Adoptuj labika!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
k_h

Re: Adoptuj labika!

Post autor: k_h »

Czekam na odpowiedź czy jest dalej zainteresowana :(
Awatar użytkownika
k_h

Osoba z rezerwowej się odezwała, znowu zostaje 1 (ale jest szansa, bo namawiam Dominika B. na adopcję 2 i się powoli łamie :)

Joanna potrzebuje transportu przynajmniej do Krakowa - więc jeżeli ktokolwiek by jechał Wwa-Kraków to proszę o kontakt...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... uTFE#gid=0
Awatar użytkownika
akzi

Post autor: akzi »

1 labik zostaje ?
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

jest na króliczym forum transport 1 czerwca ale to chyba odpada jesli wyjezdzasz...
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
k_h

O której godzinie i jakim transportem? Może udałoby mi się kogoś wysłać...
Awatar użytkownika
alken

wyjazd z Warszawy wschodniej do Krakowa głównego 01.06 (piątek) godzina 11:03 (istnieje możliwosc podrzucenia mi zwierzaka/rzeczy do przewiezienia w czwartek)
wyjazd z Krakowa głównego do Warszawy centralnej 03.06 (niedziela) godzina 19:45

Niestety oba pociągi nie stają nigdzie po drodze, wiec nie ma możliwosci zabrania niczego na trasie Warszawa - Kraków

666-270-628 podaje swój numer telefonu. Jakby się coś komuś urodziło, to jestem dostępna, jakbym nieodbierała to prosze o sms wtedy oddzwonie

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

Awatar użytkownika
alken

czy ktoś się deklarował na DT dla szczura we Wrocławiu? dostałam info że jadą do mnie DWA labiki, kiedy ja miałam brać tylko jednego. :-\
nie wiem w ogóle skąd ten pomysł się urodził, bo ja nie mam warunków na tymczas, mogę ew przetrzymać razem z moim do czasu kiedy straci płodność i będzie można go połączyć z dziewczynami, ale nie dłużej, bo moja chorobówka jest ledwo na jednego szczura. już nie mówiąc o tym że jeśli się okaże że po kastracji mój będzie musiał być sam to w ogóle nie mam gdzie trzymac tego dodatkowego.

xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

alken pisze:czy ktoś się deklarował na DT dla szczura we Wrocławiu? dostałam info że jadą do mnie DWA labiki, kiedy ja miałam brać tylko jednego. :-\
No rzeczywiście aleken, sytuacje masz nie za ciekawą. Kto z Wrocławia brał ciura???
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

alken,w razie czego ja mam sporą klatkę do pożyczenia,leży poskładana bezczynnie ;) Jest dosyć spora i całkiem przyzwoita.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
alken

xiao-he pisze: No rzeczywiście aleken, sytuacje masz nie za ciekawą. Kto z Wrocławia brał ciura???
z tego co się dowiedziałam to chyba nikt, bo już po przekazaniu szczurów na facebooku pojawił się wpis że pomyłkowo został wysłany jeden labik i potrzebne dt. szkoda że mnie nikt o tym nie poinformował, dowedziałam się o tym facebooku od dziewczyn na forum :-\ dwie osoby się zgłosiły. napisałam pod spodem że proszę o kontakt ale nikt się nie odezwał. napisałam też pw do jednej z dziewczyn (druga miała zablokowane wiadomości od nieznajomych) ale też nie dostałam odpowiedzi, moze moja wiadomosc wpadła gdzies do spamu, bo dziewczyna wrzucała jakies linki na tablicę, więc na FB była. dzis opublikowałam osobną wiadomosc na tablicy tego wydarzenia i czekam na odzew...

Nietoperku, dzięki, ale ja za bardzo nie mam jej gdzie postawić. mam bardzo mały pokój, i tak z dwiema klatkami czuję się jak w zoo. dlatego nigdy nie oferuję dt, bo nie mam jak, a muszę też liczyć się z tż z którym mieszkam i nie mogę zagracac naszej wspolnej przestrzeni.

Awatar użytkownika
k_h

Oczywiście ludzie są bezmyślni!!! 4 szczury, po które dzisiaj i kilka dni temu miały przyjść osoby zrezygnowały z adopcji :( No i 4 szczury przez te bezmyślne istoty, które nawet nie raczyły napisać tego, że ich nie wezmą - wcześniej niż wczoraj!!! - ostały się bez domu :(
Awatar użytkownika
k_h

Powinna zostać stworzona czarna lista tych, którzy byli "pewniakami" i na koniec wywinęli taki numer!!!

Marta Z
Ewa A
Joanna

i Patrycja B, która podobno adoptowała z innego źródła...

:(
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Co za ludzie! A miały znaleźć dom wszystkie szczurki :'(
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
ssylvusia
Numer GG: 1989601

Post autor: ssylvusia »

Kurczę, k_h, a wczoraj jeszcze rozmawiałyśmy i miały tylko dwa (albo aż dwa) zostać do adopcji. Strasznie przykro się czyta takie wiadomości, niektórzy są bezduszni i myślą, że mogą tak po prostu zrezygnować i nic się nie stanie... A one są takie cudowne, wczoraj nie mogłam się oderwać od dwóch chłopaczków, których mi przywiozłaś. Naprawdę, Nika... będziesz miała z nich nieziemską pociechę :D
ObrazekObrazek
Asaratte

Post autor: Asaratte »

Chętnie wezme labika (samczyka), jesli znajdzie się transport do Krakowa, no i jesli jakiś samczyk został. Niestety moge wziąć tylko jednego :( Tylko proszę o łopatologiczne wyjaśnienie co i jak (pewnie są jakies wymagania adopcyjne), bo jestem nowa i sie średnio orientuję...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”