. Za to Maks i Funky mojego TZ to czysciochy idealne ogonki slnia, pyszki i wszystko czysciutkie na blysk
 . Za to Maks i Funky mojego TZ to czysciochy idealne ogonki slnia, pyszki i wszystko czysciutkie na blysk  . Jedyny plus to ze moje siusiaja w jedno miejsce a chlopaki najbardziej lubia sikac tam gdzie spia hehe
 . Jedyny plus to ze moje siusiaja w jedno miejsce a chlopaki najbardziej lubia sikac tam gdzie spia hehe 
Moderator: Junior Moderator

. Za to Maks i Funky mojego TZ to czysciochy idealne ogonki slnia, pyszki i wszystko czysciutkie na blysk
 . Za to Maks i Funky mojego TZ to czysciochy idealne ogonki slnia, pyszki i wszystko czysciutkie na blysk  . Jedyny plus to ze moje siusiaja w jedno miejsce a chlopaki najbardziej lubia sikac tam gdzie spia hehe
 . Jedyny plus to ze moje siusiaja w jedno miejsce a chlopaki najbardziej lubia sikac tam gdzie spia hehe 

Bardzo dobrze go wspominam. Godziny spędzał na czyszczeniu.
 Bardzo dobrze go wspominam. Godziny spędzał na czyszczeniu.

A jaki zaciesz miałam, hehe
 A jaki zaciesz miałam, hehe   Z siuśkami nie jest już tak pięknie i przyjemnie, ale co poradzić, to są właśnie szczurki
 Z siuśkami nie jest już tak pięknie i przyjemnie, ale co poradzić, to są właśnie szczurki   Ogonki jakoś ciężko mi się myje. Trochę może udało mi się zdziałać, ale musiałyby być w śpiączce żeby to zrobić dokładnie i na spokojnie
 Ogonki jakoś ciężko mi się myje. Trochę może udało mi się zdziałać, ale musiałyby być w śpiączce żeby to zrobić dokładnie i na spokojnie   A w ogóle jak sobie żyją? Bardzo dobrze. Widzę, że już są bardziej zżyci ze sobą - wszyscy! Śpią w różnych konfiguracjach, kotłują się również poza swoimi "domyślnymi parami"...
 A w ogóle jak sobie żyją? Bardzo dobrze. Widzę, że już są bardziej zżyci ze sobą - wszyscy! Śpią w różnych konfiguracjach, kotłują się również poza swoimi "domyślnymi parami"...   Nie biją się o jedzenie, nie leją się na poważnie, wszystko jest super
 Nie biją się o jedzenie, nie leją się na poważnie, wszystko jest super   Na wybiegu udaje mi się robić więcej wspólnych zdjęć gdyż jakoś tak częściej trzymają się w grupkach. Wszędzie lezą, wszystko ich ciekawi, dziś tak śmiesznie brykały, podskakiwały na wybiegu
 Na wybiegu udaje mi się robić więcej wspólnych zdjęć gdyż jakoś tak częściej trzymają się w grupkach. Wszędzie lezą, wszystko ich ciekawi, dziś tak śmiesznie brykały, podskakiwały na wybiegu   A Scrappy tradycyjnie trenował skoki i wskakiwał na TŻ lub pufę na której siedział. Haha komicznie to wygląda. Cela też ma niezłego, zawsze lądował tam gdzie zamierzał (tak mi się wydaje)
 A Scrappy tradycyjnie trenował skoki i wskakiwał na TŻ lub pufę na której siedział. Haha komicznie to wygląda. Cela też ma niezłego, zawsze lądował tam gdzie zamierzał (tak mi się wydaje)   Chłopaki cały czas rosną, przede wszystkim widać to po bezogonkach. Zaraz wszystkie będą taaakie wielgachne
 Chłopaki cały czas rosną, przede wszystkim widać to po bezogonkach. Zaraz wszystkie będą taaakie wielgachne   Kochamy je wszystkie i cieszymy się, że są z nami i wszystko się tak dobrze układa
 Kochamy je wszystkie i cieszymy się, że są z nami i wszystko się tak dobrze układa   Na koniec jak zawsze fotki:
 Na koniec jak zawsze fotki:

)
 ) 
  Ale widzę, że ładnie je i na szczęście nie jest tak źle!
 Ale widzę, że ładnie je i na szczęście nie jest tak źle!   

a chłopaki rosną w oczach. Fajnie że tak sie dogadują. Miziaki dla wszystkich
  a chłopaki rosną w oczach. Fajnie że tak sie dogadują. Miziaki dla wszystkich   
  muszę sprawić sobie lepszy aparat w moim padł obiektyw
  muszę sprawić sobie lepszy aparat w moim padł obiektyw  

Każdy chłopaczek z osobna jest cudowny i oczywiście wszyscy razem... to po prostu fantastyczna czwórka
 Każdy chłopaczek z osobna jest cudowny i oczywiście wszyscy razem... to po prostu fantastyczna czwórka    Mizianko również dla Twoich panienek
 Mizianko również dla Twoich panienek   Kciukam za znalezienie jakiegoś fajnego sprzęciku do focenia stadka
 Kciukam za znalezienie jakiegoś fajnego sprzęciku do focenia stadka 

Wszędzie łaziły te gadziny! A jak TŻ zbliżył się żeby porobić fotki, to oczywiście wszystkie na niego złaziły
 Wszędzie łaziły te gadziny! A jak TŻ zbliżył się żeby porobić fotki, to oczywiście wszystkie na niego złaziły   Szaleją jak zawsze, ale nic złego się nie dzieje
 Szaleją jak zawsze, ale nic złego się nie dzieje   Hm, ogromni... zależy w jakim sensie. Duzi ogółem są (huszczaki), zwłaszcza w porównaniu z tymi maluszkami, które do mnie przyjechały. Zbytnio szerocy raczej nie są
 Hm, ogromni... zależy w jakim sensie. Duzi ogółem są (huszczaki), zwłaszcza w porównaniu z tymi maluszkami, które do mnie przyjechały. Zbytnio szerocy raczej nie są  Na pewno zauważyłam, że ostatnio bezogonkom bardziej urosły jajcusie i już w ogóle cali wyglądają doroślej
 Na pewno zauważyłam, że ostatnio bezogonkom bardziej urosły jajcusie i już w ogóle cali wyglądają doroślej  Moje kochane dzieciaczki
 Moje kochane dzieciaczki   

Nie wygladają na nadwagę, ale zapomniałam już, że szczury są w stanie tak szybko rosnąć!
 Nie wygladają na nadwagę, ale zapomniałam już, że szczury są w stanie tak szybko rosnąć!