) no i oczywiście pracowite obgryzanie każdego materiałowego mebelka w zasięgu zębisk
 ) no i oczywiście pracowite obgryzanie każdego materiałowego mebelka w zasięgu zębisk  
Moderator: Junior Moderator

http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... acy/284293. Jest lekki, panowie oczywiście też sobie muszą pokopać. Żwirek nie pyli, ten wielki worek mam i tam, choć wadą jest to, że rozmiar kołeczków jest podobny do ususzonych bobków, więc wybieranie odpada, ale żwirek jest tak wydajny, że to, że muszę wysypać co kilka dni całą kuwetę narożną, nie stanowi problemu
 http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... acy/284293. Jest lekki, panowie oczywiście też sobie muszą pokopać. Żwirek nie pyli, ten wielki worek mam i tam, choć wadą jest to, że rozmiar kołeczków jest podobny do ususzonych bobków, więc wybieranie odpada, ale żwirek jest tak wydajny, że to, że muszę wysypać co kilka dni całą kuwetę narożną, nie stanowi problemu 
 Wyprażałam trociny w 180 stopniach ) u pozostałej reszty nie i nigdy nie miały pasożytów (na szczęście). Teraz używam cat's best eco plus i uważam ,że ta ściółka jest idealna i bardzo, bardzo wydajna więc jest to opłacalne
 Wyprażałam trociny w 180 stopniach ) u pozostałej reszty nie i nigdy nie miały pasożytów (na szczęście). Teraz używam cat's best eco plus i uważam ,że ta ściółka jest idealna i bardzo, bardzo wydajna więc jest to opłacalne   Polecam w 100%
 Polecam w 100%

Ta wygląda na zdjęciu trochę inaczej, więc może być też lepsza
 Ta wygląda na zdjęciu trochę inaczej, więc może być też lepsza 
 jest tani a świetnie się sprawdza. Nie pyli, świetnie wszystko wchłania, i nie rozsypuje się poza klatką jak bentonitowy który używałam
 jest tani a świetnie się sprawdza. Nie pyli, świetnie wszystko wchłania, i nie rozsypuje się poza klatką jak bentonitowy który używałam 
Napiszesz coś więcej, pierwszy raz słyszęprzypadkowa pisze:Zawsze brałam ecożwirek z wrocławskiego BITa. Dziś narobilam nowych zapasów... i niespodzianka. W paczce jest dodatkowo mala paczuszka rumianku, którym trzeba posypać żwirek. Piszą, że ma działanie przeciwzapalne, przeciwalergiczne i przeciwbakteryjne. Praktykujecie coś takiego?
 Za ile i gdzie można kupić?
 Za ile i gdzie można kupić?