Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
nie musisz pilnować cała noc, ustaw sobie budzik tak, żeby dzwonił co pół godziny - godzinkę, wystarczy, będziesz zerkać, czy wszystko ok i spać dalej. na dłuższą metę to męczące, ale da się przeżyć 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
-
- Kontakt:
wykąpałam dzisiaj Fluffka - tak brudnego szczura chyba nikt nie miał. Fluff sika w domku, znosi do niego zasikane szmatki i w tym śpi. a potem przyjdzie do łóżka się poprzytulać 
był aż pomarańczowy, capił z daleka. nigdy nie kąpałam, bo nie chciałam stresować. ale dzisiaj powiedziałam STOP.
wzięłam kuperek na kolana, zmoczyłam ręcznik i jazda. nie chciałam go wpuszczać pod kran, bo już przy samym mokrym ręczniku się denerwował i zaczął na mnie fukać, ale to z taką agresją. nie spodziewalam się cudów po samej wodzie, ale trochę pomogło
teraz siedzi obrażony na cały świat.

był aż pomarańczowy, capił z daleka. nigdy nie kąpałam, bo nie chciałam stresować. ale dzisiaj powiedziałam STOP.
wzięłam kuperek na kolana, zmoczyłam ręcznik i jazda. nie chciałam go wpuszczać pod kran, bo już przy samym mokrym ręczniku się denerwował i zaczął na mnie fukać, ale to z taką agresją. nie spodziewalam się cudów po samej wodzie, ale trochę pomogło

teraz siedzi obrażony na cały świat.
bez szczurków...
- Paul_Julian
- Kontakt:
Może to kot w szczurzym futerku ? Albo imię mu się nie podoba, Fluff to przeciez puchaty 
A niech się obraża, przynajmniej czysty jest. Przez chwilę....

A niech się obraża, przynajmniej czysty jest. Przez chwilę....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Och, no i co ja nocami robić będę skoro już cały Twój temacik przeczytałam?
Aż mi się łzy w oczach zakręciły jak skończyłam... Tyle śmiechu w niektórych momentach, a potem niestety jak to w życiu bywa smutek... No i nad Ewoczkiem się tak rozczuliłam i stwierdziłam, że tęsknię przeokropnie!
Dobra, koniec gadania - dawaj kobieto foty Szajki!

Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
-
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=37465 Ewosiowy bazarek!!!
Bezczelnie się tu reklamuję, bo kasa się przyda...

-
- Kontakt:
emi, ja w życiu bym prze całe wątek nie przebrnęła, ukłonyemi2410 pisze:Och, no i co ja nocami robić będę skoro już cały Twój temacik przeczytałam?Aż mi się łzy w oczach zakręciły jak skończyłam... Tyle śmiechu w niektórych momentach, a potem niestety jak to w życiu bywa smutek... No i nad Ewoczkiem się tak rozczuliłam i stwierdziłam, że tęsknię przeokropnie!
![]()

dziękujemy bardzo!!Cyklotymia pisze:http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=37465 Ewosiowy bazarek!!!Bezczelnie się tu reklamuję, bo kasa się przyda...

musze dopisać :
dostałam dzisiaj telefon z lecznicy. Ewosiowi zrobił się ropień, więc miał być dzisiaj otwierany.. zapytałam wetki, czy znowu go zszyją tymi samymi szwami, skoro są antyalergiczne ? powiedziała, że nie - zostanei zszyty zupelnie innymi nićmi, chyba, że okaże się, że okoliczne tkanki są zropiałe, to będzie musiał zostać otwarty..
będzie się dłużej goić, a ja chcę go już w domu

będę dzwonić ok 19 dowiadywać się, czy już jest po, a jutro przy okazji kontroli Kosmity odwiedzę Ewosia.
i własnie - odebrałam Cosmo. kochany szczurek, grzeczniutki. ale ciężko się cieszyć wiedząc, że Ewoś jest w lecznicy

oto Cosmo :

mój tata jak go zobaczył zapytał 'co to takie brzydkie?'

bez szczurków...
-
- Kontakt:
dostałam własnie telefon od wetki.
Ewoś już po, usunęła ropnia i zropiałe okoliczne tkanki, ma założone 2 szwy innej nici, ładnie się wybudził. Mówiła, że wszystko w porządku i ma nadzieję, że teraz ładnie się zagoi.
Ewoś już po, usunęła ropnia i zropiałe okoliczne tkanki, ma założone 2 szwy innej nici, ładnie się wybudził. Mówiła, że wszystko w porządku i ma nadzieję, że teraz ładnie się zagoi.
bez szczurków...
- Bandziornooo
no to trzymamy za niego kciuki z cala pingwiniastą bandą, zleci szybciutko i bedzie z powrotem w domku 

Moja ekipa : Doris + Arlena
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
Za TM: Szeregowy (*), Rico (*), Kowalski (*)
- last.drop.of.blood
Oby z Ewosiem było wszystko dobrze!
A co do Cosma... zdjęcia nie oddają jego prawdziwej urody! :3
A co do Cosma... zdjęcia nie oddają jego prawdziwej urody! :3
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
Kciuki zaciśnięte z całych sił za Ewosia! Teraz musi być już dobrze, żebyś się Klimciu wreszcie wyspała! 

