Juleczek & Świnx & Zosia

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
bblondyna

Juleczek & Świnx & Zosia

Post autor: bblondyna »

To i ja przedtawie moje ukochane maluszki :) Julek-szalony szczur i złodziej wszystkiego co dotknę-zasada-Co Pani to i Moje-więc czasem dosyc dlugo musze szukac swoich bransoletek długopisów<tylko zabiera i chowa-uznaje to za fajną zabawe jak obserwuje jak wszystkiego szukam :P a jak widzi ze jestem blisko celu to biegnie zabiera i znowu chowa>
Świnx-kochany leniuch-nakarmic,przytulić i zwierzątko szczęśliwe
Zośka-chomiczek z charakterkiem,jak coś nie pasuje to chodzi i warczy na wszystkich :P

Juleczek

Obrazek

wiadomo,że jedzonko pani najsmaczniejsze :)
Obrazek

Obrazek

Świnx
Obrazek

Obrazek

Zosia
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Re: Juleczek & Świnx & Zosia

Post autor: BlackRat »

Buahaha potargana świniawa ;D Uwielbiam świniaki, budzi Cię o 5 nad ranem kwileniem?
Chomisie też uwielbiam, mnóstwo się ich przewinęło przez mój dom ;)
A szczurek cudowny, jak każdy szczurek :P Słodziutko śpi :]
Tylko byłoby mu lepiej z kolegą :)
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

bblondyna, ta kanapa to skóra czy eko? Jak reaguje na szczurzy mocz? I czy ją gryzie?
Moją starą kanapę muszę w końcu obić, bo wygląda strasznie, ale własnie się boję o moje dzieciory ;p
Julek cudowny, zaadoptuj mu kolegę jak najszybciej :)
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Wikunia

Post autor: Wikunia »

Śliczne gryzonie :D Tylko dlaczego szczurek jest sam?? Tak nie może być :D Jak najszybciej potrzebny mu jest kolega ^^
Ze mną:
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37173
Obrazek
----------------------
Za TM:
Fela[*]

Pytać: http://ask.fm/WeronikaKicurek
bblondyna

skóra,ale tylko raz na nią nasiusiał to od razu starłam,potem juz nie ryzykowałam i siedział na kocyku :P
kolege będzie miał :) to juz postanowione :)
a świnka to w nocy śpi tylko jak ma dorby humorek wybitnie to nam śpiewa jak taki ptaszek :)
Awatar użytkownika
kovanaszakira
Numer GG: 15991602

Post autor: kovanaszakira »

A skąd przyjedzie kolega dla Juleczka? :>
Piękne stadko :)
Wyadoptowane: Ciastek & Chrupek
Za TM: [*] Biała, [*] Gucio, [*] Gruba, [*] Gloria, [*] Reksia, [*] Pchełka, [*] Cynka, [*] Malinka.
Venice

Post autor: Venice »

Cóż ja widzę?! Co to za milusiaki szczurowate, świnkowate i chomikowate? :D Wycałuj je wszystkie ode mnie! Imiona powalają mnie po prostu na kolana! I jak świetnie pozują. Hmm...moje zwierzaki to na modelów się nie nadają.... :'( :'( :'(
Ale tak jak mówią użytkownicy, dokup szczurowi przyjaciela (to zwierzaki stadne). ;) I będzie git-majonez wtedy. :P

A co do kanapy, to świetnie świetnie. :P Aczkolwiek moja kanapa byłaby "wentylowana" gdyż wszystkie skórzane przedmioty są mniaaaaaaam! :D :D :D
Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
Awatar użytkownika
BlackRat

bblondyna pisze:skóra...
Czyli masz w domu jeszcze krówkę...albo kilka :(
Mnie moje prosiaki co dzień kwileniem od 5 rano budziły ;)

