wiesz ja z reslingiem to mam tyle współnego co nic, no kiedys tam oglądałam Sting był co spuszczał się z sufitu
Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Black'owe dzieciaczki...
jak można nie lubić Rendiego Boga Herosa
jak on tak stanął na tych linach to ja zemdlałam prawie 
wiesz ja z reslingiem to mam tyle współnego co nic, no kiedys tam oglądałam Sting był co spuszczał się z sufitu
i jak Hogan walczył wtedy oglądałam x lat temu, a to ergo to był tak przyokazji żeby cos porobić
i wtedy go zobaczyłam to powiem że po tym reslingu troszczkę pooglądałam ale już przestałam bo zapomniałam, no ale jak mi juz przypomniałas teraz to chyba sobie włącze 

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
Stinga uwielbiam, jest teraz w TNA razem z Hoganem, jak masz Orange Sport to na tym leci TNA Impact, a jak nie to zawsze są torrenty
Ja tak ściągam WWE Raw, Smackdown i NXT, bo na Extreme to bezczelnie skracają i z opóźnieniem dwu czy trzytygodniowym puszczają, do tego Borys i Supron jako komentatorzy - brrr :/ a oryginalnych komentatorów nie dają i cały storyline w kąt idzie
toteż ja się brzydko zachowuję ;] i ściągam sobie bezczelnie 3 razy w tygodniu 
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- szalooonaxD
Randy kojarzy mi się z takim słodziutkim chłoptasiem, solara, dziubek itp.
Za to John Cena
Jak go widzę na ringu to zalizałabym ekran

No dobra, Wy tu gadu gadu, a ja się pytam jak się Kane ma? 
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
Szalooona, właśnie Randy to dla mnie taka dziunia
No i cóż on wnosi do tego show (poza piskami fanek
)? Szczególnie dobry to on nie jest, to już Miz'a wolę...
Za Ceną też nie przepadam, przejadł się (ileż można), ale chłop z charakteru fajny - nie ma co
Moje gusta to moje bożyszcze Triple H, HBK, (no ogólnie DX, z Chyną włącznie ;] ) Edge, Chris Jericho, Undertaker, Kane (jak już chyba wiadomo
), Sheamus, Sting oczywiście, Vampiro (ale to z WCW) itd, itd...
Saszenka, Kane'ulka moja dobrze, szaleje ostatnio na wybiegach - fajnie się z niej pchełki puszcza
najlepiej ze wszystkich
Suple wciskam szczątkowo dosłownie, ale ostatnio wyczytałam na forum, że ponoć tauryna dla szczurków szkodliwa - i zonk :/ Załamkę łapię powoli, pisałam do Ajlii, zobaczymy. Myślałam też nad dietą na serduszko, ale wychodzi mi samo białko praktycznie :/
A tak w ogóle to szukam tauryny w syropie, ale znaleźć nie mogę, jedyne co znalazłam to na jakiejś zagranicznej stronie (z zabójczym tłumaczeniem ;]) syrop z mleczka pszczelego, który w składzie ma taurynę.
Za Ceną też nie przepadam, przejadł się (ileż można), ale chłop z charakteru fajny - nie ma co
Moje gusta to moje bożyszcze Triple H, HBK, (no ogólnie DX, z Chyną włącznie ;] ) Edge, Chris Jericho, Undertaker, Kane (jak już chyba wiadomo
Saszenka, Kane'ulka moja dobrze, szaleje ostatnio na wybiegach - fajnie się z niej pchełki puszcza
A tak w ogóle to szukam tauryny w syropie, ale znaleźć nie mogę, jedyne co znalazłam to na jakiejś zagranicznej stronie (z zabójczym tłumaczeniem ;]) syrop z mleczka pszczelego, który w składzie ma taurynę.
