moje panienki ;)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: moje panienki ;)
swoją drogą tak czytając wasze tematy (jestem tu od tygodnia) wiele się dowiaduje , ciekawych i poręcznych rzeczy takich jak np. kuweta  

Tak kuweta swietna sprawa  my musimy zakupic ale to mysle ze po wyplacie
 my musimy zakupic ale to mysle ze po wyplacie  jesli nauczy sie malucha zalatwiac tam swoje potrzeby to o ile sprzatanie jest ulatwione
 jesli nauczy sie malucha zalatwiac tam swoje potrzeby to o ile sprzatanie jest ulatwione  ja sama gdy sie zarejestrowalam to chlonelam jak gabka wiedze
 ja sama gdy sie zarejestrowalam to chlonelam jak gabka wiedze 
Pancia wyprala dziewczynom domek i jeszczura i maluchy zmuszone sa lezec na hamaku ! Jaka to ja niedobra
  normalnie hamak sluzy do biegania i zabawy ewnetualnie nudzenia sie, ale spania !? Przeciez to szlaenstwo
 normalnie hamak sluzy do biegania i zabawy ewnetualnie nudzenia sie, ale spania !? Przeciez to szlaenstwo 

my musimy zakupic ale to mysle ze po wyplacie
 my musimy zakupic ale to mysle ze po wyplacie  jesli nauczy sie malucha zalatwiac tam swoje potrzeby to o ile sprzatanie jest ulatwione
 jesli nauczy sie malucha zalatwiac tam swoje potrzeby to o ile sprzatanie jest ulatwione  ja sama gdy sie zarejestrowalam to chlonelam jak gabka wiedze
 ja sama gdy sie zarejestrowalam to chlonelam jak gabka wiedze 
Pancia wyprala dziewczynom domek i jeszczura i maluchy zmuszone sa lezec na hamaku ! Jaka to ja niedobra

też planuję zakupić kuwetę i mam do was pytanie a mianowicie jak nauczyć szczura żeby z niej korzystał?  narazie na próbę wsadziłam im plastikowy pojemniczek i oczywiście wykopały wszystko z niego
 narazie na próbę wsadziłam im plastikowy pojemniczek i oczywiście wykopały wszystko z niego  pozbierałam i wsadziłam z powrotem, a tu na drugi dzień znowu wykopane i narobione dookoła... :p
 pozbierałam i wsadziłam z powrotem, a tu na drugi dzień znowu wykopane i narobione dookoła... :p

narazie na próbę wsadziłam im plastikowy pojemniczek i oczywiście wykopały wszystko z niego
 narazie na próbę wsadziłam im plastikowy pojemniczek i oczywiście wykopały wszystko z niego  pozbierałam i wsadziłam z powrotem, a tu na drugi dzień znowu wykopane i narobione dookoła... :p
 pozbierałam i wsadziłam z powrotem, a tu na drugi dzień znowu wykopane i narobione dookoła... :pMoje stadko:
- szczurki: Kreska, Kredka, Pestka [*][/color]
- burunduk Kiki
- koszatniczka Julka [*] i Stefania [*][/color]
- szynszyla Kropa [*], Czarna i Szyszka[/color]
<3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36948

- szczurki: Kreska, Kredka, Pestka [*][/color]
- burunduk Kiki
- koszatniczka Julka [*] i Stefania [*][/color]
- szynszyla Kropa [*], Czarna i Szyszka[/color]
<3
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36948
- handzia600
Ja w sumie nie musze uczyć młodej , nie wiem na jakiej podstawie sama sie nauczyła ale ale... Siusia w jedno upatrzone miejsce w klatce więc myślę że problemu nie będzie z kuwetą. Tyle że jak postawiłam kuwetkę taką mniejszą to od razu było zaciekawienie co jest pod nią a co za tym idzie podkopywanie , przestawianie  Moim zdaniem kuwete powinno stawiać się w miejscu gdzie zauwazymy że nasz pupil załatwia swoje potrzeby
 Moim zdaniem kuwete powinno stawiać się w miejscu gdzie zauwazymy że nasz pupil załatwia swoje potrzeby 

Moim zdaniem kuwete powinno stawiać się w miejscu gdzie zauwazymy że nasz pupil załatwia swoje potrzeby
ja również tak uwazam, moje same zrozumiały o co chodzi  a czasami trzeba dac im sie przyzwyczaic i przekladac kupki w jedno miejsce powinny zrozumiec ;P
  a czasami trzeba dac im sie przyzwyczaic i przekladac kupki w jedno miejsce powinny zrozumiec ;P

a czasami trzeba dac im sie przyzwyczaic i przekladac kupki w jedno miejsce powinny zrozumiec ;P
  a czasami trzeba dac im sie przyzwyczaic i przekladac kupki w jedno miejsce powinny zrozumiec ;P- malina89_dg
u mnie z kuwetą też tak było że faceci sami wiedzieli o co chodzi  i nie kupowałam jakiejś specjalnej a podstawiłam pojemnik plastikowy, nasypałam żwirku i kupkają
 i nie kupowałam jakiejś specjalnej a podstawiłam pojemnik plastikowy, nasypałam żwirku i kupkają  gorzej z siuśkami ... leją gdzie popadnie
 gorzej z siuśkami ... leją gdzie popadnie 

i nie kupowałam jakiejś specjalnej a podstawiłam pojemnik plastikowy, nasypałam żwirku i kupkają
 i nie kupowałam jakiejś specjalnej a podstawiłam pojemnik plastikowy, nasypałam żwirku i kupkają  gorzej z siuśkami ... leją gdzie popadnie
 gorzej z siuśkami ... leją gdzie popadnie 
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki