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Venice

Hihi, no to trzeba przyznać, że Wasze świnki morskie mogą zastępować budzik! :D Ale tak na serio to nie wiedziałam że świnki morskie kwiczą... Do tej pory spotykałam się z negatywnymi zdaniami o tych gryzoniach. Że śmierdzą, że są głupie, że nie słuchają, że nie oswajają się, że gryzą itp. Ale przecież człowiek też śmierdzi jak się nie myje, jest czasami głupi, nie słucha innych a czasami gryzą. :P Prawdę mówiąc, uwierzyłam trochę tym ludziom którzy wygadywali takie pierdoły i nie lubiłam świnek. Ale od czasu kiedy moja koleżanka ma świnkę w klatce, jestem jak najbardziej na TAK. :D
Awatar użytkownika
BlackRat

Absolutnie, świniaki są bardzo mądre i świetnie się oswajają - ja miałam dwa kochane pieszczochy :) One tak śmieszne gwiżdżą - poszukaj sobie na YouTube czy gdzieś. Ale śmierdzą owszem paskudnie (ale nie wiem, czy gorzej niż baby jadące autobusem na targ :/)

bblondyna

każde zwierze smierdzi jak jest zaniedbane.to samo przecież o szczurkach gadają:/ a tu wystrarczy dbac o higiene zwierza i wystarczy..ja moim pieszczochom zmieniam sciołke czesto,są kąpane,biegają i musze przyznac ze nic a nic nie smierdza:)
skóra nie moja :P krówke czy cuś innego ma moja ciocia u której jakis czas mieszkałam a nie mam serca trzymac zwierząt non stop w klatce wiec licho ganiało gdzie chciało <no prawie jednak miało lekki rygor>
Julek kolege dostanie w pazdzierniku jak do akademika z powrotem wrócę,bo teraz znowu wyjezdzam<ach kampania wrzesniowa:/> potem akcja pakowanie i powrót na uczelnie to nie chce maluszka stresowac dodatkowo dlatego dopiero w pazdzierniku.juz jedna z forumowiczek zaoferowala sie w razie czego ze mi pomoże z adopcją więc super:)
no moja wesoła gromadka jest urocza.3 rozne charakterki
BlackRat o takie coś Ci chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=7oa3-CYYSzY bo własnie mój Świnx tez tak często podśpiewuje i sie zastanawiam czy to z radosci czy od tak koncert chce urządzić :> czy o to zwykłe ich darcie pyszczków jak chcą jeść?:> bo mój to rozgadany jest ze łohoho. uwielbiam gryzonie <3<3<3<3
Venice

Po prostu ludzie się nie znają a gadają takie bzdury... Ciekawe po co? Żeby pokazać jakim to jest się mądrym krytykując coś? ;/ Ech... ludzie to dziwaczne istotki. :P BlackRat, nie ma to jak baby jadące na targ+siedzące obok Ciebie i sapiące jak 100 letnia lokomotywa... :P
bblondyna

z nienzajomosci trematu to wynika.. mój chłopak np dopóki Julka nie dostalam to był taki antyszczurzy ze az prawie agresywny. Jula na początku tez nie chciał zaakceptowac dopiero po dwóch dniach jak sie przyglądał jak malenstwo mi spi za drukarką i sie małe obudziło i oziewało Michała w palca to sie z miejsca zakochał <jeju jak on slicznie ziewa!jaki ma pyszczek i łapkii> i sie narodziła miłosc;] czesto to JEGO szczur,ja tylko sprzatam i karmie :P <cwaniak>, do Swinek tez go przekonałam <jak mozna bac sie swinek?????>. wiec ludzie po prostu krytykuja nie znajac sie na czyms :/:/
to tak samo ja nie majac nigdy w zyciu psa mogłabym na okrągło mówic ze psy są be i fu a wiem ze tak nie jest..
Awatar użytkownika
BlackRat

bblondyna

a to takie standardowe gadanie :)
a propos..czy Wasze szczury to tez sa leniwce? ze pobiegaja polataja i do kąta spac potem znowu i tak w koło?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”