Babciowe Kluseczki ( Lublin, Kraków )
Moderator: Junior Moderator
- 
				norbert19929
Re: Babciowe Kluseczki ( Lublin, Kraków )
Jasio zamieszka z braćmi Bastkiem i Gabrysiem  

- 
				norbert19929
Jasio już w nowym domu

- pchelowski
 chłopaki już baraszkują razem
 chłopaki już baraszkują razemZe mną: Marcel Bastuś, Gabryś, Jasio i Lysolin 
Za TM: Korneliś i Kuba (szczurki), Kacper(pies), Maniek(kosza), Dosia(świnka) i chomik.

Za TM: Korneliś i Kuba (szczurki), Kacper(pies), Maniek(kosza), Dosia(świnka) i chomik.
- 
				norbert19929
Domu nadal poszukuje jeszcze Sisi maluchy w najbliższy weekend będą jechały do Krakowa oraz Warszawy więc jeśli ktoś z tych miast jest chętny na pannę  to zapraszam do rezerwacji  

- 
				norbert19929
Po przemyśleniach oraz przegadaniu sprawy z Gabka doszliśmy do wniosku że wraz z Sisi domku będzie szukała także Rozi aby Sisi nie była samotna   dziewczynki do oddania tylko razem
  dziewczynki do oddania tylko razem   

ROZI
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bde ... 87238.html

ROZI
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bde ... 87238.html
Witam 
dziewczynki(Lora,Fler,Rozi i Sisi) od jutra będą u mnie i założę im własny wątek gdyż osoba z Radomia się jednak chyba rozmyśliła i ich nie adoptuje(chodzi o Rozi i Sisi). Myslę ,że tan temat można juz zamknąćgdyż wszystkie maleństwa oprócz 2 dziewczynek znalazły swój domek Pozdrawiam
 Pozdrawiam

dziewczynki(Lora,Fler,Rozi i Sisi) od jutra będą u mnie i założę im własny wątek gdyż osoba z Radomia się jednak chyba rozmyśliła i ich nie adoptuje(chodzi o Rozi i Sisi). Myslę ,że tan temat można juz zamknąćgdyż wszystkie maleństwa oprócz 2 dziewczynek znalazły swój domek
 Pozdrawiam
 PozdrawiamRe: Babciowe Kluseczki ( Lublin, Kraków )
Na koniec tego emocjonującego dnia możemy oficjalnie powiedzieć, że maluchy są już w Krakowie  Irysek u Caroli, Lora,Fler,Rozi i Sisi u Gabki a Juka i Arisa u mnie
 Irysek u Caroli, Lora,Fler,Rozi i Sisi u Gabki a Juka i Arisa u mnie  Maluchy są przepiękne, przedcudowne i przepełne energii
 Maluchy są przepiękne, przedcudowne i przepełne energii  Takie małe słodkie małpeczki
 Takie małe słodkie małpeczki  )) Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad adopcją... to niech już się nie zastanawia
)) Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad adopcją... to niech już się nie zastanawia  Warto
 Warto  )) Takich słoneczek mało na tym świecie
)) Takich słoneczek mało na tym świecie 

Irysek u Caroli, Lora,Fler,Rozi i Sisi u Gabki a Juka i Arisa u mnie
 Irysek u Caroli, Lora,Fler,Rozi i Sisi u Gabki a Juka i Arisa u mnie  Maluchy są przepiękne, przedcudowne i przepełne energii
 Maluchy są przepiękne, przedcudowne i przepełne energii  Takie małe słodkie małpeczki
 Takie małe słodkie małpeczki  )) Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad adopcją... to niech już się nie zastanawia
)) Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad adopcją... to niech już się nie zastanawia  Warto
 Warto  )) Takich słoneczek mało na tym świecie
)) Takich słoneczek mało na tym świecie 
Ze mną: Bizou 
W serduchu: Albi [02.09.12 - 14.06.13], Arisa [21.01.13 - 17.08.14] i Juka [21.01.13 - 09.01.15] Gutka [01.11.12 - 23.01.15]

W serduchu: Albi [02.09.12 - 14.06.13], Arisa [21.01.13 - 17.08.14] i Juka [21.01.13 - 09.01.15] Gutka [01.11.12 - 23.01.15]
- pchelowski
Potwierdzam!
Gabryś, Bastek i Jasio = codziennie nowa radość! przeboscy!!!!

