[Brzeg] Oddam małe szczurki w dobre ręce
Moderator: Junior Moderator
Re: [Brzeg] Oddam małe szczurki w dobre ręce
A mi i Freice może uda się w końcu transport !Czekam tylko na odpowiedź Rajuny, trzymajcie kciuki !:D
Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
Na tęczowym mostku: Vendetta, Vesania, Ciri, Marian, Rebelia, Ninde Banshe, Geralta, Valkiria, Falkon (tęsknimy!)
Trzymamy kciuki by się udało
Bardzo się cieszę że zauroczyły was "myszki" i że znalazły wspaniałych opiekunów. Jestem wam za to bardzo wdzięczna jak również za okazana pomoc. Maluszki są jak widzicie kochanymi szkrabami, brykającymi wszędzie i czasami nieśmiałymi. Jestem pewna że wprowadzą dużo pozytywnego zamieszania w wasze życia
Szogun się cieszy że może już spać w akwarium a nie na półeczce
Teraz sami macie 18 światów w mniejszych kawałkach 

Bardzo się cieszę że zauroczyły was "myszki" i że znalazły wspaniałych opiekunów. Jestem wam za to bardzo wdzięczna jak również za okazana pomoc. Maluszki są jak widzicie kochanymi szkrabami, brykającymi wszędzie i czasami nieśmiałymi. Jestem pewna że wprowadzą dużo pozytywnego zamieszania w wasze życia

no i się niestety nie uda
Ale kolejna szansa już po 1 czerwca. Serdecznie dziękuje Asengrith za bardzo duże zaangażowanie i pomoc w szukaniu transportu 

Ze mną: Avangarda, Revolta, Morwena, Troya, River, Boomer
Nie ma sprawy, dla szczurków zrobię wszystko
Byle by mi dały spać w nocy 

Aktualnie 
Do adopcji pozostało 5 szkrabików
2 samiczki kapturki
3 samczyki w tym 1 kapturek i 2 blutki
Małe słodziaki szukają domku, kto przygarnie rozrabiakę

Do adopcji pozostało 5 szkrabików

2 samiczki kapturki
3 samczyki w tym 1 kapturek i 2 blutki

Małe słodziaki szukają domku, kto przygarnie rozrabiakę

A tak z ciekawości zapytam: można zdjęcia tych szkrabików, które są jeszcze do adopcji? :]
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Na pewno je zrobię w niedługim czasie jak tylko się uporam z kilkoma sprawami
Dziś jest senny dzień i maluszki śpią. Troszkę pojadły, pomęczyły poidełko i zasnęły. Nawet Szarik i Szogun śpią jak małe dzieci. Czemu one tak nie śpią w nocy?! 

U Arusia jednak są robaczki - jedziemy jutro zasypać.
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Za TM - Tadzio i Denis <3
Bo to nocne stworzonka są ;pAsengrith pisze:Na pewno je zrobię w niedługim czasie jak tylko się uporam z kilkoma sprawamiDziś jest senny dzień i maluszki śpią. Troszkę pojadły, pomęczyły poidełko i zasnęły. Nawet Szarik i Szogun śpią jak małe dzieci. Czemu one tak nie śpią w nocy?!
nasz temacik

Jednak wszystkie je złapały
Na pewno będzie lepiej, zapudrowane też fajnie wyglądają
Nocne nocne tylko czemu akurat tłuka się jak kładę się spać
Małe złośniki 

Nocne nocne tylko czemu akurat tłuka się jak kładę się spać

Heh nasze o dziwo (oby nie zapeszyć) póki co w nocy są w miarę spokojne - nie słychać ich - noooo ale tak szaleją na wybiegach, że nadrabiają w 100% :pAsengrith pisze:Nocne nocne tylko czemu akurat tłuka się jak kładę się spaćMałe złośniki
Z nami Czaruś i Aruś - http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36300
Cześc wszystkim ja tak śledzę ten wątek od początku ale dopiero teraz piszę
. Te maleństwa są takie śliczne, wszystkie bym wzięła. Już nie mogę się doczekać piątku. Przyjedzie ogonek do mnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że moje dziewuchy zaakceptują ją szybciutko.

Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Ja w tę niedzielę odbieram moje dwie perły z Łodzi, a w przyszłą sobotę jednak z tych niebieskich skarbów, i również mam nadzieję, że będzie między dziewczynkami miłość ;]
nasz temacik

Podsumuje jednym słowem: sajgon!
Chłopaki dają popalić i to naprawdę mocno. Są wszędzie, wspinają się i biegają po prętach klatki a jak im ja otworzyć to wysyp szczurków
A najbardziej przywódczy to kapturek Rweolwer
On musi wszystko zobaczyć, wszystko spróbować i wszędzie wejść (jestem dumna że ma pełny charakter po Szogunie) Oczywiście za nim wszystkie ogonki biegną. Dziewczynki grzeczne śpią teraz a chłopaki szaleją i aż człowiek patrząc na nie się uśmiecha
Marzkowa samiczka spokojna, zawsze towarzyszy Szogunowi i razem z blutka Repuzel (ciepła kluska po tacie Szariku) ąpią wtulone w siebie
Frejkowa "Whisky" trzyma się o dziwo Szafirki i razem dokuczają rodzeństwu
Najczęściej gonią się z "Tygryskiem" Blackrat i "Trojkatem" który szuka nadal dobrego domku
Szafirka rośnie i złodziejaszek zabiera nasionka rodzeństwu
Opowiadajcie co z maluszkami które już maja domki, ciekawi mnie czy wam też demolują klatkę
Pozostało 5 szczurków do adopcji a z ich temperamentem nie sposób przejść koło nich obojętnie

Pozostało 5 szczurków do adopcji a z ich temperamentem nie sposób przejść koło nich obojętnie

Mój Zefirek, jak przystało na młodego szczurka, też rozrabiaka
W chwili kiedy to piszę akurat śpi słodko w rurce, ale jeszcze przed chwilą naparzał się z kumplem - 3 razy większym Cyklonem
Ciężko go pojąć, potrafi wejść mojemu 2-letniemu Waflowi na głowę albo na samą górę klatki, ale przeraża go śmiertelnie nagły ruch ręki
Ciekawski, sam się pcha na człowieka i chyba rośnie na złodzieja papierków