Poleciłabym Ci zabieg z Medicavecie, za który zapłacisz, ale lepszych weterynarzy i lepszego sprzętu nie znajdziesz nigdzie. Ewentualnie w Krakowie u dr Lewandowskiej, za co zapłacisz jeszcze więcej

Moderator: Junior Moderator
Rude pisze:Wiem, że tamta upadł a ja jednak chcę go wskrzesić.
Mianowicie, czy ktoś wie ile kosztuje kastracja w RZESZOWIE? (ewent. w bezpośredniej jego bliskości)
Z tego co przeczytałam na poprzednich stronach, właściwie taniej wychodzi niekiedy dojazd ze szczurkiem w inne miejsce niż kastracja na miejscu w Warszawie. Wiem, że podróż po takim zabiegu jest bardzo stresująca dla zwierzaka ale ja np. mam możliwość zatrzymania się na klika dni u znajomych w Poznaniu / Gdańsku / Rzeszowie czy Krakowie![]()
Wiem też, że ważna jest jakość usług ale ta niestety nie zawsze determinowana jest przez cenę (czyt. nie zawsze taniej = gorzej). Po prostu koszty życia np. w Rzeszowie są znacznie niższe niż w Warszawie, czyli tańsze są opłaty za:
- wynajęcie lokalu
- prąd
- wodę
itp. Więc w np. w Rzeszowie (jako że mam tam rodzinę i stamtąd pochodzę) różne rzeczy są o wiele tańsze np:
- wynajem kawalerki (Rzeszów = ok. 900 zł / Warszawa = ok. 1500 zł)
- jazdy konne (Rzeszów = ok.20 zł/h / Warszawa = ok. 50zł/h)
Wymieniać możnaby długo
Jedni z najlepszych, to nie jedyni najlepsinie zgodzę się, że tylko Medicavet ma najlepszych speców w Polsce,
Nie zacytowałam do czego się odnoszę, chodziło mi o tą wypowiedź :>noovaa pisze:Wiesz, wiele osób jeździ z dalekich, dużych miast specjalnie na zabieg do Warszawy, bo najnormalniej w świecie
macie tam najlepszych weterynarzy.