U mnie pojemnik sie w mniejszej klatce sprawdzał teraz wywalaja go i dlatego mysle o kuwecie moze to cos da  wolę wymieniać często tylko mała kuwete niz co dwa trzy dni robic większe sprzatanie jak teraz
 wolę wymieniać często tylko mała kuwete niz co dwa trzy dni robic większe sprzatanie jak teraz 

wolę wymieniać często tylko mała kuwete niz co dwa trzy dni robic większe sprzatanie jak teraz
- handzia600
no na pewno jest to o wiele bardziej wygodne dla sprzątającego 

Poczytałam i pooglądałam maluchy... Są świetne! Też mam Tequilę  Wymiziać ode mnie
 Wymiziać ode mnie 

Wymiziać ode mnie
 Wymiziać ode mnie 
Tequila, Mojito i Martini ;*
Nasz wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=37891
Za TM: Kajtusia, Sammy [*]

Czy Twoja Tequilla to tez taka wariatka jak moja?  ten urwis ani sekundy nie usiedzi spokojnie aby tylko biec dalej albo zrobic cos czego nie wolno
 ten urwis ani sekundy nie usiedzi spokojnie aby tylko biec dalej albo zrobic cos czego nie wolno 

ten urwis ani sekundy nie usiedzi spokojnie aby tylko biec dalej albo zrobic cos czego nie wolno
One chyba mają to do siebie, bo moja to samo  Robienie tego czego nie wolno jest dla niej najbardziej interesujące
 Robienie tego czego nie wolno jest dla niej najbardziej interesujące  Teraz upodobała sobie gryzienie tapety a wczoraj sponiewierała mi torebkę
 Teraz upodobała sobie gryzienie tapety a wczoraj sponiewierała mi torebkę 

Robienie tego czego nie wolno jest dla niej najbardziej interesujące
 Robienie tego czego nie wolno jest dla niej najbardziej interesujące  Teraz upodobała sobie gryzienie tapety a wczoraj sponiewierała mi torebkę
 Teraz upodobała sobie gryzienie tapety a wczoraj sponiewierała mi torebkę 

No tak przeciez to swietna zabawa! Moje maja wybiegi u brata w pokoju bo u mnie kafelki sa na podłodze ale biore je na lozku zeby posiedzialy ze mna a Tequilla regularnie ucieka i biega pod łóżkiem i ani ja wyjąć ani dac naganę bo sie obrazi i nie wyjdzie... I tak to jest u nas  

Ja mam na moją sposób jak mi wejdzie pod szafę i gryzie...  Zawsze mam w pokoju chociaż pół kostki czekolady i jaki Tila ją zobaczy to przybiega, wbija ząbki a ja ją łapię
 Zawsze mam w pokoju chociaż pół kostki czekolady i jaki Tila ją zobaczy to przybiega, wbija ząbki a ja ją łapię  Oczywiście czekoladki nie dostaje, ale sposób zawsze działa! : )
 Oczywiście czekoladki nie dostaje, ale sposób zawsze działa! : )

Zawsze mam w pokoju chociaż pół kostki czekolady i jaki Tila ją zobaczy to przybiega, wbija ząbki a ja ją łapię
 Zawsze mam w pokoju chociaż pół kostki czekolady i jaki Tila ją zobaczy to przybiega, wbija ząbki a ja ją łapię  Oczywiście czekoladki nie dostaje, ale sposób zawsze działa! : )
 Oczywiście czekoladki nie dostaje, ale sposób zawsze działa! : )Tequila, Mojito i Martini ;*

