Jej, nie wytrzymałabym gdyby mnie to spotkało.... Trzymaj się
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik jest mi okropnie zle bez niej i mam takie wyrzuty sumienia ze szok
 jest mi okropnie zle bez niej i mam takie wyrzuty sumienia ze szok  :(:(
:(:(

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  . A wiesz ze czytalam historie Mi i bylam przekonana, ze mnie to nie spotka bardzo Ci wspolczulam... A teraz sama wiem jak to ciezko przezyc. Moje dziewczyny maja jeszcze siebie Tequilla teraz juz nawet jest zadowolona w koncu jest najwyzsza w stanie a tak zawsze byla ustawiana przez nasza Majke. Nasza Dziecina miala wyladowac w paszczy weza a teraz blaka sie gdzies po dworze. Ostatnio snilo mi sie ze mokla w deszczu to bylo okropne... Nikt juz nie ma nadzei a ja ciagle wierze, ze gdzies ja znajde, ze sie uda
. A wiesz ze czytalam historie Mi i bylam przekonana, ze mnie to nie spotka bardzo Ci wspolczulam... A teraz sama wiem jak to ciezko przezyc. Moje dziewczyny maja jeszcze siebie Tequilla teraz juz nawet jest zadowolona w koncu jest najwyzsza w stanie a tak zawsze byla ustawiana przez nasza Majke. Nasza Dziecina miala wyladowac w paszczy weza a teraz blaka sie gdzies po dworze. Ostatnio snilo mi sie ze mokla w deszczu to bylo okropne... Nikt juz nie ma nadzei a ja ciagle wierze, ze gdzies ja znajde, ze sie uda  

nasz temacik
 nasz temacik :(:( przykro mi z powodu szczurci
:(:( przykro mi z powodu szczurci  w pewnym stopniu wiem co przeżywasz... Kiedyś miałam psa - przybłędę, mama uratowała mu życie a po kilku miesiącach nam uciekł za jakaś suczką
 w pewnym stopniu wiem co przeżywasz... Kiedyś miałam psa - przybłędę, mama uratowała mu życie a po kilku miesiącach nam uciekł za jakaś suczką  szukała go cała okolica i się nie znalazł...
 szukała go cała okolica i się nie znalazł...  :(:( to jest coś okropnego. A moja znajoma też kiedyś wystawiła klatkę bez dna do ogrodu ze szczurkiem, po 10 minutach została tylko wykopana dziura pod klatką a szczurek uciekł
:(:( to jest coś okropnego. A moja znajoma też kiedyś wystawiła klatkę bez dna do ogrodu ze szczurkiem, po 10 minutach została tylko wykopana dziura pod klatką a szczurek uciekł  :(:( Także nie obwiniaj się za to, chciałaś dla niej dobrze.
:(:( Także nie obwiniaj się za to, chciałaś dla niej dobrze. 
  i kocurkom również
 i kocurkom również   

