oni są stworzeni po ty, by ich kochać
Moderator: Junior Moderator

On cały czas udaje takiego słodziaka, ale jak coś idzie nie po jego myśli, słodycz nabiera gorzkiego posmaku
 On cały czas udaje takiego słodziaka, ale jak coś idzie nie po jego myśli, słodycz nabiera gorzkiego posmaku  Na szczęście znamy się wystarczająco długo i wiemy, co robić, żeby jednak wszystko było po jego myśli... Tak nas sterroryzował
 Na szczęście znamy się wystarczająco długo i wiemy, co robić, żeby jednak wszystko było po jego myśli... Tak nas sterroryzował  

nie dość że figo, fagot, to jeszcze cycuś !figoifagot pisze:oraz Cycuś(...)

, został tylko Marti czyli Gruby.
 , został tylko Marti czyli Gruby. 
 Cudny szczur <3
 Cudny szczur <3
 tzn. ja go zajęłam
 tzn. ja go zajęłam  chociaż jakby zobaczył Twoje dziewczyny, to ze mną pewnie by się nawet nie pożegnał
 chociaż jakby zobaczył Twoje dziewczyny, to ze mną pewnie by się nawet nie pożegnał  
  Co oni takiego w sobie mają?
 Co oni takiego w sobie mają? 

. Super masz szczurki a Alf skradł moje serce. A te małe czarne węgielki cudowne są identyczni jak moje tymczasy
. Super masz szczurki a Alf skradł moje serce. A te małe czarne węgielki cudowne są identyczni jak moje tymczasy  .
. Zastanawiam się skąd wy takich znajomych macie, ja jak zaczynam komuś opowiadać o ogonach, na twarzach rozmówców pojawia się taki dziwny grymas, dający mi do zrozumienia, że nikt ze mną jednak TEJ rozmowy nie będzie kontynuował. I zawsze się siebie pytam, kto jest dziwny, oni czy ja? A ponieważ to pytanie zadaję sobie od ponad 20 lat, wychodzi na to, że to jednak ja
 Zastanawiam się skąd wy takich znajomych macie, ja jak zaczynam komuś opowiadać o ogonach, na twarzach rozmówców pojawia się taki dziwny grymas, dający mi do zrozumienia, że nikt ze mną jednak TEJ rozmowy nie będzie kontynuował. I zawsze się siebie pytam, kto jest dziwny, oni czy ja? A ponieważ to pytanie zadaję sobie od ponad 20 lat, wychodzi na to, że to jednak ja  Trudno
 Trudno  

bo on jet przepiękny. Ale szczurki oczywiście też
 bo on jet przepiękny. Ale szczurki oczywiście też 
 i wcale nie mówię o ogonach
  i wcale nie mówię o ogonach