.
.Daj mu na noc przed zabiegiem samą karmę i będziesz wiedziała że się nie opchał, ale nie jest głodny.
Moderator: Junior Moderator

.
.
 ohh marny byłby los Kowalskiego gdyby nie to forum
 ohh marny byłby los Kowalskiego gdyby nie to forum 

Mój śpiący królewicz jeszcze śpi, mam mu zakrapiac oczko solą fizjologiczna co około pół godziny i "zaczepiać" żeby zaczął się wybudzać
 Mój śpiący królewicz jeszcze śpi, mam mu zakrapiac oczko solą fizjologiczna co około pół godziny i "zaczepiać" żeby zaczął się wybudzać  Ma załozony 1 szew, w ciągu 3 tyg. ma się wchłonąć sam o ile dobrze zapamiętałam. Do kontroli idziemy w niedzielę
 Ma załozony 1 szew, w ciągu 3 tyg. ma się wchłonąć sam o ile dobrze zapamiętałam. Do kontroli idziemy w niedzielę  Jeść i pic mam mu dac jak tylko sie wybudzi, a jak będzie na siłach sam się zabierze za to co mu potrzeba
 Jeść i pic mam mu dac jak tylko sie wybudzi, a jak będzie na siłach sam się zabierze za to co mu potrzeba  Dostał jakiś środek przeciwbolowy i antybiotyk u weterynarza. Mam smarowac operowane oczko 2 x dziennie Detreomycyna 1% tak jak wczesniej.
 Dostał jakiś środek przeciwbolowy i antybiotyk u weterynarza. Mam smarowac operowane oczko 2 x dziennie Detreomycyna 1% tak jak wczesniej. Mam nadzieje że wszystko poszło ok, wet sam powiedział że niewiele mają przypadkow operacji gryzoni więc było ciężko bo to bardzo malutkie zwierze, mało oczko itd. Trudno było mu powiedziec ile czasu Kowalski będzie sie wybudzał, moze jakieś 2 godzinki.
 Mam nadzieje że wszystko poszło ok, wet sam powiedział że niewiele mają przypadkow operacji gryzoni więc było ciężko bo to bardzo malutkie zwierze, mało oczko itd. Trudno było mu powiedziec ile czasu Kowalski będzie sie wybudzał, moze jakieś 2 godzinki.

.
.