A co to ten sputnik, bo nic mi to nie mówi, oprócz oczywiście obiektów poruszających się po niebie...
Spinkowe ogonki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Spinkowe ogonki
Haha, no to witaj w gronie 
A co to ten sputnik, bo nic mi to nie mówi, oprócz oczywiście obiektów poruszających się po niebie...
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

-
spinka2430
- Numer GG: 10899066
http://www.zooplus.pl/ask?q=Sputnik&num=20 tu sobie zobacz
Dla szczurków rewelacja
całymi dniami w nim siedzą 
Dla szczurków rewelacja
O nie, co za leniwce przebrzydłe!
Ja poznałam tylko jedne szczury, które nie polubiły sputnika, a byli to moi poprzedni chłopcy. Poza tym nie słyszałam, aby jakieś ogony były niezadowolone
Zawsze rozwalają mnie zdjęcia upakowanych szczurów do tej kuli 
Ja poznałam tylko jedne szczury, które nie polubiły sputnika, a byli to moi poprzedni chłopcy. Poza tym nie słyszałam, aby jakieś ogony były niezadowolone
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Aaaa, takie coś. Fajne. Może, jak będę przy kasie, to im sprawię. Na razie zamówiłam karmę Timi, żwirek i łopatkę do przesiewania i się wykosztowałam 

-
spinka2430
Dawno nie wklejałam zdjęć moich księżniczek więc dziś troszkę zaszaleję. Nazbierało się tego i trzeba się pochwalić
Parę zdjęć porobiłam pod kątem kalendarza ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo robione telefonem niestety aparat nadal nie działa
A co u dziewczyn? Wszystko w porządku stadko ma się bardzo dobrze, dziewczyny rosną i mam wrażenie że chyba w szerz a nie wzdłuż
są teraz na etapie docierania się, sprawdzania kto silniejszy i kto kogo ma się słuchać
Oczywiście w grupie wiedzie prym najmłodsza Dakota
ta to jest gigantka
dawno nie widziałam tak zadziornego, upierdliwego szczurka a przy tym tak słodkiego i kochanego
wszędzie jej pełno niczego się nie boi, gdzie ja to i Dakota
łazi za mną jak piesek na niewidzialnej smyczy
uroczaaaa
zacałowałabym na amen
Dziewczyny oczywiście od niej uciekają ale tylko jak mają ochotę na odpoczynek a ona naskakuje na nie jak szalona jak by wołała BEREK ! TY TERAZ ŁAPIESZ
a dziewczyny?? tylko przeciągną sie na hamaku odwrócą zadkiem i dalej uderzają w drzemkę hahhaha komiczny widok. Jeszcze minie trochę czasu za nim mała się uspokoi.
Często zabieram ją z klatki i sama na łóżku z nią wariuję i bawię się w berka
Ostatnio mój małż stał przy drzwiach i ukradkiem przyglądał mi się.... po czym jak został zauważony stwierdził że brak mi jednej klepki a zamiast niej mam szczura w głowie hehehe
pewnie coś w tym jest skoro gadam z nimi śpiewam nawet i wydaję różne dziwne dźwięki, ale spędzanie czasu z tymi zwierzakami to codziennie coś nowego, zawsze czymś mnie zaskoczą, zawsze rozśmieszą, rozczulą mogłabym tak godzinami je obserwować i być w ich stadzie nawet spać z nimi na hamaku
Wczoraj wieczorem zagubiła się Szajba szukałam cmokałam nawoływałam i nic jak kamień w wodę. Cały dom przeszukałam a gó*** nie wiem jak i kiedy uciekła z pokoju wtargnęła do kuchni i udała się na drzemkę gdzie...?? w wielkim naczyniu kamionkowym na ogórki małosolne który stał głęboko schowany pod stołem
i jeszcze jaka była oburzona że ją obudziłam wyraz jej pyszczka BEZCENNY
a teraz troszkę zdjęć
sesja świąteczna i wybiegowo klatkowa

a zgadnijcie gdzie ja jestem ??

