Uwielbiam to zdjęcie <powinni na forum zrobić emotkę śliniącą się do ekranu
Uwielbiam to zdjęcie <powinni na forum zrobić emotkę śliniącą się do ekranu  >
 > Taka trochę mała ciąża
Taka trochę mała ciąża  

Moderator: Junior Moderator

Uwielbiam to zdjęcie <powinni na forum zrobić emotkę śliniącą się do ekranu
Uwielbiam to zdjęcie <powinni na forum zrobić emotkę śliniącą się do ekranu  >
 > Taka trochę mała ciąża
Taka trochę mała ciąża  

Polatała jeszcze chwilkę i odniosłam ją, a wzięłam Helę.
 Polatała jeszcze chwilkę i odniosłam ją, a wzięłam Helę. Helka ześlizgnęła się ze mnie między łapy Luny, ale się wystraszyła i schowała się pod szafkę na buty, pod którą Lucyna i tak może wsadzić kinola.
  Helka ześlizgnęła się ze mnie między łapy Luny, ale się wystraszyła i schowała się pod szafkę na buty, pod którą Lucyna i tak może wsadzić kinola.   Podstawiłam jej rękę, żeby mogła sobie do mnie wejść, ale ona ją ominęła i zaczęła wskrabywać się na Lunę, a z jej pleców na moje ramię. Stwierdziłam, że starczy stresów na dzisiaj i wsadziłam ją do klatki i dałam obu kolacyjkę.
 Podstawiłam jej rękę, żeby mogła sobie do mnie wejść, ale ona ją ominęła i zaczęła wskrabywać się na Lunę, a z jej pleców na moje ramię. Stwierdziłam, że starczy stresów na dzisiaj i wsadziłam ją do klatki i dałam obu kolacyjkę.  
  ), ale w jednym kawałku. Widzę, że Lucynie zostało jeszcze w tej głowie trochę informacji na temat "co to jest szczur i jak to traktować". Jak się wąchała tak z nimi nos w nos, to przypomniało mi się, jak kilka lat temu miałam szczurę Pippi, która siedziała w misce Luny i wyżerała jej chrupki, podczas gdy pies grzecznie siedział obok i czekał, aż szczura się naje.
 ), ale w jednym kawałku. Widzę, że Lucynie zostało jeszcze w tej głowie trochę informacji na temat "co to jest szczur i jak to traktować". Jak się wąchała tak z nimi nos w nos, to przypomniało mi się, jak kilka lat temu miałam szczurę Pippi, która siedziała w misce Luny i wyżerała jej chrupki, podczas gdy pies grzecznie siedział obok i czekał, aż szczura się naje.  

Moja Baja dalej ma "uraz" do szczurów po tym ja podeszła do klatki, a Mia rzuciła się na ściankę w klatce.
 Moja Baja dalej ma "uraz" do szczurów po tym ja podeszła do klatki, a Mia rzuciła się na ściankę w klatce.  
 Szkoda, że nie udało mi się tego udokumentować, ale mam takie cudowne światło w pokoju, że telefon nic nie łapie, a aparat zmarł jakiś czas temu śmiercią niewyjaśnioną.
  Szkoda, że nie udało mi się tego udokumentować, ale mam takie cudowne światło w pokoju, że telefon nic nie łapie, a aparat zmarł jakiś czas temu śmiercią niewyjaśnioną. Witam koleżankę z województwa
 Witam koleżankę z województwa 

Melina ma się dobrze w nowym domku
 Melina ma się dobrze w nowym domku Dziękuję, też mi się najbardziej podoba z tych wszystkich.

A no witam, witam.Lofta pisze:Słodziutkie laleczki. I urodzone modelkiWitam koleżankę z województwa

Coś w stylu "dopadnę cię".
 Coś w stylu "dopadnę cię".  

Moje dostały zakaz biegania po moim pokoju, bo ponadgryzały mi kable od routera, kamery internetowej, odkurzacza, linkę od rolety i kawałek łóżka
  Moje dostały zakaz biegania po moim pokoju, bo ponadgryzały mi kable od routera, kamery internetowej, odkurzacza, linkę od rolety i kawałek łóżka   
   O ubraniach już nie wspomnę
 O ubraniach już nie wspomnę   Teraz mają wybiegi w łazience. Pilnuj dziewczyn, bo i Twoi rodzice w końcu powiedzą dość i będziesz musiała im zmienić miejsce wybiegów
  Teraz mają wybiegi w łazience. Pilnuj dziewczyn, bo i Twoi rodzice w końcu powiedzą dość i będziesz musiała im zmienić miejsce wybiegów 
 Ja też jestem za zrobieniem emotki sliniacej się do ekranu
 Ja też jestem za zrobieniem emotki sliniacej się do ekranu