i szczurze stopki... OMG, to chyba ich najładniejsza część ciała ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/792 ... ad20b.html
Futra z charakterem - Sanatorium pod Bananem ;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Bandziornooo
Re: Futra z charakterem
uwielbiam gdy szczurek tak spi
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/310 ... aa708.html
i szczurze stopki... OMG, to chyba ich najładniejsza część ciała ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/792 ... ad20b.html
Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Co za żywotny zwierzak 
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Hahahahahahaha, ale się uśmiałamEve pisze: ale to ZAWSZE sygnał był czytelny dla waćpanny a tu "Abonent czasowo niedostępny !" ...
(...)
Podwawelska biegała w kółko i nie zwracała uwagi że na Nią się lampie z rozwartą paszczą, Ona zaklęta jak windows zapętlony swoje kółeczka biegła .. i w końcu coś w małym mózgu zaskoczyło bo zrobiła dwie ósemki i pobiegła do klatki ... Ciekawe ile trwało przegrzanie procesora..
(...)
" Ciosiu, Rulicek kce amam , obać jaki jest mutny i slabiusi i o tu, tu obać jaki chuciutki .. mogę dać Rulickowi siastecko ? Prosie, ciosiu ! "
(...)
Syrenka nie rozumie o co się złościć bo przecież .. urwana kostka wapna na głowie jest fajna !
(...)
Ale Syrenka ostatnimi czasy uwielbia wąchać storczyki.. staje wtedy blisko kwiatka i wdycha. Chwyta w owłosione łapki płatek i ogląda. Jest przy tym uważna jak doświadczony ogrodnik aby nie zniszczyć dzieła natury.
Patrzę i się zastanawiam, gdzie się te szczury podziały...? A tu nagle! Zauważyłam! Przecież wszystkie w domku siedzą - widać wyraźnie jak się pod ciężarem grubasów ugina

Powiem szczerze, że daaaaaaano takich pięknistych stópek nie oglądałam, o nie!

Jak się bezczelnie rozwalił! Co za Żu-luś
Mizianko, czochranko i całuski dla wszystkich (a zwłaszcza całusek dla Lu w jego boskie stópki
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
Cyklotymia
Te stópki, tak noga na nogę założona, prawie po ludzku
Jak tu nie kochać takich futrzaków
Jak tu nie kochać takich futrzaków
jej jaki flaczek z Zu-lusia:D zywotny chłopak jak nie wiem:)
Jak Owca pięknie Ci rośnie:D Widze że Twoja tez rudzieje, chyba by sie naszym dziewuchą przydał weekend w spa:)
Jak Owca pięknie Ci rośnie:D Widze że Twoja tez rudzieje, chyba by sie naszym dziewuchą przydał weekend w spa:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Evciu, bosssko! Syrenka-narkoleptyczka, Podwawelska zapętlona, nadświetlny Ż-Luś, no i Twoje opisy do tego - prozaki Wy moje!

- mania85
- Numer GG: 1473173
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/792 ... ad20b.html co jak co ale pedicure to Luś ma idealny, moje chłopaki mogłyby się od niego uczyć 
Tutaj- jak zwykle podelektować się można każdym słowem i każdym zdjęciem, ale... nie dam rady,
bo TO: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfa ... e9edc.html mnie rozwaliło totalnie i resztę muszę zostawić na „zaś”.... aż do czasu, gdy się pozbieram z rozpłyniętej formy/struktury w jakiś bliższy skupienia stan

