[Brzeg] Oddam małe szczurki w dobre ręce

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Repuzel

Re: [Brzeg] Oddam małe szczurki w dobre ręce

Post autor: Repuzel »

A mi i Freice może uda się w końcu transport !Czekam tylko na odpowiedź Rajuny, trzymajcie kciuki !:D
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
Asengrith

Post autor: Asengrith »

Trzymamy kciuki by się udało :D

Bardzo się cieszę że zauroczyły was "myszki" i że znalazły wspaniałych opiekunów. Jestem wam za to bardzo wdzięczna jak również za okazana pomoc. Maluszki są jak widzicie kochanymi szkrabami, brykającymi wszędzie i czasami nieśmiałymi. Jestem pewna że wprowadzą dużo pozytywnego zamieszania w wasze życia ;) Szogun się cieszy że może już spać w akwarium a nie na półeczce ;) Teraz sami macie 18 światów w mniejszych kawałkach ;D
Awatar użytkownika
Repuzel

Post autor: Repuzel »

no i się niestety nie uda :( Ale kolejna szansa już po 1 czerwca. Serdecznie dziękuje Asengrith za bardzo duże zaangażowanie i pomoc w szukaniu transportu :)
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
Asengrith

Nie ma sprawy, dla szczurków zrobię wszystko ;) Byle by mi dały spać w nocy ;D
Asengrith

Aktualnie :)

Do adopcji pozostało 5 szkrabików :)

2 samiczki kapturki

3 samczyki w tym 1 kapturek i 2 blutki :)

Małe słodziaki szukają domku, kto przygarnie rozrabiakę :D
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

A tak z ciekawości zapytam: można zdjęcia tych szkrabików, które są jeszcze do adopcji? :]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Asengrith

Na pewno je zrobię w niedługim czasie jak tylko się uporam z kilkoma sprawami :) Dziś jest senny dzień i maluszki śpią. Troszkę pojadły, pomęczyły poidełko i zasnęły. Nawet Szarik i Szogun śpią jak małe dzieci. Czemu one tak nie śpią w nocy?! ;D
Awatar użytkownika
Shigella

Post autor: Shigella »

U Arusia jednak są robaczki - jedziemy jutro zasypać.
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Za TM - Tadzio i Denis <3
Awatar użytkownika
BlackRat

Asengrith pisze:Na pewno je zrobię w niedługim czasie jak tylko się uporam z kilkoma sprawami :) Dziś jest senny dzień i maluszki śpią. Troszkę pojadły, pomęczyły poidełko i zasnęły. Nawet Szarik i Szogun śpią jak małe dzieci. Czemu one tak nie śpią w nocy?! ;D
Bo to nocne stworzonka są ;p

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Asengrith

Jednak wszystkie je złapały :( Na pewno będzie lepiej, zapudrowane też fajnie wyglądają ;)

Nocne nocne tylko czemu akurat tłuka się jak kładę się spać ;D Małe złośniki :D
Awatar użytkownika
Shigella

Post autor: Shigella »

Asengrith pisze:Nocne nocne tylko czemu akurat tłuka się jak kładę się spać ;D Małe złośniki :D
Heh nasze o dziwo (oby nie zapeszyć) póki co w nocy są w miarę spokojne - nie słychać ich - noooo ale tak szaleją na wybiegach, że nadrabiają w 100% :p
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Za TM - Tadzio i Denis <3
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

Cześc wszystkim ja tak śledzę ten wątek od początku ale dopiero teraz piszę :). Te maleństwa są takie śliczne, wszystkie bym wzięła. Już nie mogę się doczekać piątku. Przyjedzie ogonek do mnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że moje dziewuchy zaakceptują ją szybciutko.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
BlackRat

Ja w tę niedzielę odbieram moje dwie perły z Łodzi, a w przyszłą sobotę jednak z tych niebieskich skarbów, i również mam nadzieję, że będzie między dziewczynkami miłość ;]

Asengrith

Podsumuje jednym słowem: sajgon! ;D Chłopaki dają popalić i to naprawdę mocno. Są wszędzie, wspinają się i biegają po prętach klatki a jak im ja otworzyć to wysyp szczurków :D A najbardziej przywódczy to kapturek Rweolwer ;) On musi wszystko zobaczyć, wszystko spróbować i wszędzie wejść (jestem dumna że ma pełny charakter po Szogunie) Oczywiście za nim wszystkie ogonki biegną. Dziewczynki grzeczne śpią teraz a chłopaki szaleją i aż człowiek patrząc na nie się uśmiecha :D Marzkowa samiczka spokojna, zawsze towarzyszy Szogunowi i razem z blutka Repuzel (ciepła kluska po tacie Szariku) ąpią wtulone w siebie ;) Frejkowa "Whisky" trzyma się o dziwo Szafirki i razem dokuczają rodzeństwu :D Najczęściej gonią się z "Tygryskiem" Blackrat i "Trojkatem" który szuka nadal dobrego domku :) Szafirka rośnie i złodziejaszek zabiera nasionka rodzeństwu :P Opowiadajcie co z maluszkami które już maja domki, ciekawi mnie czy wam też demolują klatkę ;)

Pozostało 5 szczurków do adopcji a z ich temperamentem nie sposób przejść koło nich obojętnie :)
Awatar użytkownika
ozi

Post autor: ozi »

Mój Zefirek, jak przystało na młodego szczurka, też rozrabiaka :) W chwili kiedy to piszę akurat śpi słodko w rurce, ale jeszcze przed chwilą naparzał się z kumplem - 3 razy większym Cyklonem :) Ciężko go pojąć, potrafi wejść mojemu 2-letniemu Waflowi na głowę albo na samą górę klatki, ale przeraża go śmiertelnie nagły ruch ręki :P Ciekawski, sam się pcha na człowieka i chyba rośnie na złodzieja papierków ;D
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”