No widzisz moja to nie jest taka latwa  nie ugina sie jak sie obrazi, dzis wyczailam w zoologu such warzywny dla gryzoni nic podejrzanego tam nie ma a do mieszanki sie przyda cos ciekawego
 nie ugina sie jak sie obrazi, dzis wyczailam w zoologu such warzywny dla gryzoni nic podejrzanego tam nie ma a do mieszanki sie przyda cos ciekawego  ogolnie dziewczyny nauczyly sie wisiec przy gornych drzwiczkach jedynie trzymajac sie dwoma lapkami i komicznie to wyglada, na dniach wstawie jakies zdjecia mam nadzieje. Ostatnio rzadzi o nas ryz z indyczkiem ohh jakie to dobre !
 ogolnie dziewczyny nauczyly sie wisiec przy gornych drzwiczkach jedynie trzymajac sie dwoma lapkami i komicznie to wyglada, na dniach wstawie jakies zdjecia mam nadzieje. Ostatnio rzadzi o nas ryz z indyczkiem ohh jakie to dobre !  dziewczyny wylizuja miske az sie blyszczy, zeby wszystko tak chetnie jadly jakby to dobrze bylo, poza tym mam problem u mnie wszedzie w pokoju kafelki ciagnie szczuraskom zimno po tyleczkach i nie mam pomyslu co zrobic zeby bylo im choc troszke cieplej i zeby estetycznie to wygladalo, na razie do siuskow dostaly kocia kuwete stosunkowo mala a niedlugo przyjdzie od Emi legowisko to dol jakos bedzie troche odizolowany, ale i tak pozostaje problem sciany przy ktorej dziewczyny stoja, a kaloryfer odpada... Oj nie lubimy zimy nie lubimy...
 dziewczyny wylizuja miske az sie blyszczy, zeby wszystko tak chetnie jadly jakby to dobrze bylo, poza tym mam problem u mnie wszedzie w pokoju kafelki ciagnie szczuraskom zimno po tyleczkach i nie mam pomyslu co zrobic zeby bylo im choc troszke cieplej i zeby estetycznie to wygladalo, na razie do siuskow dostaly kocia kuwete stosunkowo mala a niedlugo przyjdzie od Emi legowisko to dol jakos bedzie troche odizolowany, ale i tak pozostaje problem sciany przy ktorej dziewczyny stoja, a kaloryfer odpada... Oj nie lubimy zimy nie lubimy...

nie ugina sie jak sie obrazi, dzis wyczailam w zoologu such warzywny dla gryzoni nic podejrzanego tam nie ma a do mieszanki sie przyda cos ciekawego
 nie ugina sie jak sie obrazi, dzis wyczailam w zoologu such warzywny dla gryzoni nic podejrzanego tam nie ma a do mieszanki sie przyda cos ciekawego  ogolnie dziewczyny nauczyly sie wisiec przy gornych drzwiczkach jedynie trzymajac sie dwoma lapkami i komicznie to wyglada, na dniach wstawie jakies zdjecia mam nadzieje. Ostatnio rzadzi o nas ryz z indyczkiem ohh jakie to dobre !
 ogolnie dziewczyny nauczyly sie wisiec przy gornych drzwiczkach jedynie trzymajac sie dwoma lapkami i komicznie to wyglada, na dniach wstawie jakies zdjecia mam nadzieje. Ostatnio rzadzi o nas ryz z indyczkiem ohh jakie to dobre !  dziewczyny wylizuja miske az sie blyszczy, zeby wszystko tak chetnie jadly jakby to dobrze bylo, poza tym mam problem u mnie wszedzie w pokoju kafelki ciagnie szczuraskom zimno po tyleczkach i nie mam pomyslu co zrobic zeby bylo im choc troszke cieplej i zeby estetycznie to wygladalo, na razie do siuskow dostaly kocia kuwete stosunkowo mala a niedlugo przyjdzie od Emi legowisko to dol jakos bedzie troche odizolowany, ale i tak pozostaje problem sciany przy ktorej dziewczyny stoja, a kaloryfer odpada... Oj nie lubimy zimy nie lubimy...
 dziewczyny wylizuja miske az sie blyszczy, zeby wszystko tak chetnie jadly jakby to dobrze bylo, poza tym mam problem u mnie wszedzie w pokoju kafelki ciagnie szczuraskom zimno po tyleczkach i nie mam pomyslu co zrobic zeby bylo im choc troszke cieplej i zeby estetycznie to wygladalo, na razie do siuskow dostaly kocia kuwete stosunkowo mala a niedlugo przyjdzie od Emi legowisko to dol jakos bedzie troche odizolowany, ale i tak pozostaje problem sciany przy ktorej dziewczyny stoja, a kaloryfer odpada... Oj nie lubimy zimy nie lubimy...Re: moje panienki ;)
Hmm a może na czas wybiegów koc rozkładać? : ) Ja mam panele w pokoju, niby też nie za ciepło ale Tilcia zawsze wskakuje na łóżko i w kołdrę się pakuje  A co do dziwacznego wiszenia to moje laski przednimi łapkami trzymają się "sufitu" a tylnimi jakoś dziwnie manewrują... Czasami się zastanawiam czy nie wezwać egzorcysty
 A co do dziwacznego wiszenia to moje laski przednimi łapkami trzymają się "sufitu" a tylnimi jakoś dziwnie manewrują... Czasami się zastanawiam czy nie wezwać egzorcysty  

Wstawiaj foty!

A co do dziwacznego wiszenia to moje laski przednimi łapkami trzymają się "sufitu" a tylnimi jakoś dziwnie manewrują... Czasami się zastanawiam czy nie wezwać egzorcysty
 Wstawiaj foty!