A oto moi przystojniacy:
Ryjek - 669 gram SS agouti ok. 1 roku i 3 miesięcy
Tak jak czułam przytył po zamieszkaniu z resztą w klatce. Do jedzenia biegnie zawsze pierwszy, je tak jakby z tydzień głodował. Na wybiegu szuka okruszków na dywanie.
Po kastracji zmienił się o 180 stopni - bardzo proludzki i proszczurzy. Jedyne co mu pozostało to wieczny głód :twisted:
Mój kochany odkurzacz :serducho: :

Adoptowany od zyberki
 , kastrowany z powodu agresji do innych ogonów, teraz żyje ze wszystkimi w zgodzie i miłości.
 , kastrowany z powodu agresji do innych ogonów, teraz żyje ze wszystkimi w zgodzie i miłości.Urodzony -
 , ze mną od 27.02.2012
, ze mną od 27.02.2012Bobo - 520 gram SS husky prawie 8 miesięcy
Alfa, czasami gnębi El'ka. Goni go albo nie pozwala wyjść z tunelu, jednak nie jest brutalny, Ryjkowi raz na jakiś czas pokazuje, że to on rządzi. Śpi jedynie z braciszkiem, czasem z Ryjkiem, a już naprawdę od święta z młodym. Największy miziak, stale szuka kontaktu z człowiekiem, nawet teraz nie daje mi tego posta napisać
:mrgreen:
Moja mała lizaweczka :serducho: :

Brat Ricka, urodzony 29.10.2011, ze mną od 02.12.2011, wpadkowy miot, prawdopodobnie inbreed.
Ricko - 540 gram SS husky prawie 8 miesięcy
Kastrowany ze względu na agresję w stosunku do ludzi. Uspokoił się trochę, ale na wybiegach nadal ma AHD, wszędzie go pełno, wszędzie musi wleźć i wszystko sprawdzić. Nie lubi kontaktu z człowiekiem, u weta zawsze odstawia cyrk, nie da sobie w kaszę dmuchać. Jednocześnie jest bardzo proszczurzy, ze wszystkimi żyje w zgodzie i miłości, bezkonfliktowy, podczas łączenia z Ryjkiem po minucie się iskali, a po dwóch razem spali :shock:
Dzikusek :serducho: :

Brat Bobka.
Enrique El'maczo Emerald Moon - 375 gram DS siamese seal point 3,5 miesiąca
Stale pełen energii, w konflikcie z alfą, zaś z resztą dogaduje się bez problemów. Jego ulubione miejsce do spania to tunel. Naczelny obgryzacz hamaczków, odgryzuje zaczepy tak, że hamaczki wielokrotnie trzymają się na "jednej niteczce" :-P , czasami nie chce mu się schodzić do kuwety i robi na półeczki :roll: . Stale biega, skacze i wariuje.
Szalony wariat :serducho: :

Urodzony 02.03.2012, ze mną od 10.04.2012

.
 .
 Na początek to ja Ci mogę dać Ruperta, stado masz grzeczne to przyda Ci się taki obsraniec
  Na początek to ja Ci mogę dać Ruperta, stado masz grzeczne to przyda Ci się taki obsraniec  to kiedy transport?
 to kiedy transport?