DAKOTA

TO CO PANNY LUBIĄ NAJBARDZIEJ ŻAREŁKO

DAKOTA Z BEZĄ

DZIEWCZYNY I ICH ULUBIONE MIEJSCE BIURKO CÓRKI

BEZA

SZYSZKA Z MAMUSIĄ SZAJBĄ

SZYSZKA I SPINKA

BEZA

SZAJBA

SZYSZKA Z CIOCIĄ BEZĄ

I to by było jak na razie na tyle bo kurcze bym tak mogła wklejać i wklejać
Zakupiłam własnie taras ferplasta i jutro powinny przyjechać nowe mebelki od fogotifago troszkę też sama coś tam szyję tzn. staram się więc jak umebluję to wstawię zdjęcia na nowo umeblowanej klatencji
Parę zdjęć porobiłam pod kątem kalendarza ale chyba nic z tego nie wyjdzie bo robione telefonem niestety aparat nadal nie działa
A co u dziewczyn? Wszystko w porządku stadko ma się bardzo dobrze, dziewczyny rosną i mam wrażenie że chyba w szerz a nie wzdłuż
Dziewczyny oczywiście od niej uciekają ale tylko jak mają ochotę na odpoczynek a ona naskakuje na nie jak szalona jak by wołała BEREK ! TY TERAZ ŁAPIESZ
Często zabieram ją z klatki i sama na łóżku z nią wariuję i bawię się w berka
Wczoraj wieczorem zagubiła się Szajba szukałam cmokałam nawoływałam i nic jak kamień w wodę. Cały dom przeszukałam a gó*** nie wiem jak i kiedy uciekła z pokoju wtargnęła do kuchni i udała się na drzemkę gdzie...?? w wielkim naczyniu kamionkowym na ogórki małosolne który stał głęboko schowany pod stołem
a teraz troszkę zdjęć

a zgadnijcie gdzie ja jestem ??

DAKOTA

TO CO PANNY LUBIĄ NAJBARDZIEJ ŻAREŁKO

DAKOTA Z BEZĄ

DZIEWCZYNY I ICH ULUBIONE MIEJSCE BIURKO CÓRKI

BEZA

SZYSZKA Z MAMUSIĄ SZAJBĄ

SZYSZKA I SPINKA

BEZA

SZAJBA

SZYSZKA Z CIOCIĄ BEZĄ

I to by było jak na razie na tyle bo kurcze bym tak mogła wklejać i wklejać
Zakupiłam własnie taras ferplasta i jutro powinny przyjechać nowe mebelki od fogotifago troszkę też sama coś tam szyję tzn. staram się więc jak umebluję to wstawię zdjęcia na nowo umeblowanej klatencji
-
spinka2430
heheh nawet nie zauważyłam że na ostatnim zdjęciu widać też dupeczkę i ogon Dakoty
moja kluseczka 
zdjęciaaa! W końcu
Ależ fajne pannice
Dakota powala mnie na łopatki
Ma tego diablika w oczach 
Spinka, beżową ślicznotę Ci sprzątną sprzed nosa
Spinka, beżową ślicznotę Ci sprzątną sprzed nosa
-
spinka2430
hehehe diablika to ona ma nie tylko w oczach hahahha
Wiewi napisałam w związku z kluską ale małż mnie dosłownie udusi hihihi

Wiewi napisałam w związku z kluską ale małż mnie dosłownie udusi hihihi
Przepiękne dziewczyny! Mój mężczyzna też uważa, że brakuje mi piątek klepki jak ze szczurami rozmawiam. Ale wbrew pozorom przecież to są bardzo dobrzy słuchacze 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
A ja się zastanawiałam, skąd Ty wzięłaś ten liginSZYSZKA I SPINKA
Dziewczyny są prześliczne. A Szyszkę to już chyb a tylko po kolorze futra można odróżnić, bo wzrostowo to już matkę i ciotkę chyba dogoniła. A Dagota u mnie cały czas number one !! Jest super i jaka już tłuściutka
A co do piątej klepki, to mój małż też mi wypomina, że tylko te szczury, muzyki sobie posłuchać głośniej nie może, bo szczury, to tamto szczury... Więc chyba wszystkie mamy kuku na muniu

Oczywiście login, i jest za blisko o. Ktoś spierniczył klawiaturęligin

-
spinka2430
dostałam nowe mebelki od Figo więc trzeba się pochwalić
są przepiękne no i oczywiście jak na księżniczki przystało przewaga boskiego różu
, i tak sobie myślę że jeszcze tam coś muszę im dodać bo jakoś tak pustawo
polecam tarasy Ferplasta super sprawa bardzo przydatna
reszta zaszczanych hamaczków właśnie wylądowała na podwójnym praniu
i tak pewnie te zasikają no ale na szczęście nie dewastują nowych domków jeszcze wszystkie są w całości
stare też nie naruszone i oby tak dalej
a oto willa moich panien

a oto willa moich panien

Spinka <3 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
-
spinka2430
Dzięki Xiao
muszę chyba odwiedzić Carrefour i wymienić koszyczki na niebieskie
trzeba zaszaleć
a może znajdę różowe ?? no to by mi się podobało hihihi 
muszę chyba odwiedzić Carrefour i wymienić koszyczki na niebieskie