bo TO: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfa ... e9edc.html mnie rozwaliło totalnie i resztę muszę zostawić na „zaś”.... aż do czasu, gdy się pozbieram z rozpłyniętej formy/struktury w jakiś bliższy skupienia stan
Zakładam fanclub (Żu)Lusia!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfa ... e9edc.html Luśku - AJ LOW JU!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bfa ... e9edc.html Luśku - AJ LOW JU!
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Odmienna .. to się musisz szybko w całość pozbierać, bo :
Lu pozuje coraz piękniej ! I wcale ale to wcale się nie boi ..no może dziś jest trochę obrażony bo był znów na zastrzyku ..
W ogóle ten Mały Niedźwiedź mógłby żyć bezklatkowo, tylko się boję bo laski .. Laski wykazują zainteresowanie Lu ale do momentu Autonomicznego Terenu Państwa a potem drą ryja i Lu ucieka ..
ale , ale ... dziś .. uśmiałam się.... z siebie ..Ja to się ze sobą nie nudzę !!
było tak..
Byłam w poczekalni gabinetu do mojej pani stomatolog na "przeglądzie klawiatury" i z wielu pisemek kobiecych wyciągnęłam coś .....
Gazetka dla Emo - Nastolatek, w barwach nie wychodzących po za czerń i czerwień z lekko wampirycznym logo oraz obowiązkową gotycką czcionką .. Będąc rodzicem, trzeba wciąż czujnie spoglądać na latorośle w tym jakże TRUDNYM ETAPIE ROZWOJU to i mnie zaintrygowało ..
Pismo ewidentnie kierowane do zbuntowanych, niegrzecznych dziewczynek .. to prawie dla mnie idealne, myślę sobie zerknę pomimo że u mnie dzieciochłopy ale przecież mają "kuleżanki".. Sama bym nie kupiła, a tu ..poczekalnia pusta .. nikt nie widzi ..
Lukam na pierwszą stronę a tam CZŁOWIEK - WARZYWO i nie NIE ! Nie Pan Fasola , bo tego to i ja znam ale .. Pan Patison - wiiieelki na dwie kartki, strasznie mroczny człowiek, ale jak doczytałam - to aktor!
No trudno, zdaje się że nie jestem na bieżąco w tych trendach, ale tytuł " Jaki jest Twój ukochany WRÓŻKA - sprawdź, Mega Foto Test !" lekko mnie przeraził .. Język polska - trudna język ..
Nic to, nie zraziłam się od razu a nawet przeczytałam wszystkie "Napisz do Kasi" a w zasadzie "Napisz do Człowieka - Warzywo" .Lekko zmęczona już po pierwszej stronie, chciałam jednak zrezygnować; wszak:
NIE KAŻDY wyraz drukowany jest DOBRY jak się okazuje, ale zobaczyłam w środku czerwony ..żeby nie użyć słowa KRWAWY napis :
STRACH !! CZEGO SIĘ BOISZ ? SPRAWDŹ - PRAWDZIWY PSYCHOTEST !!
OOOO .. pomyślałam .. może się czegoś jeszcze o sobie dowiem, czego nie wiem a nóż, widelec, ODKRYJĘ jakąś głęboko schowaną PRAWDĘ ..
Czegoż to ludzie nie robią z nudów... w poczekalni..
Mroczne, drapieżne pytania pełne grozy i lamentu. Instalujące się gdzieś w cieniu pod pofałdowaną powierzchnią mózgu.. wibrujące niczym klaszcze pijące świadomość i rozdrapujące rany lęku..
..no dobra, pytania były tendencyjne ..
Wyszło mi zgrabne 18 punktów i zaplasowałam się na końcu tabeli.. Czytam odpowiedź :
"Panicznie boisz się szczurów! Każda myśl o nich powoduje dreszcz ciała a widok wstrzymanie serca ..Automatycznie skacze ciśnienie krwi . Ta fobia, uniemożliwia Ci normalne życie .. (...) ."
No masz.. pięknie - wszystko już wiem ! Genialne !
Potem było opowiadanie " Karmazynowy pocałunek śmierci" o wampirach , w sam raz do poczekalni u dentysty !
Charakterni pozdrawiają szczerząc zomby !
Lu pozuje coraz piękniej ! I wcale ale to wcale się nie boi ..no może dziś jest trochę obrażony bo był znów na zastrzyku ..
W ogóle ten Mały Niedźwiedź mógłby żyć bezklatkowo, tylko się boję bo laski .. Laski wykazują zainteresowanie Lu ale do momentu Autonomicznego Terenu Państwa a potem drą ryja i Lu ucieka ..
ale , ale ... dziś .. uśmiałam się.... z siebie ..Ja to się ze sobą nie nudzę !!
było tak..
Byłam w poczekalni gabinetu do mojej pani stomatolog na "przeglądzie klawiatury" i z wielu pisemek kobiecych wyciągnęłam coś .....
Gazetka dla Emo - Nastolatek, w barwach nie wychodzących po za czerń i czerwień z lekko wampirycznym logo oraz obowiązkową gotycką czcionką .. Będąc rodzicem, trzeba wciąż czujnie spoglądać na latorośle w tym jakże TRUDNYM ETAPIE ROZWOJU to i mnie zaintrygowało ..
Pismo ewidentnie kierowane do zbuntowanych, niegrzecznych dziewczynek .. to prawie dla mnie idealne, myślę sobie zerknę pomimo że u mnie dzieciochłopy ale przecież mają "kuleżanki".. Sama bym nie kupiła, a tu ..poczekalnia pusta .. nikt nie widzi ..
Lukam na pierwszą stronę a tam CZŁOWIEK - WARZYWO i nie NIE ! Nie Pan Fasola , bo tego to i ja znam ale .. Pan Patison - wiiieelki na dwie kartki, strasznie mroczny człowiek, ale jak doczytałam - to aktor!
No trudno, zdaje się że nie jestem na bieżąco w tych trendach, ale tytuł " Jaki jest Twój ukochany WRÓŻKA - sprawdź, Mega Foto Test !" lekko mnie przeraził .. Język polska - trudna język ..
Nic to, nie zraziłam się od razu a nawet przeczytałam wszystkie "Napisz do Kasi" a w zasadzie "Napisz do Człowieka - Warzywo" .Lekko zmęczona już po pierwszej stronie, chciałam jednak zrezygnować; wszak:
NIE KAŻDY wyraz drukowany jest DOBRY jak się okazuje, ale zobaczyłam w środku czerwony ..żeby nie użyć słowa KRWAWY napis :
STRACH !! CZEGO SIĘ BOISZ ? SPRAWDŹ - PRAWDZIWY PSYCHOTEST !!
OOOO .. pomyślałam .. może się czegoś jeszcze o sobie dowiem, czego nie wiem a nóż, widelec, ODKRYJĘ jakąś głęboko schowaną PRAWDĘ ..
Czegoż to ludzie nie robią z nudów... w poczekalni..
Mroczne, drapieżne pytania pełne grozy i lamentu. Instalujące się gdzieś w cieniu pod pofałdowaną powierzchnią mózgu.. wibrujące niczym klaszcze pijące świadomość i rozdrapujące rany lęku..
..no dobra, pytania były tendencyjne ..
Wyszło mi zgrabne 18 punktów i zaplasowałam się na końcu tabeli.. Czytam odpowiedź :
"Panicznie boisz się szczurów! Każda myśl o nich powoduje dreszcz ciała a widok wstrzymanie serca ..Automatycznie skacze ciśnienie krwi . Ta fobia, uniemożliwia Ci normalne życie .. (...) ."
No masz.. pięknie - wszystko już wiem ! Genialne !
Potem było opowiadanie " Karmazynowy pocałunek śmierci" o wampirach , w sam raz do poczekalni u dentysty !
Charakterni pozdrawiają szczerząc zomby !
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moja droga, cóż uczynisz, skoro już poznałaś straszną prawdę? Teraz już wiesz, to nie kawa ani elementy społeczeństwa przyprawiają Cię o skoki ciśnienia. Spakujesz ogonom tobołki na drogę?
No umarłam! 
To już wiesz, skąd wynikają Twoje ewentualne ukryte frustrację. Pewno jeszcze masochizm i samookaleczanie psychiczne Ci wyszło! 
(ja na aktualne trendy mam serwis pudelek. Kwiczę i ryczę zwłaszcza przy tych wstrząsających artykułach w stylu, że Rodowicz gotuje Z KOTEM NA STOLE OMG!!!1111....
)
(ja na aktualne trendy mam serwis pudelek. Kwiczę i ryczę zwłaszcza przy tych wstrząsających artykułach w stylu, że Rodowicz gotuje Z KOTEM NA STOLE OMG!!!1111....
Cynamon Imbir Karmel Wanilia
No kto by przypuszczał Eve! No ale najwidoczniej to prawda, przecież psychotesty nigdy nie kłamią

Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Przypuszczam, że po przeczytaniu wyniku tego testu, tak Ci szczęka opadła, że dentysta nie miał żadnych problemów;)

Kreska, Kropka,Fiona, Czarnuch i Złamasek
za TM Brusław
za TM Brusław
Nooooooooo!pyla pisze:Przypuszczam, że po przeczytaniu wyniku tego testu, tak Ci szczęka opadła, że dentysta nie miał żadnych problemów;)
a poza wszystkim: Tyyy!? A ta gazetka , to konkretnie jakie miano miała? Bo ja raczej ani emo, ani nastolatka i w naturalny sposób ręki po nią pewnie nie wyciągnę, a szkoda, bo geniusze jacyś tam „operują” !
Weź tylko poprawkę na to, co sama wcześniej napisałaś w kontekście rewelacji tej publikacji: *** .. Język polska - trudna język ..*** no , trudna; taki trudna, że nie trudno, zwłaszcza mając emo-nastawienie do świata, zinterpretować podsuwane przez NadUmysł: „jesteś zauroczona/ zafascynowana szczurami” na: „Panicznie boisz się szczurów!” wtedy, dalsza część zdania: " Każda myśl o nich powoduje dreszcz ciała a widok wstrzymanie serca ..Automatycznie skacze ciśnienie krwi . Ta fobia, uniemożliwia Ci normalne życie .. (...) ." ....
No, jeszcze bezwzględnie należałoby „ ta fobia” na : „ta fascynacja” przetłumaczyć – to wtedy, prawie dokładnie publikacja owa, stan mojego- szczurolubnego ducha i organizmu oddaje:
Jak ja „wstrzymuję serce” gdy J.P. tarmosi mnie za włosy (póki się nie ruszam- więc serce wstrzymywać muszę )
Jak mi skacze ciśnienie krwi na widok stópek Lu....
A jakich dreszczy ciała(emocji), doświadczam, gdy B.J. sprawdza, jak daleko może się posunąć w bezczelności wobec opiekunki.....