Szczurek trzymany w słoiku, znudził się dziecku (wawa/polska
Moderator: Junior Moderator
-
Re: Szczurek trzymany w słoiku, znudził się dziecku (wawa/po
Nausicaa, to ile kosztuje ta kastracja?
- StasiMalgosia
W Biłymstoku 50zł a w Medicavet to kto jak kto ale ty powinnaś wiedzieć 
W piątek moge spytać bo będziemy na wizycie.

W piątek moge spytać bo będziemy na wizycie.
- StasiMalgosia
Coś widze że jak trzeba coś zrobić albo dać coś na aukcję to już nie ma chętnych. Ech
Nie ważne my w piątek zbadamy sprawę w Medicavet ile by kosztowała kastracja, plus po pensji napewno trochę się do niej dołożymy.
Nie ważne my w piątek zbadamy sprawę w Medicavet ile by kosztowała kastracja, plus po pensji napewno trochę się do niej dołożymy.
Będzie robiony bazarek na kastrację? Czy chociaż podany nr konta do przelewu?
Jak coś, to się dorzucę. DT nie mogę dać, miejsc brak ;/
Jak coś, to się dorzucę. DT nie mogę dać, miejsc brak ;/
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
-
Jak widać chętni sąStasiMalgosia pisze:Coś widze że jak trzeba coś zrobić albo dać coś na aukcję to już nie ma chętnych. Ech

Nie pamiętam, ile kosztuje kastracja w Medicavecie, bo ostatnio głównie sterylki na wziewnej i usuwanie ropni i guzów

Jak pojawi się cena, na pewno chętni na zrzutę się znajdą

-
Otóż toStarsza Pani pisze:Jak pojawi się cena, na pewno chętni na zrzutę się znajdą.

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
- StasiMalgosia
A może każdy niech da z 20 zł to się uzbiera z 160 zł na operację starczy a jak będzie więcej to się chłopakowi kupi mięsnych gerberków, w końcu należu mu się. My po wypłacie ślemy przelew (coś ok przyszłego pt) Nausica wyślij na PW dane do przelewu.
-
Kastracja w Medicavecie na iniekcji kosztuje c.a. 120zł, ja na dobry początek daję 20 zł.
Nausicaa, poproszę o numer konta na pw i potwierdzenie na forum jak pieniądze dojdą na konto.
Czyli
Starsza Pani - 20 zł
Nausicaa, poproszę o numer konta na pw i potwierdzenie na forum jak pieniądze dojdą na konto.
Czyli
Starsza Pani - 20 zł
- Paul_Julian
- Kontakt:
ja również poproszę o nr konta do przelewu.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Dziękujemy bardzo:)
Zaraz prześlę nr konta na PW.
Proszę osoby, które chcą wspomóc biedaka o przesłanie mi PW lub napisanie o tym wątku - prześlę wtedy nr konta.
Będę tez robić bazarek, ale mam ostatnio trochę problemów, więc powinien pojawić się na dniach.
Zaraz prześlę nr konta na PW.
Proszę osoby, które chcą wspomóc biedaka o przesłanie mi PW lub napisanie o tym wątku - prześlę wtedy nr konta.
Będę tez robić bazarek, ale mam ostatnio trochę problemów, więc powinien pojawić się na dniach.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
- sebasebaseba
Ja też się dorzucę , wyślijcie mi numer konta 

Ze Mną :
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
chwilowo brak
Odeszły :
Maciuś , Maluszek bez imienia , Oskarek , Maciuś Drugi , 8-letnia suczka KORA (18.10.2012) , Oskarek Drugi ze śmietnika , Hubert Węglarz "garażowiec" , Pan Ferdynand (żył 3 lata i 1 miesiąc)
Na kastrację szczurka (który otrzymał dumnie brzmiące imię Rasputin:P) doszły przelewy na kwotę 60zł.
Dziękuję Starszej Pani, Paulowi_Julianowi i Hance&Medykowi.
My od siebie dokładamy 30zł, więc już jest łącznie 90zł, a jeszcze kilka osób zadeklarowało pomoc:)
Jeśli uzbiera się więcej niż trzeba, to ustalimy, na co pójdzie reszta.
Dzisiaj od razu umówię się na zabieg u dr Rzepki - dzwoniłam przed chwilą, ale na razie operuje.
Dziękuję Starszej Pani, Paulowi_Julianowi i Hance&Medykowi.
My od siebie dokładamy 30zł, więc już jest łącznie 90zł, a jeszcze kilka osób zadeklarowało pomoc:)
Jeśli uzbiera się więcej niż trzeba, to ustalimy, na co pójdzie reszta.
Dzisiaj od razu umówię się na zabieg u dr Rzepki - dzwoniłam przed chwilą, ale na razie operuje.
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
-
O, to może się nawet spotkamy, jeśli dziś wpadniesz
Mam na 20., do dr Kacprzak-Kamińskiej.

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Hanka&Medyk pisze:O, to może się nawet spotkamy, jeśli dziś wpadnieszMam na 20., do dr Kacprzak-Kamińskiej.
Nie, nie - miałam na myśli, że umówię się dziś, kiedy may mieć zabieg, nie, że zabieg dzisiaj będzie

przepraszam za PPP, ale wrzucam jeszcze zdjęcia Rasputina. Nie był zbyt chętny do pozowania, raczej czujnie zastanawiał się co to mu tam do klatki wlazło, nie chciałam go też za bardzo straszyć, ale coś tam widać. Sam sobie pozanosił gazety i szmatki i sporządził wypasione legowisko, do którego znosi też całe swoje jedzenie - nawet to mokre w postaci jogurtu w miseczce...
Link do albumu:
https://picasaweb.google.com/1128797008 ... 2/Rasputin
Rasputin nie rzuca się na szczęście na rękę, ale jest przekonany, że da się ją zjeść i nawet przez rękaw potrafi mocno złapać (na szczęście nie do krwi) myśląc, że to żarcie. W ogóle rzuca się na jedzenie, jakby go nie karmili i od razu wszystko chowa skrzętnie na swojej półeczce, gdzie śpi. Jestem też trochę zdziwiona, bo kiedy mam jakiegoś samca na tymczasie, to zwykle moje dziewczyny fukają na niego przez pręty, a na niego w ogóle, prawie się nim nie interesowały, trochę tam z daleko powąchały, co może dobrze wróży łączeniu:)
Link do albumu:
https://picasaweb.google.com/1128797008 ... 2/Rasputin
Rasputin nie rzuca się na szczęście na rękę, ale jest przekonany, że da się ją zjeść i nawet przez rękaw potrafi mocno złapać (na szczęście nie do krwi) myśląc, że to żarcie. W ogóle rzuca się na jedzenie, jakby go nie karmili i od razu wszystko chowa skrzętnie na swojej półeczce, gdzie śpi. Jestem też trochę zdziwiona, bo kiedy mam jakiegoś samca na tymczasie, to zwykle moje dziewczyny fukają na niego przez pręty, a na niego w ogóle, prawie się nim nie interesowały, trochę tam z daleko powąchały, co może dobrze wróży łączeniu:)