1,5 miesięczny kapturnik szuka domu Wrocław

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Aryana

1,5 miesięczny kapturnik szuka domu Wrocław

Post autor: Aryana »

Jesteście ostatnią deską ratunku dla ogona. Szczura uratowałam z rąk kolegi, który zamierzał nim nakarmić węża. Oswojony, słodki i przyjacielski. Planowałam zatrzymać go na zawsze, gdy troszkę podrośnie wykastrować i dokupić żonę, jednak szybko okazało się, że mam niemiłosierne uczulenie na jego sierść i mocz. Wyniki badań tylko potwierdziły tę smutną wieść. Teraz biduś prawie całe dnie siedzi w klatce, bo każdy mój kontakt z nim, nawet tylko przy wymianie ściółki kończy się dla mnie katastrofą skórną. Serce mi się kraje, jak patrzę na tego przystojniaka, który na okrągło smutny i samotny śpi w kącie klatki. Może ktoś z Wrocławia i okolic przygarnąłby ogona? Całe wyposażenie, ściółkę i szamę dodaję gratis. Nie ukrywam, że jeśli w przeciągu tygodnia, dwóch kogoś nie znajdę, to biduś chyba będzie bohaterem filmu "Oszukać przeznaczenie". :<
Awatar użytkownika
akzi

Re: 1,5 miesięczny kapturnik szuka domu Wrocław

Post autor: akzi »

co rozumiesz przez to że bedzie bohaterem filmu oszukac przeznaczenie ?
wklej zdjęcia szczurka, jezeli jest to tak bardzo pilne , zaloguj się na alloszczurzei tam tez daj ogłoszenie
Obrazek

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ... :( Melina ma się dobrze w nowym domku
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Re: 1,5 miesięczny kapturnik szuka domu Wrocław

Post autor: Camellia »

Uciekł przed śmiercią za pierwszym razem, ale jak nikt go nie weźmie, to wróci do węża bądź odejdzie w inny sposób? Nie wierzę, że byłabyś w stanie to zrobić po tym jak go zabrałaś ::) Zawsze ktoś może dać mu dom tymczasowy i zająć się jego dalszą adopcją... Tak jak mówi akzi, wrzuć zdjęcia malucha, może dzięki temu ktoś od razu się w nim zakocha ;)

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”