Yhy, samce ^^Jak będziesz miała drugiego to jeszcze w tym kącie będzie kwitło życie towarzyskie, iskanie, kłótnie, bójki, godzenie i z powrotem latać;)bblondyna pisze: a propos..czy Wasze szczury to tez sa leniwce? ze pobiegaja polataja i do kąta spac potem znowu i tak w koło?
Juleczek & Świnx & Zosia
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Juleczek & Świnx & Zosia
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Taaa, a świnie latają
Wścieki jak nie wiadomo co
Latają jak szalone na zasadzie "Mamo, ja wariat, kup mi lotnisko będę latał nisko"
Prawdopodobnie jest mu smutno bo sam, dlatego nie ma takiej wielkiej ochoty na zabawę.

Prawdopodobnie jest mu smutno bo sam, dlatego nie ma takiej wielkiej ochoty na zabawę.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Hahaha, świetne odgłosy!
Na początku przypominają mi te odgłosy z takiej gry.
Kiedy na Play Station gram z koleżanką w taką grę o dinozaurach które uciekają przed strzelającymi rekinami.
Hehe, uwielbiam. <3 Wtedy przyciski wydają właśnie taki dźwięk.

Ze mną: Edwin
Za TM: Tosia i Frania [*][/color][/b]
no cos w tym jest..jak w akademiku byl tez jego braciszek to jak siedzialy dwa maluchy to wrzask i latanie na caly pokoj.chyba ze sie chlopaki pokłocily to jeden w łozku spał a drugi za drukarka xD i ja musiałam ich godzic bo obrazalskie toto od pocudów swiata:D
a teraz tez chce sie bawic.caly czas mnie zaczepia zebym za nim biegała i sie "biła" <z moja ręką>
a teraz tez chce sie bawic.caly czas mnie zaczepia zebym za nim biegała i sie "biła" <z moja ręką>
Ojej, słodkie świnki morskie! <3 Już stop!!! Weźcie mi nie słodźcie ich tak bo jeszcze u mnie w domu zawitają, a tego mama by nie przeżyła!
3 psy, kot, 2 chomiki, 2 szczury i akwarium. To chyba dość obowiązków jak na 13-latkę?! A ja nie panuję nad "miłością" do zwierzaków. Mogę mieć ZOO.
I mnie z torbami puszczą....

3 psy, kot, 2 chomiki, 2 szczury i akwarium. To chyba dość obowiązków jak na 13-latkę?! A ja nie panuję nad "miłością" do zwierzaków. Mogę mieć ZOO.

I mnie z torbami puszczą....

znam to skąd
od kąd pamietam sprowadzałam do domu na zmiane świnki i chomiki albo oba naraz
i rodzice niby zli zli kto sie tym bedzie zajmował a jak przyszło co do czego to oczka w glowie rodziców
tak samo szczuro,jak go dostałam i poinformowałam rodzicow ze w wakacje bedzie nowy lokator to myslalam ze mnie do domu nie wpuszcza- a teraz? kolejne ukochane malenstwo i tata jeszcze sie odgraza ze mi go nie pozwoli wziac na studia bo to juz jego kumpel xD

Moi rodzice kochają wszystkie zwierzaki, stąd szczury w domu zostały zaakceptowane. Jednak pomimo akceptacji ze strony wszystkich domowników były traktowane z dystansem. Nikt prócz mnie nie chciał ich głaskać, wołać, karmić tylko oglądać. Ale z biegiem czasu szczury stały się nowymi członkami rodziny i są traktowane hmm...po ludzku?
"A może im się pić chce, a może zjedzą coś? Weź na spacer je, daj im odpocząć! Ciii, nie widzisz że śpią?" Hehe, tak. Nawet dziadkowie je lubią. 

kolejne zdjecia moich futrzakowatości kochanych:*
mmm picku Pani-najsmaczniejsze

zamyślony,zadumany szczuro

dostał przytulaska. na poczatku chłopaki się dogadywali.. ale niestety misiu czymś Julkowi podpadł...

i takie oto są skutki..chciał zabić misia poprzez niiby przypadkowy upadek ze schodów

a to z przed chwili
przyniosłam sobie kilka kawałków ciasta drożdzowego,zaczełam rozmawiać przez telefon a ciasto i szczuro na biórku. No i cóż
zasada"co twoje to moje" dalej działa :] a ten niewinny wyraz pyszczka 

Maleńkiej się bardzo spodobala miarka.tarmosiła aż całą rozłożyła

a tu moje świniątko paszące się na trawce

mmm picku Pani-najsmaczniejsze

zamyślony,zadumany szczuro

dostał przytulaska. na poczatku chłopaki się dogadywali.. ale niestety misiu czymś Julkowi podpadł...

i takie oto są skutki..chciał zabić misia poprzez niiby przypadkowy upadek ze schodów

a to z przed chwili

Maleńkiej się bardzo spodobala miarka.tarmosiła aż całą rozłożyła

a tu moje świniątko paszące się na trawce