Ale fota jest

Moderator: Junior Moderator
Taaaa, planowałam dwóch chłopców a wzięłam trzy dziewczynki (bo tylko trzy z miotu zostały, więc wzięłam wszystkie razem, żeby jedna bida nie została). I to była najlepsza niekonsekwencja w moim życiumalina89_dg pisze:I dzięki temu że byłam szybsza masz Trzy Wspaniałe Księżniczki![]()
No wiesz... Mihajla ma chyba jeszcze tego hasz-chłopaka...malina89_dg pisze: A haszczyki śliczne;D;D zazdroszczę Ci kolejnego maluszka
![]()
Po paru minutach zaczęła się niepokoić, że jakiś natręt lata koło niej niczym mucha i wskakuje na grzbiet jakby koniem była i zakończyłam wizytację. Jutro ponowię próbę, jak da radę to dłużej. Póki co będę je zaznajamiać osobno, bo torpeda i 3 wariatki to za mocne połączenie jak na moje nerwy i brak doświadczenia w tych sprawachmalina89_dg pisze:A to że Gytia nie reaguje to może to dobry znakwidać nie przeszkadzają jej maluszki
Nie da się przechytrzyć szczurasaszenka pisze:Wszystko szło sprawnie do czasu, aż przed chwilą odkryłam całą kupę świderków ociekających gerberem, zbunkrowanych na łóżku pod kocykiem... Rany