Rozbrykany duet Lilien - Zakończona przygoda.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Borsuk i zakichaniec
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Ooo A ty nie byłaś panikara jak łączyłaś swoje ogonki pierwszy raz? Jak dokupiliśmy Roxy to nie było wogóle łączenia wpuściliśmy je obie do klatki i miłość siostrzana od razu. A tu krzyki i piski, za futro sie targają kołtuny małe rozbijają sie po całej klatce więc jak tu nie panikować. Pozatym jak słyszałam pisk najmniejszy to mnie aż mroziło
Lilcia taka wielka a ten szkrab o połowę mniejszy a co jak jej krzywde zrobi ? Krwi jednak nie było całe szczęście a teraz można odetchnąć
Ale tak wam powiem, że strasznie dużo się ich w tej klatce zrobiło a niby tylko 4 

hmmm panikowałam
ale dlatego że u mnie to trwało 3 tygodnie
ech 4 to już stado pełną parą
ech 4 to już stado pełną parą
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
- Bandziornooo
jak to baby musza trochę powrzeszczeć a potem będą najlepsze "psiapsióły" 
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
- Lilien
Na to właśnie liczę
Jutro postaram się zadowolic was zdjęciami powiększonego zwariowanego stadka ale proste to nie będzie 

Trzymam kciuki żeby się udało
Foty, foty, foty
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- Lilien
Obiecane Zdjęcia
Zosia :*

Od lewej Jay Jay , Roxy , Zosia

Zosia

Zosia

Jay Jay i nauka wchodzenia na kaloryfer :]

Jessica Jay czyli Jay Jay :*
Brak tylko Lilki ale postanowiła zwiedzać to co znajduje się pod łóżkiem. Więcej zdjęć nie ma bo aparat padł :/
Zosia :*

Od lewej Jay Jay , Roxy , Zosia

Zosia

Zosia

Jay Jay i nauka wchodzenia na kaloryfer :]

Jessica Jay czyli Jay Jay :*
Brak tylko Lilki ale postanowiła zwiedzać to co znajduje się pod łóżkiem. Więcej zdjęć nie ma bo aparat padł :/

- Bandziornooo
Ślicznotki
i jakie lśniące futro mają
Wymiziać i wygłaskać!
Moja ekipa : Doris + Arlena
- Lilien
To duże to "Lubelszczanka czerwona", nowy gatunek
Ona jest malutkim moim szkrabem, dziś na rękach posiedziały obie wytuliły się a później w długą! Roxy pokazała im jak zejść na podłogę - Kaloryfer > biurko > klatka> ukochana PODŁOGA i moje dwa nowe miziulce zapragnęły zwiedzania, ale jeszcze się nie odważyły po niej chodzić zaraz zawracały i kursowałam, żeby przenosić je na łóżko
Cudowne są, za Roxią chodzą, spokoju jej nie dają, Zośka zwłaszcza podsuwa sie jej pod pyszczek, żeby ta ją iskała, a jak starsza ciotka nie mam już ochoty to nawet ostrzegawcze kopniaki nie działają. Jak jutro reanimuje aparat ładowarką to filmik nakręce 
Ona jest malutkim moim szkrabem, dziś na rękach posiedziały obie wytuliły się a później w długą! Roxy pokazała im jak zejść na podłogę - Kaloryfer > biurko > klatka> ukochana PODŁOGA i moje dwa nowe miziulce zapragnęły zwiedzania, ale jeszcze się nie odważyły po niej chodzić zaraz zawracały i kursowałam, żeby przenosić je na łóżko

Ja fajnie że dobrze idzie
Oby tak dalej 
"Lubelszczanka czerwona" mówisz?
No widzisz, wszystko dobrze idzie
No widzisz, wszystko dobrze idzie
- Lilien
Limit adopcyjny wykorzystany...póki co ;P " No to brakuje jeszcze labika i czarnuszka - mówie sama do siebie siedząc przy klatce - wzrok mojego chłopaka na mnie w tym momencie " Oszalała..biedne dzieko" 

Hahahahahahaha

No to jak łączonko aguciaków z huskulcami? ;P