pewnie gdybym oglądała w tym wieku Vampire Diaries to by było tak samo
Moderator: Junior Moderator

To u mnie podobnie, z tym że w liceumalken pisze:oo, roswell to był mój ulubiony serial w gimnazjum, szalałam za Michalelem, a ten z uszami mnie wnerwiał.
 I też wolałam Michael'a, zwłaszcza jak mu włoski urosły
  I też wolałam Michael'a, zwłaszcza jak mu włoski urosły   (...bo Max to Dumbo był
  (...bo Max to Dumbo był   )
 ) nasz temacik
 nasz temacik

Pamiętam go! Alyson Hannigan grała w tym filmie żydówkę, a Sarah Michelle Gellar pogromczynię. Kiedyś to nawet na polsacie leciało. W zeszłym roku lub dwa lata temu.
 Pamiętam go! Alyson Hannigan grała w tym filmie żydówkę, a Sarah Michelle Gellar pogromczynię. Kiedyś to nawet na polsacie leciało. W zeszłym roku lub dwa lata temu. 
 Jakaś stronka polecana przez kuzynkę to jest. Ojej, ale przez te wakacje zaniedbałam swoje serialowe nawyki i nie oglądam.
 Jakaś stronka polecana przez kuzynkę to jest. Ojej, ale przez te wakacje zaniedbałam swoje serialowe nawyki i nie oglądam.  Mam nadzieję, że kiedy zacznie się rok szkolny i kiedy już wszystko "wykuję na blachę" będę mogła sobie pooglądać.
 Mam nadzieję, że kiedy zacznie się rok szkolny i kiedy już wszystko "wykuję na blachę" będę mogła sobie pooglądać.  Chociaż nie raz chowam się za poduszką.
 Chociaż nie raz chowam się za poduszką. 

Przepraszam,nie cierpię jej (choć w "The Return" grała nieźle)To już oryginał z Kristy Swanson  był o stokroć lepszy
  Przepraszam,nie cierpię jej (choć w "The Return" grała nieźle)To już oryginał z Kristy Swanson  był o stokroć lepszy   

nasz temacik
 nasz temacikVenice pisze:Epinux, po polsku "Buffy The Vampire Slayer", to po prostu "Buffy Postrach Wampirów".

nasz temacik
 nasz temacik 

Jak ja się cieszę że powiedziałaś mi gdzie i kiedy leci mój ukochany serial.
 Jak ja się cieszę że powiedziałaś mi gdzie i kiedy leci mój ukochany serial.  Dzięki wielkie!
 Dzięki wielkie! 

Ale "Królowa potępionych" to już nie to samo:( Polecieli na efekty i straciła fabuła.. jak w 90% nowych filmów... Ale to offtopic, to wątek o serialach:)Epinux pisze:Uwielbiam obu pogromców

"Wywiad z wampirem"...wspaniały!
A phi! A mnie się właśnie "Wywiad..." totalnie nie podoba, za to " Queen Of The Damned" mmmm, miodzioArau pisze:Ale "Królowa potępionych" to już nie to samo:( Polecieli na efekty i straciła fabuła.. jak w 90% nowych filmów... Ale to offtopic, to wątek o serialach:)

nasz temacik
 nasz temacik