Sama mam szczura ze sklepu terrarystycznego. Jest świetny. Uwielbia przytulanie, przychodzi jak zawołam. Drugi jest od dwóch Panów, którzy prowadzą własny prywatny sklepik. Szczury tam nie są sprzedawane na karmę, a do dobrych właścicieli. Warunki mają świetne. Czyściutko, duże klatki. Samce i samice oddzielnie. Z terrarystycznego mam albinosa, a od jednego z panów dumbo
Wycieńczony szczurek błaga o pomoc! WARSZAWA
Moderator: Junior Moderator
Re: Wycieńczony szczurek błaga o pomoc! WARSZAWA
To świetnie, że szczurek ma się dobrze. Przeczytałam cały temat. Zasługuje na ciepły domek
.
Sama mam szczura ze sklepu terrarystycznego. Jest świetny. Uwielbia przytulanie, przychodzi jak zawołam. Drugi jest od dwóch Panów, którzy prowadzą własny prywatny sklepik. Szczury tam nie są sprzedawane na karmę, a do dobrych właścicieli. Warunki mają świetne. Czyściutko, duże klatki. Samce i samice oddzielnie. Z terrarystycznego mam albinosa, a od jednego z panów dumbo
xD
Śledziłam temat, super, że Ktosiu już zdrowy i w swoim domku
Wygłaskajcie smarkaczyka ode mnie porządnie

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=38243
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
[*] Kluseńka, Czarnuszka, Pączek, Tulia, Liwia, Alutka, Tina, Czikita, Bajeczka, Filipek, Szarutka, Gadżet, Thau, Afri, Bąbelek, Dzidzia Rambo, Bulinka, Placuszek, Rudzinka, Bianuszka, Violetka, Wanilka, Lolcia, Tika, Lusia, Elżunia, Anuszka, Klekotek
Ktosio wygłaskany, dziękujemy. Radzi sobie świetnie, prawie tak samo jak w pełni zdrowe szczury, jedynie czasami nie udaje mu się utrzymać równowagi na nierównym terenie i ciało mu za bardzo poleci do przodu lub na bok. Podnosi się wtedy jakby nic się nie stało i leci dalej
Prześmiesznie wygląda z tą swoją przekrzywioną główką, tak filuternie, zalotnie
W zasadzie wypuszczam go już na normalne spacery i zapoznaję ze stadem, ale na dosyć krótko. Jest tydzień po kastracji, więc jeszcze go oszczędzam, nie chcę przeforsować. Natomiast on by chciał szaleć cały czas 
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
I apetyt mu dopisuje, nie wygląda na niejadka
Jeszcze go nie ważyłam, ciągle zapominam 
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;