Spinkowe ogonki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
wiewi

Re: Spinkowe ogonki

Post autor: wiewi »

hihi :) Mówiłam, że będzie dobrze :)
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko
Obrazek
wątek
bazarek
za TM: Sammy[*]
spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

Śmiać mi sie chce bo ona taka zadziorna i przy tym taka maleńka przy reszcie stada a nie da sobie w kaszę dmuchać ;) lata zaczepia i wcale jej nie słychać by piszczała ;D dzielna dziewczynka :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiewi

wymiziaj po wszystkim! Od cioci znad morza ;)
Obrazek
wątek
bazarek
spinka2430

Chyba jest wszystko dobrze. Dziewczyny już sie iskały wzajemnie :) najbardziej Dakota upodobała sobie Szajbę łazi za nią krok w krok :) ale chyba sie polubiły. Siedzę cały czas koło klatki i czekam aż pójdą spać. Mała co jakiś czas podchodzi do kratek by sprawdzić czy jestem w pobliżu, jak Tylko dotknie mojego palca od razu mnie iska :) kochana malizna. No i oczywiscie jestem dumna ze moje dziewczyny potrafią sie zachować ;D i są takie grzeczne :)
Obrazek
Rajuna

Post autor: Rajuna »

Spinka, a co one by jej miały zrobić? :P Przecież to nawet szczurem jeszcze nie pachnie :D
Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
dorloc

Post autor: dorloc »

Super !! Cieszę się, że wszystko poszło dobrze. Dzielny maluszek z tej Dakoty :)
Wymiziaj wszystkie. A mała pewnie za Szajbą łazi, bo może czuje, że to też mama ?
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Post autor: Camellia »

Hehe gratulacje! Widzisz jakie masz dzielne i kulturalne stadko? ;) Oby zawsze było tak bezkonfliktowo. Oczywiście my też przesyłamy dużo miziaków i buziaków :D

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
Awatar użytkownika
wiewi

Jak tam po nocy Spineczko? :)
Obrazek
wątek
bazarek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Czekamy na jakieś informacje!
A ta mała to pewnie dla nich jak taki pluszak bardziej ;D Tylko że się rusza.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
spinka2430

Dziewczyny przespały ładńie cała noc. Od godziny juz są w dużej klatce ;D Najpierw wlozylam Dakotę by pochodziła pozwiedzała i zostawiła swój zapach, chyba zszokowała ja wielkość klatki i zapindalała z jednego miejsca na drugie z prędkością światła. Pózniej wsadziłam Szyszkę i o dziwo hehehe Dakota wygoniła ją z jej ulubionego tunelu :D , no i przyszedł czas na starsze dziewczyny :) wsadziłam poczekałam i.... Totalna olewka Dakoty ;D mała oczywisciennie daje za wygraną i ciagle je zaczepia ale po parku kopniakach troszkę sie uspokaja.
Stoję teraz przed klatką i słuchajcie cisza jak makiem zasiał :) dziewczyny siedzą razem w koszyczku Beza Szajba i Dakota ;D a Szyszka poszła do tunelu i sama tam śpi. Jak ja sie cieszę ze ma teraz maluch do kogo sie przytulać. :)
Postaram sie jutro porobić kilka zdjęć, dziś niestety nie dam rady z czasem.
Łaaaałłł .... Teraz obie starsze dziewczyny iskają Dakotę :D :) :) a Szyszka chyba sie obraziła :-\
Obrazek
dorloc

Post autor: dorloc »

O, niewdzięczna Szyszka. W końcu to dla niej przygarnęłaś Dakotę, a ona teraz się tyłkiem wypina ... ;D
Ale super, że nie było zgrzytów i przyjęły małą d stada. Malusi słodziaczek. Specjalny duży miziak dla małej i duża buźka.
A zwykłe miziaki dla reszty :)
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
Awatar użytkownika
wiewi

Nooo i tak ma być :) Bardzo się cieszę :)
Obrazek
wątek
bazarek
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

Super :D
Ojojoj, Szyszuniu ::)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
spinka2430

No i chyba za bardzo pochwalilam dziewczyny, niestety zaczęły się spore zgrzyty miedzy dziewczynami :( Szyszka małą całkowicie olewa, Beaza akceptuje malucha nie jest do niej agresywna, ale żartować Szajba jako panna Alfa strasznie maltretuje Dakotę :( fakt że fuTro nie leci i krew sié nie leje ale maluch jak tylko widzi Szajbé od razu zamiera w bezruchu i tak siedzi do póki Szajba od niej nie odejdzie >:( wczoraj tak małą dziabneła że spadła z półki na sam dół i ja sparalizowalo ze strachu. Nie pozwala jej zbliżyć sie, jak tylko widzi że Beza ją iska to obrywa sie jednej i drugiej. Nie rozumiem jej zachowania, boję sié ze może bardziej ja dziabnąć bo Dakota jest natarczywa chce sie bawić i leci do dziewczyn, ale do Szajby już ńie podchodzi i trzyma sié na niższym poziomie :-\
Wsadziłam je do mniejszej klatki mają tam tylko jeden hamak i półkę zobaczymy jak bedą sie zachowywały w nocy ale boje sie ze przez Szajbę mała nie zostanie przyjęta do stada :-[
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Mój szczur tak zamierał, dopóki się nie oddaliłam. Wydaje mi się, że to jest poza pokazująca "odczep się, nic Ci nie zrobię, boję się Ciebie". W każdym razie chyba dobrze dziewczyny obserwować... Skoro dwie pozostałe jakoś ją tolerują, to może się uda...:) Trzymam kciuki.
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”