Tak, dokładnie te.
Znajdź kratkę, bo z tym szkłem to nie dobrze, kisiła by się w siuśkach i smrodzie po prostu.
Ale po porodzie i odchowaniu małych one będą w klatce mieszkać, tak? Bo jak małe zaczną chodzić, to akwarium nie będzie dobre dla nich.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Ja mam jedną klatkę i tam będzie Nezumi i dopiero jak będzie mogła je poznać to będą w klatce (kiedy mogę młode łączyć z resztą stada?) . A jak będę rozdzielać według płci to samce pójdą do klatki siostry
Ok czyli przeniosę młode do klatki jak będą rozdzielane. Chyba że znajdę kogoś kto pożyczy mi jeszcze klatkę
Filmik z brzuchem Aki w rzeczywistości jest troszkę większy
Co to za ściółka? Nie powinny mieć trocin, zwłaszcza Aka, sama miałam u siebie mamusię z młodymi, była parę dni na trocinach, smród po pół godziny był okropny. Polacam Ci kupić żwirek drewniany pinio.
Bezszczurowo- Werter w nowym domku W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Aka jest miziasta? Zastanawiam się, czy jeśli mamusia jest miziasta to młode też 'raczej będą', czy to ma jakieś zależności?
Marzy mi się miziasta dziewucha.. Moje są takie nieusłuchane...
Ze Mną:Erato, Awantura, Mickiewicz, Rozalia Rozalinda Pierwsza oraz Mafinka
Za TM Michelle, Niunia, Tycia, Liberia, Ruby oraz 2 żołnierzy o nieznanych imionach
Ogólnie to ona jest trochę strachliwa bo jest ślepa lub niedowidząca jak to albinos da się pogłaskać ale nie przychodzi jakoś specjalnie w tym celu ale uwielbia siedzieć w kapturze i tam też mogę ją głaskać. Ona jest z zoologicznego więc tam szczury raczej nie mają zbyt dużego kontaktu z człowiekiem :/ Ja młode będę przyzwyczajać od początku do człowieka może któryś będzie przylepą Ale z tego co czytałam to samce chyba częściej są miziastymi kluchami bo samice wolą się porozglądać
Ona jest chyba beżykiem a nie albinosem? Szczurki z czerwonymi oczami słabiej zawsze widzą.
Powiem Wam tak, jak szczuraski będą od oseska nauczone przebywania z człowiekiem, to powinny wyrosnąć szczuraski lubiące ludzia. Ale to zależy, u szczurów jak u ludzi, każdy ma inny charakter.
No ale beże i szampany to też albinosy (?) albo albinotyczne? Nie wiem czy ona w ogóle cokolwiek widzi.. może z ok2-3cm przed nią :/
Zobaczymy jak podrosną jakie będą mieć charakterki
Psychopatka Korba, ciepła klucha Pianka, żywe srebro Dziurka, łysa Jagoda, maleńka Gumka i oszołom Śrubka za TM Gumka i Mysza (mamy też swój wątek: http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40116)
Tak wielki a jakie suty Zauważyłam że podczas ciąży zrobiła się żywsza, bardziej ciekawska i chce się przytulać cały czas włazi pod Nezumi Ostatnio chyba widziałam ruchy młodych