Banshee, Kira i Ciumla szukają nowego domu!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Gott

Banshee, Kira i Ciumla szukają nowego domu!

Post autor: Gott »

Niedługo będę musiała wyjechać za granicę w poszukiwaniu pracy, a tak się składa, że nie bardzo ma się kto zająć moimi kochanymi trzema szczurzycami. Co prawda mogłabym poszukać czegoś na chwilę, ale po powrocie planuję przeprowadzkę, a ogonki dodatkowo ograniczyłyby moje szanse na znalezienie mieszkania - no i cały ten stres, który by musiały przeżyć... W związku z tym postanowiłam poszukać dla nich domu.
Dziewczyny nie są jeszcze zbyt stare, dwie mają po ok. 9 miesięcy (szaro-białe), jedna 6 miesięcy (czarno-biała), żadna z nich nie przekracza 310g wagi, chociaż bynajmniej nie są wychudzone ;) Odbiór najchętniej w Krakowie.

Bunsia (Banshee) to szaro-biała wariatka, ciekawa wszystkiego, wszędzie jej pełno. Lubi wszędzie zajrzeć, na wszystko się wspiąć i jest najchętniejsza do wszelkiego kontaktu.
Ciumla, siostra Bunsi, również szaro-biała, ale rex, jest dość wypłoszona i nieufna, nie udało mi się jej do końca oswoić. Bardzo lubi chować się po kątach, chętnie wychodzi z klatki, później często znajduję ją w różnych dziwnych miejscach.
Kira jest z nich najmłodsza, dołączyła do nich w grudniu, była wtedy od nich o połowę mniejsza. Jest zdecydowanie bardziej płocha niż Bunsia, ale od jakiegoś czasu to ona rządzi w klatce i pokazuje dziewczynom gdzie ich miejsce. Dużo bardziej socjalna wobec ludzi niż Ciumla.

Zależy mi na czasie, bo z końcem czerwca wyjeżdżam z kraju.

Za 70 zł mogę też dorzucić do nich klatkę 71x40x63 (model Chinchila 70 z Inter-Zoo) w komplecie z poidełkiem, dwiema ceramicznymi miseczkami i dwoma ręcznie robionymi hamaczkami.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
souris

Re: Banshee, Kira i Ciumla szukają nowego domu!

Post autor: souris »

ooo buuu :( jaka szkoda... takie cudowne ciurki :<
Tout comrendre c`est tout pardonner.
Obrazek
Awatar użytkownika
Marzka95
Numer GG: 10004599

Post autor: Marzka95 »

Przepiękne :). Hop dla dziewczynek.
Jogi Leon Julian Galaxy Gold
['][']['] Sisi Tosia Lili Lori Rózia [']['][']
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Bosiem śliczności :] oby znalazły dobry domek.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
kociakowski
Numer GG: 12091457

Post autor: kociakowski »

dalej aktualne ?
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Póki co dziewczyny trafią do mnie na DT, czekamy potem na decyzję znajomych w sprawie DS :)
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Awatar użytkownika
ratretra

Post autor: ratretra »

Jeśli ogonki nie znalazły jeszcze domu zastępczego to jestem zdecydowana i bardzo chciałabym je wziąć do siebie ;D
ankiete z pytaniami wyśle jutro, co do wizyty przed czy po adopcyjnej też się zgadzam aha i umowe adopcyjną jeśli trzeba to też bym podpisała. :)
Gott pisze: Zależy mi na czasie, bo z końcem czerwca wyjeżdżam z kraju.
mam do Ciebie pytanie, ja mogła bym odebrać skubaki w sobote 23 czerwca bo dopiero wtedy będę miała transport
Gott pisze: Odbiór najchętniej w Krakowie.
kolejne pytanie ;) , ponieważ masz wpisane w lokalizacji Krzeszowice czy była by możliwość odebrania ogonków tam a nie w krakowie, wiesz ja jestem z częstochowy i miała bym ciut bliżej
Gott pisze: Za 70 zł mogę też dorzucić do nich klatkę 71x40x63 (model Chinchila 70 z Inter-Zoo) w komplecie z poidełkiem, dwiema ceramicznymi miseczkami i dwoma ręcznie robionymi hamaczkami.
jeśli byś się zdecydowała oddać mi pod opieke swoje szczurzynki to klatke też bym odkupiła żeby skubaki się nie stresowały nie tylko nowym miejscem ale i domkiem

odezwij się na forum albo na priv a jak coś to podaje swój nr tel 883 519 953 (kaja)

ps. Śliczne są ;D
Gott pisze: Obrazek
Gott

Post autor: Gott »

Szczurki już w nowym domku, temat do zamknięcia :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”