).
 ). Marti (vel. Minio) i Nelmanek (imiona oczywiście po postaciach z ulubionej kreskówki, tak, wiem, że powiniem być Melman, a nie Nelman
 ) nie są z jednego miotu (czego nie da się nie zauważyć), ale z jednej hodowli. Marti jest starszy od Nelmana o tydzień, wychowywali się razem. Sa z nami mniej więcej od połowy sierpnia i wprowadzili mnóstwo szczęścia i koloru w codzienną rutynę. Jest o kogo dbać, do kogo wracać (oczywiście poza ukochanym mężem
 ) nie są z jednego miotu (czego nie da się nie zauważyć), ale z jednej hodowli. Marti jest starszy od Nelmana o tydzień, wychowywali się razem. Sa z nami mniej więcej od połowy sierpnia i wprowadzili mnóstwo szczęścia i koloru w codzienną rutynę. Jest o kogo dbać, do kogo wracać (oczywiście poza ukochanym mężem   ). Pozwólcie, że przedstawię Wam moich chłopaków:
 ). Pozwólcie, że przedstawię Wam moich chłopaków:Kiedy tu przyszedłem byłem jeszcze malutki i mieściłem się do rolki po papierze
 . Nelmanek
 . Nelmanek 
 Ja byłem trochę większy, ale i tak gó***. Wciąż lubię chować się pod bluzką. Marti/Minio

Ups, trochę podrosłem od tamtego czasu i nie mieszczę się już do kieszeni!

Wciąż jestem za to szalenie uroczy
 .
 .
Takie to właśnie moje chłopaczki
 .
 .

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku 
 a możesz im nie dawać wiórek, tylko w kuwetach żwirek bentoninowy )o ile nie będą chciały go zjeść), lub drewniany (takie kołeczki) i powinno być lepiej, a to z reguły nie uczula i zapach neutralizuje
 a możesz im nie dawać wiórek, tylko w kuwetach żwirek bentoninowy )o ile nie będą chciały go zjeść), lub drewniany (takie kołeczki) i powinno być lepiej, a to z reguły nie uczula i zapach neutralizuje 

. Też, w przeciwieństwie do Nelmana, sierść Martiego nie jest gładka i błyszcząca, ale dość szorstka i matowa. Totalnie różni
 . Też, w przeciwieństwie do Nelmana, sierść Martiego nie jest gładka i błyszcząca, ale dość szorstka i matowa. Totalnie różni