Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
cudowni nie no chyba wpadnę z małą wizytą uprowadzę panów
chłopcy już wszystko pouzgadniali?
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Walki toczą się jedynie o to, kto będzie spać głębiej w rękawie Czasem słychać jakieś gonitwy po nocy, ale praktycznie całe dnie spędzają już razem w zgodzie
to dobrze u mnie też słychać w nocy gonitwy ale wszystko jest ok w sumie w dzień też się nie obędzie u mnie bez pisków i dzikich ucieczek choćby o to który zje najlepsze ziarenko
Czarny Niemiec? Z krzyżem na brzuchu? No proooszę
Przeczytałam temacik i jestem zachwycona chłopakami Ostatnio same panienki na forum, miło poczytać dla odmiany o facetach, bliższych mojemu sercu ^^ Super, ze łączenie zakończyło się powodzeniem, a nocne gonitwy to już szczurza tradycja
Wylazłem z klatki, bo mój brat wywalił kawałek chleba. A więc wziąłem go sobie, i wlazłem na klatkę, bo tam mnie nie dosięgnie
Miziają się razem, biegają razem, zazdrośniki z nich okropne!
Wylazłem z klatki, bo mój brat wywalił kawałek chleba. A więc wziąłem go sobie, i wlazłem na klatkę, bo tam mnie nie dosięgnie
Miziają się razem, biegają razem, zazdrośniki z nich okropne!
Też mnie sie podobają chlopaki:). Nie martw sie nie jestes wyjatkiem, moje dziewczyny, szczególnie Loko oddają na mnie hektolitry moczu- ponoć to oznaka sympatii:D w ich mniemaniu przynajmniej:).