Hehehe, świetny! Lub też "90210".
Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik pewnie w latach '90 to był szał i ekscytacja ale teraz ta fabuła i efekty to nieco groteskowo wychodzą
 pewnie w latach '90 to był szał i ekscytacja ale teraz ta fabuła i efekty to nieco groteskowo wychodzą   
  , ale wampir ma być mroczny i sexowny a nie wyglądać jak zdeformowany chorobą genetyczną Arnold Schwarzeneger albo jak Nosferatu
 , ale wampir ma być mroczny i sexowny a nie wyglądać jak zdeformowany chorobą genetyczną Arnold Schwarzeneger albo jak Nosferatu   te wampiry z Buffy nie są zbyt przerażające z tymi brzydkimi ryjami, raczej śmieszne. nie powiem, zabawne sa też ciuchy i makijaż z tamtych czasów
 te wampiry z Buffy nie są zbyt przerażające z tymi brzydkimi ryjami, raczej śmieszne. nie powiem, zabawne sa też ciuchy i makijaż z tamtych czasów  na plus na pewno rola Alyson Hannigan
 na plus na pewno rola Alyson Hannigan  
 A teraz, no cóż wolę te współczesne wampiry, tak jak Ty alken.
 A teraz, no cóż wolę te współczesne wampiry, tak jak Ty alken.  Dlatego też oglądam obcnie "Pamiętniki Wampirów", oglądam już drugi sezon i stwierdzam, że to bardzo wciągający serial.
 Dlatego też oglądam obcnie "Pamiętniki Wampirów", oglądam już drugi sezon i stwierdzam, że to bardzo wciągający serial.  W każdym odcinku się coś ciekawego dzieje.
 W każdym odcinku się coś ciekawego dzieje. 

ja się nie mogłam przekonac obejrzałam dwa odcinki i myślałam coza nudny shit, cośtam mi Ogoniasta mówiła żebym oglądała dalej bo potem się rozkręca ale nie uwierzyłamemi2410 pisze:Dlatego też oglądam obcnie "Pamiętniki Wampirów", oglądam już drugi sezon i stwierdzam, że to bardzo wciągający serial.W każdym odcinku się coś ciekawego dzieje.
 i dopiero jakiś czas później jak już wszystkie moje seriale sie pokończyły to zaczęłam te pamiętniki, i się wciągnęłam. no ale ja się łatwo wciągam
 i dopiero jakiś czas później jak już wszystkie moje seriale sie pokończyły to zaczęłam te pamiętniki, i się wciągnęłam. no ale ja się łatwo wciągam  
 musze obczaić
 musze obczaić

począwszy od idiotycznej nazwy, no co za wampir pisze pamiętnik
 począwszy od idiotycznej nazwy, no co za wampir pisze pamiętnik   chociaż fakt, to chyba bardziej babski serial
  chociaż fakt, to chyba bardziej babski serial   a True Blood też nie?
  a True Blood też nie? 

bo to serial dla nastolatków a Amerykanie są strasznie pruderyjni pod tym kątem.
  bo to serial dla nastolatków a Amerykanie są strasznie pruderyjni pod tym kątem.Tak, typowo "dziewczęcy" serial..alken pisze: chociaż fakt, to chyba bardziej babski serial

, a główna bohaterka jest wkurzająca
 , a główna bohaterka jest wkurzająca   "oo jestem Elena pozwólcie mi za was umrzeć tak was wszystkich kocham"
 "oo jestem Elena pozwólcie mi za was umrzeć tak was wszystkich kocham"