Toshirou:

Tomoe (większe prawdopodobieństwo że on jest tatą):

Gratis, maluszek siostry:

Oraz filmik z nimi w roli głównej:

Moderator: Junior Moderator

Mama jest szampanem i jest jaśniutka ale nie biała. Młode mogą być husky więc równie dobrze mogą całkiem wyhaszczeć. Równie dobrze (chyba) mogą się zdarzyć się selfy (jeśli nie pomyliłam pojęć) że będą całe rude lub całe szampańskie
 Mama jest szampanem i jest jaśniutka ale nie biała. Młode mogą być husky więc równie dobrze mogą całkiem wyhaszczeć. Równie dobrze (chyba) mogą się zdarzyć się selfy (jeśli nie pomyliłam pojęć) że będą całe rude lub całe szampańskie  Możliwości jest dużo
 Możliwości jest dużo 

Eve pisze:czułe serce nie jest powodem do wstydu
To raczej ty uwierz że to szampan bo jak była malutka to w kilku miejscach miała plamki starej sierści które już zarosły białymi5zczurzyca pisze:Możesz wierzyć lub nie, ale ten szczurek to nie albinos tylko wyjaśniały husky:
http://szczury.org/viewtopic.php?p=914354#p914354
 I jej kolor jest właśnie taki kremowy ale jasny i zimny
 I jej kolor jest właśnie taki kremowy ale jasny i zimny 
 Husky są różne, husky to tylko nazwa plam które występują w różnych kolorach, czarny (np.Nezumi), niebieski, agouti itd.
 Husky są różne, husky to tylko nazwa plam które występują w różnych kolorach, czarny (np.Nezumi), niebieski, agouti itd.
Yen pisze:ja moooże wzięłabym jedną samiczkę, najlepiej beżową, jeśli jest jakaś możliwość dowozu do wrocławia oczywiście
 najwyżej postawisz piwo za przysługę
 najwyżej postawisz piwo za przysługę 
 wiesz jak to jest, nie ma nie ma.. a tu nagle BUM i kilka szczurkowych bid szuka domu, więc jeśli będzie jakaś awaria to przecież nie odmówie jeśli faktycznie będą maleństwa
  wiesz jak to jest, nie ma nie ma.. a tu nagle BUM i kilka szczurkowych bid szuka domu, więc jeśli będzie jakaś awaria to przecież nie odmówie jeśli faktycznie będą maleństwa  

Aka na pewno jest w ciąży bo ma nieźle zaokrąglony brzuszek, je jak niepojęta (a wcześniej i tak już dużo jadła). Raczej wątpię żeby po prostu była gruba
 Aka na pewno jest w ciąży bo ma nieźle zaokrąglony brzuszek, je jak niepojęta (a wcześniej i tak już dużo jadła). Raczej wątpię żeby po prostu była gruba 
 Jutro będę miała chyba klatkę więc Nezumi przełożę do klatki a Aka będzie miała spokój w akwarium ^^
 Jutro będę miała chyba klatkę więc Nezumi przełożę do klatki a Aka będzie miała spokój w akwarium ^^
 A matkę z młodymi lepiej jest zostawić w akwarium czy w klatce? Wiem że szczurzyca może przez przypadek skoczyć na młode a Aka przez swoje oczy trochę obawia się skakania na krawędzie akwarium, więc czy akwarium będzie odpowiedniejsze?
 A matkę z młodymi lepiej jest zostawić w akwarium czy w klatce? Wiem że szczurzyca może przez przypadek skoczyć na młode a Aka przez swoje oczy trochę obawia się skakania na krawędzie akwarium, więc czy akwarium będzie odpowiedniejsze?