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- szalooonaxD
No Triple H jest dobry nie powiem, że nie
Undertaker'a się początkowo bałam ale później się przyzwyczaiłam to tych mrocznych oczków i całego image'u zresztą - chociaż w sumie Sting też mu dorównuje - ale przed nim nie miałam pietra
Edge robi fajne miny podczas walk
I ma takie szalone oczy 
Black a co z takimi uspokajającymi syropkami dla psów i kotów? Też mają w składzie taurynę. Tylko nie wiem czy można stosować u szczurków....
Black a co z takimi uspokajającymi syropkami dla psów i kotów? Też mają w składzie taurynę. Tylko nie wiem czy można stosować u szczurków....
Robił, bo już jest na emeryturze od roku z powodu uszkodzonego kręgosłupa w karkuszalooonaxD pisze:...Edge robi fajne miny podczas walkI ma takie szalone oczy
...
O nie wiedziałam, zapytamszalooonaxD pisze:...Black a co z takimi uspokajającymi syropkami dla psów i kotów? Też mają w składzie taurynę. Tylko nie wiem czy można stosować u szczurków....
nasz temacik
- szalooonaxD
Kurcze właśnie to ten minus wrestlingu... Albo coś takiego: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karmy_s ... ota/151645? Tylko nie wiem jak w smaku... No i to nie syrop...
No jak ja to robię, że nigdy nie znajduję tego czego chce, a inni owszem?
To ciekawe, widzę że jutro pomęczę Maję pytaniami
Na razie czekam na odpowiedź co i jak z tą szkodliwością.
A tak z innej beczki - gnojki nie chcą jeść Labo
dziś zostawiłam samo w misce, bez JR, to mam wrażenie że wszystkie jakies wychudłe są
i oczka mają takie błagające, ehh... mną to jednak można manipulować (jak się ma ogon i futerko)
Jeden kołek Labo został nawet potraktowany jak żwirek
I co ja teraz zrobię? Tak się cieszyłam, że zacharapciłam trochę od Mihajli żarełka, bo taki fajny skład i och i ach, a tu pierony ogony na żarcie wypięły :/
Muszę jeszcze powciskać, może jednak się uda, tylko nie potrafię takim tyranem jak tu niektórzy sugerują
Za "miętka" jestem
To ciekawe, widzę że jutro pomęczę Maję pytaniami
A tak z innej beczki - gnojki nie chcą jeść Labo
Jeden kołek Labo został nawet potraktowany jak żwirek
Muszę jeszcze powciskać, może jednak się uda, tylko nie potrafię takim tyranem jak tu niektórzy sugerują
Za "miętka" jestem
nasz temacik
Ja moim daję VL Complete z Labo, pół na pół. No i jedzą mniej niż dotychczas jadły, w sensie wagowo mniej pokarmu schodzi
Ale jedno przegryzają drugim, dwa kęsy Labo, dwa kęsy VL - śmiesznie to wygląda 
saszenka
Aha... jak się puszcza pchełki ze szczura? 
saszenka
- Bratka.a10
- Kontakt:
No niewyżyte te dziewuchy - dopiero co zdjęcia wklejałam, a one znów chcą
Saszenka, jak "nacisnę" dupcie to szczurki tak śmiesznie wyskakują i biegną jak szalone
No i to nazywam "puszczaniem pchełek" ze szczurków 
Saszenka, jak "nacisnę" dupcie to szczurki tak śmiesznie wyskakują i biegną jak szalone
nasz temacik
hahahaha
a moje to resoraki, jak się je przejedzie dłonią po grzbiecie pod włos, to zaczynają popitalać przed siebie jak szalone
muszę spróbować puścić pchełki 
saszenka
Hahahah, to u mnie pchełki się puszcza odwrotnie, tzn od strony łebka 
A w ogóle nie zachwycałam się zdjęciami jeszcze, więc ochy i achy i łapusiee
A w ogóle nie zachwycałam się zdjęciami jeszcze, więc ochy i achy i łapusiee
Wyszukiwarka nie gryzie