ściskam kciuki za Ewosia... niech już wraca do Ciebie koniecznie 

Ściskam kciuki za Ewosia!
Cosmo cudny
A Primek jak wyrósł! Pamiętam go jako szczeniaczka!
Cosmo cudny

A Primek jak wyrósł! Pamiętam go jako szczeniaczka!

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
dziękujemy za wszystkie kciuki
dzisiaj go zobaczę, to napiszę jak się czuje i jak rokuje wetka.
a Cosmo.. Cosmo jest sympatycznym szczurkiem, grzecznym, nie jest tak wycofany jak się spodziewałam
i powoli chrupie wszystko, co mu daję pod pysia - wczoraj nieśmiało zasmakował crocka 

i zapraszam na Ewosiowy bazarek, Cyklotymia
chętnie sportretuje Wasze zwierzaki! 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=37465

a Cosmo.. Cosmo jest sympatycznym szczurkiem, grzecznym, nie jest tak wycofany jak się spodziewałam

wyrósł, ale dalej taki głupolkulek pisze: A Primek jak wyrósł! Pamiętam go jako szczeniaczka!

i zapraszam na Ewosiowy bazarek, Cyklotymia

http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=37465
bez szczurków...
-
- Kontakt:
wróciłam własnie od weta (stojąc prawie godzinę w korku..).
zacznijmy od Kosmity - zdrów jak ryba, serce jak dzwon, wetka powiedziała, że jest piękny i nawet wiedziała, jaka to odmiana
zawożę go na kastrację w piątek.
co do Ewosia - wetka go przyniosła, a on zaczął latać po tym stole jakby mu motorek w kuper wsadzili
ranki wyglądają baaardzo ładnie, nie ma już żadnej guli, obrzęku, zaczerwienienia. kochany misiek
podobno nie daje się karmić, no chyba, że zdejmie mu się kołnierz, szantażysta mały
otarć pod kołnierzem tez już nie widziałam. wetka mówiła, że ściągną mu kołnierz na próbę za jakieś 3-4 dni, ale jeszcze nie będę mogła go wziąć do domu 
pytałam o te szwy - mówiła, że zamawiają nici najlepsze na rynku, ale z nimi i tak nigdy nie wiadomo. że jest kilka rodzajów nici i Ewoka uczuliły te, innego szczurka uczulą inne, a jeszcze kolejnego znowu inne.
o koszty czyszczenia ropnia nie pytałam, bo byłam z mamą, a ona już i tak jest zła o to, że tyle na weterynarza wydałam. postaram się dowiedzieć w piątek.
wetka powiedziała, że Ewoś był u niej na weekend, bo bała się go zostawić w lecznicy, to też mnie bardzo ucieszyło, bo tak się martwiłam, że Ewoś przez weekend był tam sam.. mianowała się jego ciocią, więc teraz ma w lecznicy dwie ciocie, bo poprzednio druga wetka go u siebie weekendowała
strasznie mnie ucieszył jego widok i dobre wieści
zacznijmy od Kosmity - zdrów jak ryba, serce jak dzwon, wetka powiedziała, że jest piękny i nawet wiedziała, jaka to odmiana

zawożę go na kastrację w piątek.
co do Ewosia - wetka go przyniosła, a on zaczął latać po tym stole jakby mu motorek w kuper wsadzili

pytałam o te szwy - mówiła, że zamawiają nici najlepsze na rynku, ale z nimi i tak nigdy nie wiadomo. że jest kilka rodzajów nici i Ewoka uczuliły te, innego szczurka uczulą inne, a jeszcze kolejnego znowu inne.
o koszty czyszczenia ropnia nie pytałam, bo byłam z mamą, a ona już i tak jest zła o to, że tyle na weterynarza wydałam. postaram się dowiedzieć w piątek.
wetka powiedziała, że Ewoś był u niej na weekend, bo bała się go zostawić w lecznicy, to też mnie bardzo ucieszyło, bo tak się martwiłam, że Ewoś przez weekend był tam sam.. mianowała się jego ciocią, więc teraz ma w lecznicy dwie ciocie, bo poprzednio druga wetka go u siebie weekendowała

strasznie mnie ucieszył jego widok i dobre wieści

bez szczurków...