W stadku jak widać pogodnie

No i Czub... tylko ją schrupać

A Stefik...

Stefik posiada już tę charakterystyczną dla pewnego wieku, mądrą świadomość tego, co w życiu ważne; wie szczura, co tak naprawdę się liczy!

Wymiziaj słodziaki!

Moderator: Junior Moderator
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Kiziol-Miziol,Śpioch-Bambuła!(ja nie wiem,jakieś dziwne uwstecznione reakcje we mnie to zdjęcie wywołujeIHime pisze:http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=f011.jpg <- Ona musi być pluszowa!![]()
My wciąż mamy wielkie wątpliwości co do jej wieku, ale od smeg wiem, że była kupiona/wzięta latem, więc kiedy do nas przyjechała mogła mieć albo półtora (jak nam przekazano), albo pół roku. To drugie odpada, bo była i jest dużą samiczką, w międzyczasie urodziła i odchowała 6 miotów, a nie wierzę żeby taka urosła będąc stale w ciąży w okresie wzrostu. Trzymamy się się wersji, że na koniec lipca kończy dwa latka, ale prawdziwe życie zaczęło się w styczniu 2012, więc w sumie będzie żyła minimum czteryEve pisze:Spiący Czub mnie rozczulił .. jak ja bym ten brzuchol miziałaW ogóle nie widać że ta Laleczka ma dwa latka! Ta gracja leżenia
![]()
Wszystkie są o siebie zazdrosne, choć poniżej będzie o tej najzazdrośniejszej. A Stefciuś jest uważnyunipaks pisze:Czy sobie coś wmawiam, czy Stefcia dość czujnie śledzi, kto jeszcze prócz niej jest obdarowywany pieszczotami i w jakich ilościach?![]()