. Jest mi ciezko bez Majk teraz mam wieksza klacioche i brakuje mi mojego Czarnuszka
. Jest mi ciezko bez Majk teraz mam wieksza klacioche i brakuje mi mojego Czarnuszka  a doszczrzaniu musze powiedziec dosc rodzice kategorycznie odmawiaja nastepnej szczurzyny po stracie Majeczki. A co do zdjec to postaram sie moze cos nowego niedlugo wrzucic
 a doszczrzaniu musze powiedziec dosc rodzice kategorycznie odmawiaja nastepnej szczurzyny po stracie Majeczki. A co do zdjec to postaram sie moze cos nowego niedlugo wrzucic wybrałaś wolność mam nadzieję, że tam jest Ci lepiej słoneczko moje
 wybrałaś wolność mam nadzieję, że tam jest Ci lepiej słoneczko moje   
  tu jeszcze z Luną byłaś taką chudzinką ...
 tu jeszcze z Luną byłaś taką chudzinką ... zawsze gdy widziała człowieka wspinała się po ciuchach na ramię ani na chwilę nie lubiła zostawać sama
 zawsze gdy widziała człowieka wspinała się po ciuchach na ramię ani na chwilę nie lubiła zostawać sama
 jadłaś, rosłaś i dostałaś przezwisko Gruba
 jadłaś, rosłaś i dostałaś przezwisko Gruba   
  spotkanie przez kraty z Funkym wyglądaliście jak zakochani
 spotkanie przez kraty z Funkym wyglądaliście jak zakochani 
 baczna obserwatorka zawsze zza klatki wystawała jej głowa która kontrolowała sytuację w pokoju
 baczna obserwatorka zawsze zza klatki wystawała jej głowa która kontrolowała sytuację w pokoju moja kruszyna uwielbiałam Twoją różowiutką końcówkę ogonka i biały brzusio...
 moja kruszyna uwielbiałam Twoją różowiutką końcówkę ogonka i biały brzusio... z reguły nie lubiłaś nowych miejsc przytulałaś się wtedy mocno do Mishy i Tequilli kuląc uszy, a najlepiej wtedy odpowiadało Ci siedzenie za koszulką
 z reguły nie lubiłaś nowych miejsc przytulałaś się wtedy mocno do Mishy i Tequilli kuląc uszy, a najlepiej wtedy odpowiadało Ci siedzenie za koszulką ten mój brzusio ukochany miałaś takie charakterystyczne białe rękawki u przednich łapek <3
 ten mój brzusio ukochany miałaś takie charakterystyczne białe rękawki u przednich łapek <3 i jeśli kiedykolwiek zatęsknisz i Ty i gdzieś tam usłyszysz moje wołanie na ogrodzie czy dróżce polnej obok naszego domu zawsze możesz wrócić, zawsze będę czekać
  i jeśli kiedykolwiek zatęsknisz i Ty i gdzieś tam usłyszysz moje wołanie na ogrodzie czy dróżce polnej obok naszego domu zawsze możesz wrócić, zawsze będę czekać 
 Często się zastanawiam, jak bym zareagowała na Twoim miejscu....znając mnie, pewnie a: doznałabym zawału; b: wylądowała w wariatokowie...
  Często się zastanawiam, jak bym zareagowała na Twoim miejscu....znając mnie, pewnie a: doznałabym zawału; b: wylądowała w wariatokowie...
 nasz temacik
 nasz temacik dziewczyny robia sie coraz fajniejsze tzn nadal sa to dwie zadne poznawania swiaty malolaty ale przychodza do mnie coraz czesciej czego skutkiem sa moje obdrapane plecy, rece i brzuch
 dziewczyny robia sie coraz fajniejsze tzn nadal sa to dwie zadne poznawania swiaty malolaty ale przychodza do mnie coraz czesciej czego skutkiem sa moje obdrapane plecy, rece i brzuch  . Mam pokoj poniemiecki i wada to to ze jest on caly w kafelkach, sciany i podlogi jedynie sufit normalny. Wiec w celu zeby dziewczyny byly zdrowe robie im godzinny wybieg u brata na wykladzinie coby lapesie nie zmarzly
 . Mam pokoj poniemiecki i wada to to ze jest on caly w kafelkach, sciany i podlogi jedynie sufit normalny. Wiec w celu zeby dziewczyny byly zdrowe robie im godzinny wybieg u brata na wykladzinie coby lapesie nie zmarzly  a reszte czasu siedza ze mna na fotelu skad nidobra pancia nie pozwala wchodzi na biurko bo sa kable
 a reszte czasu siedza ze mna na fotelu skad nidobra pancia nie pozwala wchodzi na biurko bo sa kable  , oraz do sypozycji jest lozko, parapet przytryty kocem oraz szafka. Misha to zlote dziecko cieszy sie tym co ma a Tequilla odwrotnosc zrobi wszystko zeby zlec na kafelki jedynie karniaki w transporterku troche ja opanowuja
, oraz do sypozycji jest lozko, parapet przytryty kocem oraz szafka. Misha to zlote dziecko cieszy sie tym co ma a Tequilla odwrotnosc zrobi wszystko zeby zlec na kafelki jedynie karniaki w transporterku troche ja opanowuja  . Poza tym dziewczyny wisza caly dzien na pretach z wzrokiem 'tak slicznie prosze wyciagnij mnie chociaz na chwilke' a ja wymiekam zawsze niestety najgorzej rano, gdy musze isc do szkoly
. Poza tym dziewczyny wisza caly dzien na pretach z wzrokiem 'tak slicznie prosze wyciagnij mnie chociaz na chwilke' a ja wymiekam zawsze niestety najgorzej rano, gdy musze isc do szkoly  . Moze na dniach powstawiam jakies fotki?
 . Moze na dniach powstawiam jakies fotki? 

Dobrze, że możesz dziewczynki u brata puszczać, chociaż swój to zawsze swój pokój
  Dobrze, że możesz dziewczynki u brata puszczać, chociaż swój to zawsze swój pokój   

nasz temacik
 nasz temacik
 natomiast w pracy tylko mysle o nich kiedy przyjade wypuszczę i wycałuje :)szczegulnie teraz gdy kleo ma chora łapkę
 natomiast w pracy tylko mysle o nich kiedy przyjade wypuszczę i wycałuje :)szczegulnie teraz gdy kleo ma chora łapkę 
 karniaki w transporterku
 karniaki w transporterku  ja zamykam Kleo w klatce jak gryzie szafę, hmm nie pomaga wyjmuje ja bo mi juz jej szkoda a ona leci odrazu zeby zjeść do końca.
 ja zamykam Kleo w klatce jak gryzie szafę, hmm nie pomaga wyjmuje ja bo mi juz jej szkoda a ona leci odrazu zeby zjeść do końca.

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku  . A zdjęcia będą obiecuję
 . A zdjęcia będą obiecuję  .
 .