Agustowe Pusiaki! =)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Agusta

Re: Agustowe Pusiaki! =)

Post autor: Agusta »

metiss zrobiła bym to ale nie miałam pojęcia kto jest ich autorem, dostałam je od xxx i wsumie zrzuciłam na pulpit i nie zastanawiałam się nad tym czy to że ich użyje dla autora jest ważne... Przepraszam Cię, bo domyślam się że Twoje :) Nie miałam również pojęcia kto jest koleżanką xxx tak jak mi pisała kiedy Beza/Barbi jeszcze u niej nie była... Nie wiedziałam że to Ty, ani ktoś tam inny... Nikt mi Twojego nicku nie podał. Przepraszam naprawdę, zaraz zrobię porządek i pousuwam zdjęcia Twojego autorstwa :)
Moje Puchate: Milu Lilu Jadwiga Beza Ważka < : ) ~~
...::: Zajrzyj do nas :::...
metiss

Post autor: metiss »

Nie, nie, to nie o to chodzi, ani o żadną złośliwość. Traktuję swoje wytwory mniej lub bardziej poważnie i tylko dlatego uczulam na takie rzeczy. Avatar ładnie wygląda i jak najbardziej zachowaj sobie te rzeczy na pamiątkę ;) Cieszę się, że Beza ma fajne, młode stado, u mnie skakała po głowie babuleńce i na pewno się z nią wynudziła przez te kilka tygodni :P
Awatar użytkownika
Agusta

Nie odebrałam tego złośliwie, wręcz masz rację, z tym że ja nie pomyślałam że przecież ktoś te zdjęcia zrobił i warto było by się dowiedzieć kto i zapytać ::) Mój błąd ale jakoś na to nie wpadłam ^-^
Wybacz to było nieświadome :) Dziękuję natomiast że pozwalasz mi na te zdjęcia :) Swoją drogą bardzo mi się podobają ze względu na ich jakość ;)

Beza skacze po każdej szczurzej głowie ;) Dzisiaj moją alfę (Milu) kładła na łopatki :o Co mnie zdziwiło i coś czuję że chyba będzie nowa alfica :D Nie lubi siedzieć w klatce za to na wybiegu nie oddala się ode mnie ;) Jest taka kochana i odważna i zachowuje się jak modelka bo chyba dba o linie, wybredne różowookie stworzenie ;)
metiss

Post autor: metiss »

Co do linii to tak, kiedyś dostałam od niej rozgniecionym groszkiem w twarz :P Chyba nie lubi :P Albo ja wyjątkowo kiepsko gotuję ::)
Awatar użytkownika
Agusta

Ojj ja czego nie zacznę gotować to schrzanię ::)
W weekend robiłam zwykły sernik to na sam koniec zapomniałam o galaretce i zamiast ją wylać na ciasto to zastygła i o... Po serniku bo o północy raczej nie kupiła bym galaretki :P Więc mój TŻ poszedł na urodziny bez obiecanego sernika z bananami :P Jestem do bani w kuchni i ogólnie cierpię na "złośliwość rzeczy martwych", jestem kaleczniakiem, non stop coś mi z rąk leci a to potłukę, a to coś spadnie, coś kopnę to się uderzę itp, itd... Wkurzające ;) A w kuchni mi nie wychodzi :P Chyba za mało praktyki 8)
Awatar użytkownika
Agusta

Dzisiaj siedziałam sporo przed klatką, prawie cały dzień... Co zauważyłam? Że Beza kiwa łebkiem raz w lewo raz w prawo, ale wydaje mi się że chyba przez te oczka... Może słabo widzi?
A Jadzia ma oczy nie czarne... Tylko taki mocno wiśniowe, to się chyba dark ruby określa... Ale jazda, jak to ślicznie wygląda w świetle ;)
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

Hihi, chyba wszystkie albinoski tak robią, tym kiwaniem łapią ostrość, bo trochę gorzej widzą ;)
A co do Jadzi, fakt, wszystkie haszczaki mają oczy dark ruby (genetycznie uwarunkowane). A w ogóle może jakieś zdjęcia nowe? Tej biednej Jadzinki co sama siedzi? :P
Wyszukiwarka nie gryzie
Awatar użytkownika
Agusta

Zdjęcia, na zdjęcia to ja się czaje z aparatem ale te małe wieśniaki tak cisną że nie mam jak... Jak cisnę guzik to robię zdjęcie ale nie tego szczura co był przed obiektywem sekundę temu tylko ścianie, albo podłodze... Takich zdjęć mam milion :P
Ale się postaram bo Ważka trochę urosła, Jadzia ma ładniejszy nosek, Beza skacze po głowach wszystkich ;) Lilunia się roztyła, Milu spokorniała i takie tammm... ;D

Już myślałam że te kiwanie łebkiem to coś poważnego <ulga> :)
Awatar użytkownika
Agusta

Nie wiem czy to co zamieszczam poniżej można nazwać zdjęciem to zdjęcia ale próbowałam, jedynie udało się Ważce przypozować jak odpoczywała, ale reszta... Nawet im się nie śniło... ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
A oto Błyskoszczur o smaku Bezy, świeży, nietłuczony ;D
Obrazek
O tak ją kocham, a ona mnie ♥
Obrazek

Pozdrówki! ;)
Awatar użytkownika
Agusta

Jeszcze Jadzinka spaślaczek ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Post autor: Lilien »

Ale Jadzia urosła! Moja kluseczka malutka! :) Oficjalnie stałyśmy się rodziną odległościową hehe a ty na zdjęcia nie narzekaj, bo u mnie to nawet takich nie idzie zrobić. Większość zdjęć zawiera: ogony, ucho, puste miejsca w których jeszcze przed chwilą szczury były ewentualnie majakowe zjawy czyli szczury rozmazane na całego :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Agusta

Ja czekam tylko jakie dasz imiona siostrom Ważki :D
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Post autor: Lilien »

Zosia (2) zostaje na bank. A co do (4) to walczymy o konkretne imie, Chłop się uparł na J.J i tak na nią woła, ewentualnie "mój ty tygrysie" :D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Agusta

Zocha mi się podoba :D
A czwórkę nazwij Larwa :P (będzie od Ważki) ;D Hahah :)
Awatar użytkownika
devlish
Numer GG: 5051889

Post autor: devlish »

hmm Twoja panna bardziej brązowa od mojej....moja Xena to brudny aguciak :P No ale rośnie, rośnie kurdupel. Dziś miała alpinistyczną akcję i z hukiem zleciała z półki....na poduszki ;D
Moje kochaski: Noc vel Mała Pała, Gryzelda, Choco i Bazylia

Moje i TŻa: Kawa, Kluska vel Guziczek i Rubi

Za Tęczowym Mostem: Księżniczka Xena i Czikusia

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36540
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”