Zakochałam się w tym szczurze, jest taki... niepowtarzalny, przecudowny... Oh i ah!
Reszta chłopów też niczego sobie

Ale Grubcio... Miłość od pierwszego wejrzenia...

Moderator: Junior Moderator

Wśród wielu dziwnych scen i wątków, które się przewijały, była sytuacja, w której weszłam na forum i zobaczyłam tutaj zdjęcia Grubcia i maluchów, ale Grubcio już był zimny
 Wśród wielu dziwnych scen i wątków, które się przewijały, była sytuacja, w której weszłam na forum i zobaczyłam tutaj zdjęcia Grubcia i maluchów, ale Grubcio już był zimny  Także wymiziaj całą trójcę ode mnie.. nienawidzę mieć takich snów, po tym, jak mi się śniło, że mój Kłapouch mi spadła ze schodów i złamała kręgosłup, nie zbliżam się ze szczurami do klatki schodowej
 Także wymiziaj całą trójcę ode mnie.. nienawidzę mieć takich snów, po tym, jak mi się śniło, że mój Kłapouch mi spadła ze schodów i złamała kręgosłup, nie zbliżam się ze szczurami do klatki schodowej  paranoja...
 paranoja... Ale nic się nie przejmuj, z Grubasiątkiem wszystko w porządku, on jest tylko zimny w uczuciach
 Ale nic się nie przejmuj, z Grubasiątkiem wszystko w porządku, on jest tylko zimny w uczuciach  Rajuna, Ty chyba ciągle myślisz o moich chłopakach, skoro już Ci się nawet śnią po nocach
 Rajuna, Ty chyba ciągle myślisz o moich chłopakach, skoro już Ci się nawet śnią po nocach  

I jak tu za Wami nadążyć?
 I jak tu za Wami nadążyć? 

małżowiny ma super całuśnefigoifagot pisze:A kobiet to chyba też nigdy nie zrozumiem, tylu adonisów dookoła, a wszystkie one lgną do szaro-buro-rudego amanta z lewoskrętnym zaczesem grzywki, wielkimi uszami, nadwagą i wąsemI jak tu za Wami nadążyć?

Za to pierwszy do flipsów, z flipsem w ręku można go całować wszędzie
 Za to pierwszy do flipsów, z flipsem w ręku można go całować wszędzie  
  np. mój
 np. mój  

...
 ... 
 przymusowa dieta, nie dopuszczają go do miski
 przymusowa dieta, nie dopuszczają go do miski  ale od marca zjechał z 700g na 600g
 ale od marca zjechał z 700g na 600g 
 teraz mi się kojarzy z jednym z braci Remiego z Ratatuille...
 teraz mi się kojarzy z jednym z braci Remiego z Ratatuille...figoifagot pisze: ol., tylko, że do całowania to Grubek jest ostatni, a już nie daj Boże w małżowinę
 ma świadomość swojej apetyczności
  ma świadomość swojej apetyczności   

Boków nie ma "wypchanych", ma dużo futra, które może potęguje wrażenie "pulchności". Odkąd jest u nas, nie przytył, ani nie schudł (może trochę w początkowej fazie przebywania z maluchami, które były szybsze w przeżuwaniu pokarmu
 Boków nie ma "wypchanych", ma dużo futra, które może potęguje wrażenie "pulchności". Odkąd jest u nas, nie przytył, ani nie schudł (może trochę w początkowej fazie przebywania z maluchami, które były szybsze w przeżuwaniu pokarmu  ). Myślicie, że powinniśmy rozpocząć "odsysanie tłuszczu"
 ). Myślicie, że powinniśmy rozpocząć "odsysanie tłuszczu"  ?
 ? .
.

Grubasek do 17-tej nie wychyla noska z domku
 Grubasek do 17-tej nie wychyla noska z domku  No chyba, że usłyszy szelest flipsów
 No chyba, że usłyszy szelest flipsów  

Teraz muszę nauczyć się jakiś sztuczek, żeby mógł mi częściej bić brawo
 Teraz muszę nauczyć się jakiś sztuczek, żeby mógł mi częściej bić brawo  A to króciutki filmik:
 A to króciutki filmik: