Adoptuj labika!
Moderator: Junior Moderator
Re: Adoptuj labika!
Osoba z rezerwowej się odezwała, znowu zostaje 1 (ale jest szansa, bo namawiam Dominika B. na adopcję 2 i się powoli łamie 
Joanna potrzebuje transportu przynajmniej do Krakowa - więc jeżeli ktokolwiek by jechał Wwa-Kraków to proszę o kontakt...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... uTFE#gid=0

Joanna potrzebuje transportu przynajmniej do Krakowa - więc jeżeli ktokolwiek by jechał Wwa-Kraków to proszę o kontakt...
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... uTFE#gid=0
1 labik zostaje ?

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...

jest na króliczym forum transport 1 czerwca ale to chyba odpada jesli wyjezdzasz...
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
O której godzinie i jakim transportem? Może udałoby mi się kogoś wysłać...
wyjazd z Warszawy wschodniej do Krakowa głównego 01.06 (piątek) godzina 11:03 (istnieje możliwosc podrzucenia mi zwierzaka/rzeczy do przewiezienia w czwartek)
wyjazd z Krakowa głównego do Warszawy centralnej 03.06 (niedziela) godzina 19:45
Niestety oba pociągi nie stają nigdzie po drodze, wiec nie ma możliwosci zabrania niczego na trasie Warszawa - Kraków
666-270-628 podaje swój numer telefonu. Jakby się coś komuś urodziło, to jestem dostępna, jakbym nieodbierała to prosze o sms wtedy oddzwonie
czy ktoś się deklarował na DT dla szczura we Wrocławiu? dostałam info że jadą do mnie DWA labiki, kiedy ja miałam brać tylko jednego.
nie wiem w ogóle skąd ten pomysł się urodził, bo ja nie mam warunków na tymczas, mogę ew przetrzymać razem z moim do czasu kiedy straci płodność i będzie można go połączyć z dziewczynami, ale nie dłużej, bo moja chorobówka jest ledwo na jednego szczura. już nie mówiąc o tym że jeśli się okaże że po kastracji mój będzie musiał być sam to w ogóle nie mam gdzie trzymac tego dodatkowego.

nie wiem w ogóle skąd ten pomysł się urodził, bo ja nie mam warunków na tymczas, mogę ew przetrzymać razem z moim do czasu kiedy straci płodność i będzie można go połączyć z dziewczynami, ale nie dłużej, bo moja chorobówka jest ledwo na jednego szczura. już nie mówiąc o tym że jeśli się okaże że po kastracji mój będzie musiał być sam to w ogóle nie mam gdzie trzymac tego dodatkowego.
No rzeczywiście aleken, sytuacje masz nie za ciekawą. Kto z Wrocławia brał ciura???alken pisze:czy ktoś się deklarował na DT dla szczura we Wrocławiu? dostałam info że jadą do mnie DWA labiki, kiedy ja miałam brać tylko jednego.![]()
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
- Kontakt:
alken,w razie czego ja mam sporą klatkę do pożyczenia,leży poskładana bezczynnie
Jest dosyć spora i całkiem przyzwoita.

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
z tego co się dowiedziałam to chyba nikt, bo już po przekazaniu szczurów na facebooku pojawił się wpis że pomyłkowo został wysłany jeden labik i potrzebne dt. szkoda że mnie nikt o tym nie poinformował, dowedziałam się o tym facebooku od dziewczyn na forumxiao-he pisze: No rzeczywiście aleken, sytuacje masz nie za ciekawą. Kto z Wrocławia brał ciura???

Nietoperku, dzięki, ale ja za bardzo nie mam jej gdzie postawić. mam bardzo mały pokój, i tak z dwiema klatkami czuję się jak w zoo. dlatego nigdy nie oferuję dt, bo nie mam jak, a muszę też liczyć się z tż z którym mieszkam i nie mogę zagracac naszej wspolnej przestrzeni.
Oczywiście ludzie są bezmyślni!!! 4 szczury, po które dzisiaj i kilka dni temu miały przyjść osoby zrezygnowały z adopcji
No i 4 szczury przez te bezmyślne istoty, które nawet nie raczyły napisać tego, że ich nie wezmą - wcześniej niż wczoraj!!! - ostały się bez domu 

Powinna zostać stworzona czarna lista tych, którzy byli "pewniakami" i na koniec wywinęli taki numer!!!
Marta Z
Ewa A
Joanna
i Patrycja B, która podobno adoptowała z innego źródła...

Marta Z
Ewa A
Joanna
i Patrycja B, która podobno adoptowała z innego źródła...

Co za ludzie! A miały znaleźć dom wszystkie szczurki 

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Kurczę, k_h, a wczoraj jeszcze rozmawiałyśmy i miały tylko dwa (albo aż dwa) zostać do adopcji. Strasznie przykro się czyta takie wiadomości, niektórzy są bezduszni i myślą, że mogą tak po prostu zrezygnować i nic się nie stanie... A one są takie cudowne, wczoraj nie mogłam się oderwać od dwóch chłopaczków, których mi przywiozłaś. Naprawdę, Nika... będziesz miała z nich nieziemską pociechę 

Chętnie wezme labika (samczyka), jesli znajdzie się transport do Krakowa, no i jesli jakiś samczyk został. Niestety moge wziąć tylko jednego
Tylko proszę o łopatologiczne wyjaśnienie co i jak (pewnie są jakies wymagania adopcyjne), bo jestem nowa i sie średnio orientuję...