Juleczek & Świnx & Zosia

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Arau

Re: Juleczek & Świnx & Zosia

Post autor: Arau »

bblondyna pisze: a propos..czy Wasze szczury to tez sa leniwce? ze pobiegaja polataja i do kąta spac potem znowu i tak w koło?
Yhy, samce ^^Jak będziesz miała drugiego to jeszcze w tym kącie będzie kwitło życie towarzyskie, iskanie, kłótnie, bójki, godzenie i z powrotem latać;)
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Taaa, a świnie latają :P Wścieki jak nie wiadomo co ;D Latają jak szalone na zasadzie "Mamo, ja wariat, kup mi lotnisko będę latał nisko" ;)
Prawdopodobnie jest mu smutno bo sam, dlatego nie ma takiej wielkiej ochoty na zabawę.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Venice

Post autor: Venice »

Hahaha, świetne odgłosy! :D Na początku przypominają mi te odgłosy z takiej gry. :P Kiedy na Play Station gram z koleżanką w taką grę o dinozaurach które uciekają przed strzelającymi rekinami. :P Hehe, uwielbiam. <3 Wtedy przyciski wydają właśnie taki dźwięk.
Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
bblondyna

Post autor: bblondyna »

no cos w tym jest..jak w akademiku byl tez jego braciszek to jak siedzialy dwa maluchy to wrzask i latanie na caly pokoj.chyba ze sie chlopaki pokłocily to jeden w łozku spał a drugi za drukarka xD i ja musiałam ich godzic bo obrazalskie toto od pocudów swiata:D
a teraz tez chce sie bawic.caly czas mnie zaczepia zebym za nim biegała i sie "biła" <z moja ręką>
Venice

Ojej, słodkie świnki morskie! <3 Już stop!!! Weźcie mi nie słodźcie ich tak bo jeszcze u mnie w domu zawitają, a tego mama by nie przeżyła! :D
3 psy, kot, 2 chomiki, 2 szczury i akwarium. To chyba dość obowiązków jak na 13-latkę?! A ja nie panuję nad "miłością" do zwierzaków. Mogę mieć ZOO. :D

I mnie z torbami puszczą.... ::)
bblondyna

znam to skąd :D od kąd pamietam sprowadzałam do domu na zmiane świnki i chomiki albo oba naraz :D i rodzice niby zli zli kto sie tym bedzie zajmował a jak przyszło co do czego to oczka w glowie rodziców :D tak samo szczuro,jak go dostałam i poinformowałam rodzicow ze w wakacje bedzie nowy lokator to myslalam ze mnie do domu nie wpuszcza- a teraz? kolejne ukochane malenstwo i tata jeszcze sie odgraza ze mi go nie pozwoli wziac na studia bo to juz jego kumpel xD
Venice

Moi rodzice kochają wszystkie zwierzaki, stąd szczury w domu zostały zaakceptowane. Jednak pomimo akceptacji ze strony wszystkich domowników były traktowane z dystansem. Nikt prócz mnie nie chciał ich głaskać, wołać, karmić tylko oglądać. Ale z biegiem czasu szczury stały się nowymi członkami rodziny i są traktowane hmm...po ludzku? :P "A może im się pić chce, a może zjedzą coś? Weź na spacer je, daj im odpocząć! Ciii, nie widzisz że śpią?" Hehe, tak. Nawet dziadkowie je lubią. :D
bblondyna

kolejne zdjecia moich futrzakowatości kochanych:*

mmm picku Pani-najsmaczniejsze :)
Obrazek

zamyślony,zadumany szczuro
Obrazek

dostał przytulaska. na poczatku chłopaki się dogadywali.. ale niestety misiu czymś Julkowi podpadł...
Obrazek

i takie oto są skutki..chciał zabić misia poprzez niiby przypadkowy upadek ze schodów
Obrazek

a to z przed chwili :D przyniosłam sobie kilka kawałków ciasta drożdzowego,zaczełam rozmawiać przez telefon a ciasto i szczuro na biórku. No i cóż :P zasada"co twoje to moje" dalej działa :] a ten niewinny wyraz pyszczka :D
Obrazek

Maleńkiej się bardzo spodobala miarka.tarmosiła aż całą rozłożyła
Obrazek

a tu moje świniątko paszące się na trawce
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”