Spinkowe ogonki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
spinka2430
Numer GG: 10899066

Re: Spinkowe ogonki

Post autor: spinka2430 »

no właśnie bo przecież wszystkie znamy historie dakoty i wiemy z czym może się wiązać sodówka w jej głowie
Hahhaha :D no już chyba bardziej rozpieścić się jej nie da ;D ;D i ona dobrze wie że jest pupilką mamusi ;)
Wyobraźcie sobie, że moje ogony rozkminiły jak wydostać sie z Perfecty ::) i wcale nie przez pręty bo mam klatkę osiatkowaną ;) jest ranek godzina 4.30 budzi mnie Moja córka i szeptem " mamo dziewczyńy uciekły z klatki !" .... W pół śnie zerwałam sie na nogi i lecé do pokoju córki... a tam klatka pusta , szczurów nie ma....i cisza.... nagle z pod łóżka widzę łepek Baśki bo ją pewnie dziewczyny wygoniły na zwiady ;D ;) stoję przed tą klatka i sie zastanawiam jak mogły kurcze wyleźć ? Patrzę... a ten kluczyk wyciągnięty i wyciągnięty z lancuszkiem do środka ::) :o :o pomyślałam Wow !! No to mamy problem !! ;)
Oczywiscie odszukałam uciekinierki wsadziłam do klatki, usiadlam z boku i obserwowałam .... Hhahah i Dakota moje futro kochane zlazła na sam dół, lapki miedzy prety wsadzila, i powolutku lapkami przesuwając kluczyk ciągnęła górę ząbkami!! Uwierzycie !! :o oczywiscie wszystkie dziewczyny bacznie ja obserwowały z wielkim zaangażowaniem i ciekawością . Jak by umiały to by pewnie jej brawo zaczęły bić hahhaah ;D :D
Obrazek
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

spinka takie rzeczy to trzeba uwieczniać! na filmie najlepiej! A nie bezczelnie odbierasz nam możliwość zobaczenia takiego ewenementu! :D Jajca normalnie! Ja od zawsze wiedziałam że szczury kiedy nikt nie widzi- kombinują i rozkminiają różne łamigłówki w tych swoich malutkich łebkach no ale żeby takie ło rzeczy??? No to nie mógł być nikt inny :D jak tylko dakota :D
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
dorloc

Post autor: dorloc »

No pięknie ! Masz super inteligentnego szczura :) No i indiański duch wolności w nim (niej) drzemie. Nie da się zniewolić w klatce :P
Będziesz musiała zainwestować w takie małe kłódeczki na kluczyk. Są takie maciupeńkie, bo mam taką. Ale nie zdziwię się, jak mała Indianka rozkmini i to ;D A dziewczyny ją obserwowały i za chwilę wszystkie zaczną rozbrajać drzwiczki wspólnie. Zobaczysz :)
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
spinka2430

molll pisze:spinka takie rzeczy to trzeba uwieczniać! na filmie najlepiej! A nie bezczelnie odbierasz nam możliwość zobaczenia takiego ewenementu! :D Jajca normalnie! Ja od zawsze wiedziałam że szczury kiedy nikt nie widzi- kombinują i rozkminiają różne łamigłówki w tych swoich malutkich łebkach no ale żeby takie ło rzeczy??? No to nie mógł być nikt inny :D jak tylko dakota :D
Moll ja wiem ale uwierz ze nie myślałam o 4 rano by lecieć po telefon i nagrywać ::) zaluje bo byście padły z wrażenia !! Hhehe ;D
;D
dorloc pisze:No pięknie ! Masz super inteligentnego szczura :) No i indiański duch wolności w nim (niej) drzemie. Nie da się zniewolić w klatce :P
Będziesz musiała zainwestować w takie małe kłódeczki na kluczyk. Są takie maciupeńkie, bo mam taką. Ale nie zdziwię się, jak mała Indianka rozkmini i to ;D A dziewczyny ją obserwowały i za chwilę wszystkie zaczną rozbrajać drzwiczki wspólnie. Zobaczysz :)
Nie ma co ona na bank pochodzi od Siuksów ;) :D i powoli przeraża mnie jak funkcjonuje jej mózg :P
Wlasnie mam takie dwie kłódki ;) ale to bardzo niewygodne ciagle tak zamykać . Na razie wsadzam zapałkę w wolne miejsce by klucz sie stabilnie i mocniej trzymał :) i zobaczymy ::)
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Hahahahahah, spinka2430, niesamowite! :D Ale mądrala! ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

No wiecie co? I po co nam takie mądre szczury, trzeba było sobie świnkę morską (oczywiście nie mam zamiaru teraz dyskryminować świnek ;D ) to by nic nam klatki nie otworzyło! Moja transporter otwierają ::)
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
spinka2430

Hhahah świnke kiedyś miałam i na pewno z Perfecta by sie nie uporała ;) choć nie umniejsza im to, bo są słodkie ;D wczoraj wieczorem zmagała się z otwarciem a tu Zonk !! Hhaha ;D tym razem sie nie udało Pani zabezpieczyła ;D ;D oj jaka była złość mówię wam !! ;)
Szajba juz troszke odzyskała wigor po Nutridrinku, ale nadal chudzinka, nie mam jak jej lepiej podtuczyć bo mamy zakaz białka na jakiś czas , pełno ma strupków na ciele :-\
Obrazek
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Spinka, może bananem? :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
dorloc

wieczorem zmagała się z otwarciem a tu Zonk !! Hhaha
Nie śmiej się, nie śmiej. Niedługo i to rozkmini. Zje zapałkę, czy co tam wsadziłaś i znów otworzy drzwiczki :P
Obrazek
spinka2430

gosja1 pisze:Spinka, może bananem? :)
No banana dostaje ale jakoś za nim nie przepada :-\ coś tam pomemła i tyle . Ja mam bardzo wybradne szczury, śmiałabym rzec że,wręcz rozpieszczone ;) ostatnio ugotowałam im płatki owsiane z ryżem i kasza manną to też zostawiły :-\ mendy jedne !! ::)
dorloc pisze:
wieczorem zmagała się z otwarciem a tu Zonk !! Hhaha
Nie śmiej się, nie śmiej. Niedługo i to rozkmini. Zje zapałkę, czy co tam wsadziłaś i znów otworzy drzwiczki :P
Ty mi szybko wypluj te słowa !! ::) jeszcze mi tego brakowało :D ;)
Obrazek
dorloc

;D
Obrazek
spinka2430

Dakota :)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
molll

Post autor: molll »

<3 cudak cudak! piękna jest !
Ze mną: liczi... mango juz za TM ... :'(
Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
spinka2430

moja kochana chudzinka Szajba :)
Obrazek
Obrazek
dorloc

Dakota, jak zwykle, rozwala :) A Po Szajbie nie widać, żeby chuda była, bo sam łepek widać :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”