każde zwierze smierdzi jak jest zaniedbane.to samo przecież o szczurkach gadają:/ a tu wystrarczy dbac o higiene zwierza i wystarczy..ja moim pieszczochom zmieniam sciołke czesto,są kąpane,biegają i musze przyznac ze nic a nic nie smierdza:)
skóra nie moja

krówke czy cuś innego ma moja ciocia u której jakis czas mieszkałam a nie mam serca trzymac zwierząt non stop w klatce wiec licho ganiało gdzie chciało <no prawie jednak miało lekki rygor>
Julek kolege dostanie w pazdzierniku jak do akademika z powrotem wrócę,bo teraz znowu wyjezdzam<ach kampania wrzesniowa:/> potem akcja pakowanie i powrót na uczelnie to nie chce maluszka stresowac dodatkowo dlatego dopiero w pazdzierniku.juz jedna z forumowiczek zaoferowala sie w razie czego ze mi pomoże z adopcją więc super:)
no moja wesoła gromadka jest urocza.3 rozne charakterki
BlackRat o takie coś Ci chodzi?
http://www.youtube.com/watch?v=7oa3-CYYSzY bo własnie mój Świnx tez tak często podśpiewuje i sie zastanawiam czy to z radosci czy od tak koncert chce urządzić :> czy o to zwykłe ich darcie pyszczków jak chcą jeść?:> bo mój to rozgadany jest ze łohoho. uwielbiam gryzonie <3<3<3<3