No i stało się! W końcu dołączyłam do grupy pozytywnie zaszczurzonych
 Tydzień temu odebrałam swoje pierwsze szczurki. Są to dwaj chłopcy husky przywiezieni od babci Spinki ze Szczecina (Spinkowe ogonki)
 Tydzień temu odebrałam swoje pierwsze szczurki. Są to dwaj chłopcy husky przywiezieni od babci Spinki ze Szczecina (Spinkowe ogonki)  
Zakochałam się w nich jak tylko zobaczyłam ich zdjęcia. Wiedziałam, że nie ma odwrotu i wkrótce zostaną moimi dzieciaczkami
 Dzięki nim każdy dzień jest jeszcze weselszy i nie zamieniłabym tych słodkich ogonków na żadne inne
 Dzięki nim każdy dzień jest jeszcze weselszy i nie zamieniłabym tych słodkich ogonków na żadne inne   Wraz z moim TŻ staramy się opiekować chłopakami najlepiej jak tylko umiemy.
 Wraz z moim TŻ staramy się opiekować chłopakami najlepiej jak tylko umiemy.Chłopcy noszą imiona Chaps i Piorun. Urodzili się 21. sierpnia 2012r. Jak na razie to jeszcze maluchy, ale bardzo szybko rosną i z każdym dniem są coraz cudowniejsze. W klatce czują się swobodnie, są bardzo wesołe i ruchliwe (jak to maluchy), przybiegają do człowieka gdy ten tylko zbliży się do klatki, a także dają się miziać na każdy możliwy sposób
 Wszystko (co im smakuje) ładnie jedzą i równie ładnie uczą się kuwetkowania
 Wszystko (co im smakuje) ładnie jedzą i równie ładnie uczą się kuwetkowania   Stopniowo poznają również zakamarki naszego wspólnego pokoju. Chłopaków wszystko ciekawi i ciężko jest im usiedzieć w jednym miejscu, ale ogółem są grzeczni. Oczywiście często ganiają się i kotłują, ale gdy wreszcie zasną słodko wtuleni w siebie nawzajem, to już nic złego nie można im zarzucić
 Stopniowo poznają również zakamarki naszego wspólnego pokoju. Chłopaków wszystko ciekawi i ciężko jest im usiedzieć w jednym miejscu, ale ogółem są grzeczni. Oczywiście często ganiają się i kotłują, ale gdy wreszcie zasną słodko wtuleni w siebie nawzajem, to już nic złego nie można im zarzucić  
Poniżej załączam kilka zdjęć Pioruna i Chapsa, a po resztę zapraszam do albumu chłopców

(album jest często aktualizowany)
Chaps:

Piorun:

Chłopaki razem:

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku