od wczoraj mieszkają z nami Cleo i Lili
Cleo i Lili - dwie szczurkowe księżniczki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Cleo i Lili - dwie szczurkowe księżniczki :)
Witam,
Dziewczynki urodziły się 16.01br. Siostrzyczki to uszy: dumbo, sierść: standard, barwa ?? nie wiem, są ciemnoszaro-białe, postaram się wrzucić ich zdjęcia. Dziewczynki zamieszkały w 2piętrowej rezydencji o wym 67x40x78cm. Mają 2 półeczki, 2 drabinki, włąsnoręcznie zrobiony hamak i kilka rurek. Zamiast dywanu mają pinio, a zamiast kołdry sianko i moje skarpetki, ale pierwszą i narazie jedyną noc spędziły na twardej półce
narazie się na wzajem oswajamy
chętnie wychodzą z klatki, po chwili wąchania wchodzą na moją rękę, chodzą po mnie, po kolanach, rękach, ramionach i szyji, głasze je, Cleo lubi jak się ją głaszcze, Lili za długo w jednym miejscu podczas głaskania nie posiedzi:P Chętnie wchodzą mi pod bluzę i sobie tam siedzą, często pod pachą lub na brzuchu, pchają się też do rękawa:p Mam nadzieje że to, że tam wchodzą nie znaczy że się boją, ale ze im się u mnie podoba i jest im tam cieplutko. właśnie Lili zajada w mojej bluzie płatki owsiane:) czasem Lili wydaje mi się ze stuka ząbkami, nie grzyta nimi, ale słychać cichutki stukot ząbków. nie wiem czym jest to spowodowane, bo czasem robi to jak siedzi w bluzie i nic sie nie dzieje, a czasem jak ja głaszcze. Msm nadzieje ze moim Dziewczynkom podoba się u nas i dobrze się z nami czują:) pozdrawiam wszystkich 
Re: Cleo i Lili - dwie szczurkowe księżniczki :)
ModeRATorzy, przenieście proszę do działu Nasi pupile
Czekamy na zdjęcia
A skąd je masz? 
Czekamy na zdjęcia
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
z ogłoszenia na internecie. Niestety nie mogłam znaleźć żadnym Szczurciów w mojej okolicy, a jak wyczytałam na forum żeby nie brać z zoologa, to nie wziełam:P przepraszam na złe miejsce postu, ale jeszcze raczkuję tutaj
i nie wiem jak wrzucić zdjęcia z kompa:(
Załóż sobie konto, np. na http://www.imageshack.us
Tu: http://szczury.org/viewtopic.php?f=26&t=28539 masz dokładną instrukcję, jak wrzucać zdjęcia z imageshack
Dobrze, że nie wzięłaś z zoologa. A zapłaciłas coś za nie?
Dobrze, że nie wzięłaś z zoologa. A zapłaciłas coś za nie?
zapłaciłam, ale było warto:P są kochane moje Szczurzyczki:)
Pseudohodowla
Na przyszłość stamtąd nie bierz, ale jak już masz... no dobrze czekam na zdjęcia 
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... dfef075b95 jaki słodziak-nietoperz
Ale raczej nie dawaj im takich kolb jak na zdjęciu bo są niezdrowe
Ale raczej nie dawaj im takich kolb jak na zdjęciu bo są niezdrowe
Przeniesione 
A dziewczyny prześliczne!
A dziewczyny prześliczne!
Wyszukiwarka nie gryzie
śliczne panny