Gabryś, Bastek i Jasio = codziennie nowa radość! przeboscy!!!!
Ze mną: Marcel Bastuś, Gabryś, Jasio i Lysolin 

Moje maluszki kochane:)Dziękuję oficjalnie : Norbertowi za małe cuda , dziękuję Tobie  jeszcze raz Mel i dobrej duszy Andrzejowi za ogromną pomoc w transporcie tych słodzin :)Maluchy są przekochane  Jutro prawdopodobnie założę wątek Rozi i Sisi :)Także chętnych zapraszam i zachęcam do adopcji
 Jutro prawdopodobnie założę wątek Rozi i Sisi :)Także chętnych zapraszam i zachęcam do adopcji  Obecnie maluchy przebywać będą u mnie w DT,ale to w osobnym wątku. ten uważam szczęśliwie za zamknięty
 Obecnie maluchy przebywać będą u mnie w DT,ale to w osobnym wątku. ten uważam szczęśliwie za zamknięty  Także jeszcze raz moja ogromna prośba  o zamknięcie tego wątku .
 Także jeszcze raz moja ogromna prośba  o zamknięcie tego wątku . Pozdrawiam
 Pozdrawiam

Jutro prawdopodobnie założę wątek Rozi i Sisi :)Także chętnych zapraszam i zachęcam do adopcji
 Jutro prawdopodobnie założę wątek Rozi i Sisi :)Także chętnych zapraszam i zachęcam do adopcji  Obecnie maluchy przebywać będą u mnie w DT,ale to w osobnym wątku. ten uważam szczęśliwie za zamknięty
 Obecnie maluchy przebywać będą u mnie w DT,ale to w osobnym wątku. ten uważam szczęśliwie za zamknięty  Także jeszcze raz moja ogromna prośba  o zamknięcie tego wątku .
 Także jeszcze raz moja ogromna prośba  o zamknięcie tego wątku . Pozdrawiam
 PozdrawiamRe: Babciowe Kluseczki ( Lublin, Kraków )
Ja się tylko zastanawiam jak połączyć te kruszyny z moimi dwiema ogromnymi potworzycami  Boję się, że przy pierwszym starciu maluchy mogą srogo oberwać - różnica masy, siły, pazura i kła jest ogromna. No nic, małymi kroczkami
 Boję się, że przy pierwszym starciu maluchy mogą srogo oberwać - różnica masy, siły, pazura i kła jest ogromna. No nic, małymi kroczkami 

Boję się, że przy pierwszym starciu maluchy mogą srogo oberwać - różnica masy, siły, pazura i kła jest ogromna. No nic, małymi kroczkami
Ze mną: Bizou 

Dziękujemy za Iryska,a raczej "torpedę"  .Zdążył już zwiedzić połowę mieszkania,nie w głowie mu siedzenie na kanapie
 .Zdążył już zwiedzić połowę mieszkania,nie w głowie mu siedzenie na kanapie  .Po weekendzie będziemy próbować łączyć chłopaków.Pozdrawiamy resztę "rodzinki".
 .Po weekendzie będziemy próbować łączyć chłopaków.Pozdrawiamy resztę "rodzinki".

.Zdążył już zwiedzić połowę mieszkania,nie w głowie mu siedzenie na kanapie
 .Zdążył już zwiedzić połowę mieszkania,nie w głowie mu siedzenie na kanapie  .Po weekendzie będziemy próbować łączyć chłopaków.Pozdrawiamy resztę "rodzinki".
 .Po weekendzie będziemy próbować łączyć chłopaków.Pozdrawiamy resztę "rodzinki".- 
				norbert19929
Cieszę się że jesteście zadowoleni z maluszków   Mam nadzieje że nie będzie problemów z łączeniem szkrabów z nowymi przyjaciółmi
 Mam nadzieje że nie będzie problemów z łączeniem szkrabów z nowymi przyjaciółmi   Ucałujcie moje maluchy ode mnie
 Ucałujcie moje maluchy ode mnie  

Mam nadzieje że nie będzie problemów z łączeniem szkrabów z nowymi przyjaciółmi
 Mam nadzieje że nie będzie problemów z łączeniem szkrabów z nowymi przyjaciółmi   Ucałujcie moje maluchy ode mnie
 Ucałujcie moje maluchy ode mnie  
- 
				norbert19929
Proszę modów o zamknięcie tematu.