Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Owczarka niemieckiego U nas w rodzinie były owczarki (stąd być może ten sentyment), mi odpowiada ich usposobienie jak najbardziej, początkowo chciałam amstaffa, ale po rozmowie z partnerem i rodziną postanowiłam przygarnąć ONka. Niekoniecznie małą, puchatą kulkę, tak do roku czasu byłoby idealnie
To teraz już wiesz czemu oglądałam wszystkie Twoje filmiki
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Są bardzo inteligentne i wspaniałymi towarzyszami, jak nasz się jeszcze dogada z ciurakami to już będzie całkiem idealnie
Ale to na nowy rok dopiero będziemy się rozglądać za dużym synkiem
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
aj zazdroszczę... mi też się marzy własny czworonożny przyjaciel, ale póki co zastanawiam sie z czego kupie kurtke na zime, a co dopiero psiaka
zazdroszczę! ;p
Moja rodzina nie potrafi zrozumieć, czemu wolę wydawać pieniądze na zwierzaki. A co mam pić alkohol albo palić papierosy? Jedni imprezują i korzystają w ten sposób z życia, ja mam swoje zwierzaki i jest mi z nimi dobrze
Jak ktoś się dziwi mojej miłości do zwierząt, odpowiadam, że czyjeś hobby to fotografia/fotografika i grubą forsę wydaje na nowe obiektywy, aparaty itd, a moje hobby to zwierzęta i obcowanie z nimi
Kluska123 pisze:Moja rodzina nie potrafi zrozumieć, czemu wolę wydawać pieniądze na zwierzaki. A co mam pić alkohol albo palić papierosy? Jedni imprezują i korzystają w ten sposób z życia, ja mam swoje zwierzaki i jest mi z nimi dobrze
Inni zaś palą i piją, a na szczury wydają swoją drogą
Ja dziś zabuliłam sporo, ale nie żałuję i nigdy nie żałowałam żadnej wydanej na zwierzaki złotówki. Wiele osób myśli kategoriami "skoro szczur kosztuje w sklepie 10 zł, to czemu płacić 100 zł za jego leczenie?". Dla nas każdy szczur to jest przyjaciel i nie ma, że "kupimy sobie następnego". Ludzie tego nie ogarniają, ich strata, bo nigdy nie dowiedzą się, jak wspaniałe są ogonki
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
W sumie podałam zły przykład, bo chodziło mi już o skrajności, jak to w życiu studenckim bywa Ale ważne, że wiecie o co mi chodzi
Fajnie jest mieć 'bzika' na punkcie futrzaków
Oj tak, na zwierzęta idą setki złotych, ale przecież nie wydajemy tego na rzeczy martwe, tylko na przyjaciół. Dla kogoś nowa bluzka może być ważniejsza niż zwierzątko, ale to po prostu brak empatii i umiejętności nawiązywania więzi z innymi stworzeniami.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
ja bez futrzaków bym chyba nie wytrzymała..
jak byłam mała to mama miała owczarka niemieckiego, to cudowne psinki.. babcia powiedziała cywilowi (tak miał psiak na imię) żeby nie pozwalał dzwonić mojemu wujkowi do koleżanek bo były ruchunki dużeeee, i jak wujek podchodził do telefonu, to cywil go szczypał po tyłku i takim sposobem wydatki się obniżyły
...death is hard, live is harder... Ze Mną: Sky i suniarasyjack russell terrier- Abra Kocham was, dziubole moje Za TM: kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color] <33 :* :*