pozdrawiam y !
Moderator: Junior Moderator

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  Wymiziać ode mnie i nochal wycałować
  Wymiziać ode mnie i nochal wycałować  
 nasz temacik
 nasz temacik zaraz dokoncze piec ciasto i sprobuje jakies wspolne zdjecia porobic
 zaraz dokoncze piec ciasto i sprobuje jakies wspolne zdjecia porobic 
 moja mama znalazła list przypadkiem sprzątając. Przecież ja nie wiedziałam, że mama jest Mikołajem
 moja mama znalazła list przypadkiem sprzątając. Przecież ja nie wiedziałam, że mama jest Mikołajem  w ten sposób już 10 lat jest z nami moja piękność
 w ten sposób już 10 lat jest z nami moja piękność   .
. 

Gdy tylko słyszy odgłos silnika biegnie się z nami przywitać
 Gdy tylko słyszy odgłos silnika biegnie się z nami przywitać  . Raz wystarczy jej powiedzieć, że nie wolno i wie doskonale o co chodzi. Szczury ani ciut ciut nie interesują moich kotów, dla nich są jak powietrze. Moje kitulki rozumieją, że szczurki są nasze i je trzeba akceptować
. Raz wystarczy jej powiedzieć, że nie wolno i wie doskonale o co chodzi. Szczury ani ciut ciut nie interesują moich kotów, dla nich są jak powietrze. Moje kitulki rozumieją, że szczurki są nasze i je trzeba akceptować   .
 . . We wrześniu ją przynieśliśmy około listopada, gdy Kicia spała na kaloryferze a mała marzła w budzie na dworze postanowiliśmy, że Dyzia będzie mogła spać w przedpokoju. Oczywiście została z nami
. We wrześniu ją przynieśliśmy około listopada, gdy Kicia spała na kaloryferze a mała marzła w budzie na dworze postanowiliśmy, że Dyzia będzie mogła spać w przedpokoju. Oczywiście została z nami  . Leczyliśmy u niej długo świerzb życie kota bezdomnego jednak dało jej w kość, aktualnie jest niewymiarowo małym kotem z krótkim ogonem, jej skrzywienie polega na tym że końcówkę ogona ma wiecznie bez sierści, wygryza ją sobie przy 'zabawie'.
. Leczyliśmy u niej długo świerzb życie kota bezdomnego jednak dało jej w kość, aktualnie jest niewymiarowo małym kotem z krótkim ogonem, jej skrzywienie polega na tym że końcówkę ogona ma wiecznie bez sierści, wygryza ją sobie przy 'zabawie'.

nasz temacik
 nasz temacik ale co do tego schowania pod bluzke oooj moje ogonki baardzo lubia siedziec pod bluzka i drapac bo brzuchu i plecach ! Wspinaczka po golym ciele to jest to
 ale co do tego schowania pod bluzke oooj moje ogonki baardzo lubia siedziec pod bluzka i drapac bo brzuchu i plecach ! Wspinaczka po golym ciele to jest to 

nasz temacik
 nasz temacik ja najbardziej lubie jak moje dziewczyny sie wybiegaja ile moga i przychodza kolo mnie spac
 ja najbardziej lubie jak moje dziewczyny sie wybiegaja ile moga i przychodza kolo mnie spac 

tu Tequilla zlapana na goracym uczynku
 tu Tequilla zlapana na goracym uczynku 

Śliczne modeleczki, wycałować!
  Śliczne modeleczki, wycałować!  
 nasz temacik
 nasz temacik a Ty swoje pomiziaj w stopki ode mnie
 a Ty swoje pomiziaj w stopki ode mnie 

nasz temacik
 nasz temacik