Gdzie dokładnie stwierdzono u niego tego niewielkiego guza przed wycięciem, Aniu?
Miłego weekendu, dużo zdrówka dla Ciebie oraz Twoich podopiecznych!

Moderator: Junior Moderator

będę jednak o niego dbać i mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Poza tym czuje się bardzo dobrze - ma apetyt, jest dość aktywny i nie rozdrapuje rany, która goi się znakomicie. Martwię się oczywiście o niego, jak każda nadgorliwa mama, ale według pani doktor nic poważnego mu nie będzie. Dostałam dla niego maść i lekarstwo dopyszcznie i mam nadzieję, że tyle wystarczy.
 będę jednak o niego dbać i mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Poza tym czuje się bardzo dobrze - ma apetyt, jest dość aktywny i nie rozdrapuje rany, która goi się znakomicie. Martwię się oczywiście o niego, jak każda nadgorliwa mama, ale według pani doktor nic poważnego mu nie będzie. Dostałam dla niego maść i lekarstwo dopyszcznie i mam nadzieję, że tyle wystarczy. zostało mu wprawdzie kilka blizn, ale poza tym wszystko jest z nim ok, zrobił się nawet bardziej przyjazny i do wszystkich się teraz tuli
 zostało mu wprawdzie kilka blizn, ale poza tym wszystko jest z nim ok, zrobił się nawet bardziej przyjazny i do wszystkich się teraz tuli  w wolnej chwili wrzucę jakieś zdjęcia, urody mu niestety nie przybyło (stracił kawałek ucha), ale dalej jest moim najukochańszym szczuraskiem
 w wolnej chwili wrzucę jakieś zdjęcia, urody mu niestety nie przybyło (stracił kawałek ucha), ale dalej jest moim najukochańszym szczuraskiem 

w wolnej chwili wrzucę jakieś zdjęcia, urody mu niestety nie przybyło (stracił kawałek ucha), ale dalej jest moim najukochańszym szczuraskiem

Był i zapewne wciąż jest uroczy. Mam jednak do Ciebie pytanie: czy ten  czarnooki białasek też tak się zachowuje?
  Był i zapewne wciąż jest uroczy. Mam jednak do Ciebie pytanie: czy ten  czarnooki białasek też tak się zachowuje?
"ale to czemu nigdy nie kręcił główką, choć czyni to większość albinosów, pozostaje wciąż swoistą enigmą"

[*] mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś, jest Ci dobrze i bezpiecznie.
 [*] mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś, jest Ci dobrze i bezpiecznie. To już drugi z Loczków, pierwsza odeszła moja Jagoda.
 To już drugi z Loczków, pierwsza odeszła moja Jagoda.  Leć Franiu [*]
 Leć Franiu [*] dwa tygodnie temu skończył 2 lata, więc do młodzików już nie należy, ale może jeszcze uda mu się wrócić do pełni zdrowia...
 dwa tygodnie temu skończył 2 lata, więc do młodzików już nie należy, ale może jeszcze uda mu się wrócić do pełni zdrowia...