie,ale staram się,jak mogę,bo to moje szczurze dzieci...
PISZCIE! :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Mówią też że jestem spaślakiem
Ha, to chyba rodzinne! :D
Wyszukiwarka nie gryzie
Nietoperrr...
Kontakt:

To chyba dopiero teraz się ujawnia... ::) Bo ciocia Duszka to taka pulpeciara się zaczyna robić,Tosia dopiero po sterylce,ale też już goni... ::)
Nadrabiają Tosiaki mamusiowe za młodu braki ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Malachit pisze:
Mówią też że jestem spaślakiem
Ha, to chyba rodzinne! :D
Tsaa...Skąd ja to znam! :P Dudek od miski nie odchodzi... ::) :D
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Irysek też by chciał coś powiedzieć(=napisać) xd Dudek nie ma czasu - je jak zwykle.

Witam, to ja Irysek przeczytałem, a właściwie to Marta mi przeczytała liścik mojej siostry i też chciałem coś napisać. :) Teraz siedzę u Marty w bluzie z bratem,( on znów je) pobiegaliśmy Marcie co ma pisać. Chciałbym pozdrowić Mamusię Tosię, ciocię Duszkę , babcię Nietoperrr... i jej dzieci oraz kochane rodzeństwo.Bardzo za Wami tęsknię, Dudek też .Tylko się przynać nie chce. ;D Bardzo się cieszę, że go mam. Bez niego było by szaro-buro w życiu.I na pewno smutno...Mama Marta mówi, że w naszym małym stadzie pojawi się trzeci, może nawet czwarty. Któryś z nich ma być dopiero w wakacje,z hodowli! Mam nadzieję, że mama nie będzie go faworyzować. Ale cieszę się, że się pojawią. Wyleźliśmy z bluzy (wreszcie!) . Chodzimy po biórku jak szaleni! ::) Wchodzimy na klawiaturę i przeszkadzamy jej w pisani! >:D Ale z nas diabełki O0 .
Maaaaaaaaaamo Tosiu!Mocno liżę i tulę! Wiesz co? Muszę się poskarżyć na Dudka!Zabiera mi jedzenie. :'( Mama się śmieje, że jeden będzie z nadwagą , a drugi z niedowagą (tu chodzi o mnie) . Ale ja nie chcę mieć niedowagi :'( Na szczęście mama dokarmia mnie po cichu. ;) Dosypuje nam kilka razy dziennie jedzenie, ale Dudek atakuje mnie i nie pozwala mi jeść. :'( . Rozumiem, że gruby chce być alfą, ale bez przesady!Mi się zawsze najgorsze kąski trafiają! Powiedz mu coś Mamusiu. Nie umiem się bronić, przed nim. Nie wiem co jeszcze powiedzieć, chyba już się pożegnam.Polecę szybko do miski i coś przekąszę.Puki Dudek pije (z kubka!). Pa!Pamiętam o Was Tosiaki! :-* Nigdy nie zapomnę. :-*
Awatar użytkownika
Frugo_Frugo

Frugo_Frugo pisze:pobiegaliśmy Marcie co ma pisać.
Tu miało być "pobiegaliśmy sobie, taraz odpoczywamy.Mówię Marcie co ma pisać [...]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”