Czyli przesadzam
 Ale na prawdę widzę różnicę pewnie dlatego że dużo je
 Ale na prawdę widzę różnicę pewnie dlatego że dużo je  Nezumi nigdy nie znosiła niczego do namiotu bo dawałam już im posłanka
 Nezumi nigdy nie znosiła niczego do namiotu bo dawałam już im posłanka 
No to czekamy dalej

Moderator: Junior Moderator

Ale na prawdę widzę różnicę pewnie dlatego że dużo je
 Ale na prawdę widzę różnicę pewnie dlatego że dużo je  Nezumi nigdy nie znosiła niczego do namiotu bo dawałam już im posłanka
 Nezumi nigdy nie znosiła niczego do namiotu bo dawałam już im posłanka 

Eve pisze:czułe serce nie jest powodem do wstydu
 Jestem chętna na jedną samiczkę ;3
 Jestem chętna na jedną samiczkę ;3 

Jednolitego czy obojętnie? Bo właśnie jeden z prawdopodobnych samców jest chyba fawnem kapturkiem, Ann. już Cię dawno wpisałam
 Jednolitego czy obojętnie? Bo właśnie jeden z prawdopodobnych samców jest chyba fawnem kapturkiem, Ann. już Cię dawno wpisałam 

Zdjęcia dodam jutro lub może jeszcze dzisiaj
 Zdjęcia dodam jutro lub może jeszcze dzisiaj 
kaka958 pisze:U mnie w Piekarach, Katowicach i BytomiuZdjęcia dodam jutro lub może jeszcze dzisiaj

Mi się marzy właśnie jednolity, bo mam już beżowego kapturka i byłyby bardzo podobne. Ale całym czarnym maleństwem, szarym (całym lub kapturkiem) albo husky też nie pogardzę :3 Chociaż znając mnie zakocham się w jakimś maluchu na ładne oczka i nie będzie już liczył się dla mnie kolorkaka958 pisze:Xkuubi czytałam że chcesz szczurka fawnJednolitego czy obojętnie? Bo właśnie jeden z prawdopodobnych samców jest chyba fawnem kapturkiem

Ja aktualnie marzę o łysolu ale chyba nie będę mieć trzeciego szczura aż nie wyjadę na studia
 Ja aktualnie marzę o łysolu ale chyba nie będę mieć trzeciego szczura aż nie wyjadę na studia  Mama się nawet o młodych nie dowie bo nie chcę jej denerwować jeśli je wszystkie oddam to może się ewentualnie dowiedzieć
 Mama się nawet o młodych nie dowie bo nie chcę jej denerwować jeśli je wszystkie oddam to może się ewentualnie dowiedzieć  Tak wiem trochę to nie fair i w ogóle nie w porządku
 Tak wiem trochę to nie fair i w ogóle nie w porządku 

Moja ma praktycznie identyczny kolor tylko z tą różnicą,że nie całe plecy ma ubarwione tylko leci jej taki pasek wzdłuż kręgosłupakaka958 pisze:xkuubi ale mi twoja mała bardziej na shampagne wygląda czyli taka jak Aka, szampany są troszkę jaśniejsze od beżowych i ten kolor jest jakby zimniejszy. Może zdjęcie trochę przekształca kolor? Patrz tutaj jest Aka i kolory odwzorowują rzeczywistość http://www.youtube.com/watch?v=tuNns37kgoQ

Nie jestem znawcą ale myślę że mam rację
 Nie jestem znawcą ale myślę że mam rację