U czarnookich szczurków widać ciemne plamki pod powiekami.

Moderator: Junior Moderator

Wszystkie maluchy mają czarne plamki w miejscu oczu tylko u dwóch nic nie widać
 Wszystkie maluchy mają czarne plamki w miejscu oczu tylko u dwóch nic nie widać  Potem dodam zdjęcia bo teraz mi siostra oczy wydrapie że nie oglądamy fairy tail
 Potem dodam zdjęcia bo teraz mi siostra oczy wydrapie że nie oglądamy fairy tail 
 Tak myślę że ojcem został husky bo to chyba nie możliwe żeby z rodziców czerwonookich większość miała czarne oczka. Jeśli pójdzie tak jak planuję to domku będą szukały jeszcze trzy szczurki, ale wszystko będzie dokładnie planowane jak poznam płeć i będę umiała kluski odróżniać
 Tak myślę że ojcem został husky bo to chyba nie możliwe żeby z rodziców czerwonookich większość miała czarne oczka. Jeśli pójdzie tak jak planuję to domku będą szukały jeszcze trzy szczurki, ale wszystko będzie dokładnie planowane jak poznam płeć i będę umiała kluski odróżniać  Boję się o małe bo Aka je rozrzuca i często jest tak że kilka jest na uboczu w parach lub same, pomagam im podkładając je do reszty, czy to normalne zachowanie? Może jeszcze do końca nie wie co ma robić?
 Boję się o małe bo Aka je rozrzuca i często jest tak że kilka jest na uboczu w parach lub same, pomagam im podkładając je do reszty, czy to normalne zachowanie? Może jeszcze do końca nie wie co ma robić?   

)
)

), a samiczki na pewno 2 ew. 4 jest zajętych, czyli na dobrą sprawę do adopcji zostały 3 samiczki. I zawsze mogę odmówić osobom które już zaklepały bo nie spełnią warunków
), a samiczki na pewno 2 ew. 4 jest zajętych, czyli na dobrą sprawę do adopcji zostały 3 samiczki. I zawsze mogę odmówić osobom które już zaklepały bo nie spełnią warunków 
 Odkleiły im się uszka. Daję zdjęcia indywidualne ale na razie nie ma "zaklepywania" ale można się już zastanawiać ^^. Zdjęcia są na ręce bo są wtedy spokojniejsze i się nie wiercą - myślę że to dobry znak
 Odkleiły im się uszka. Daję zdjęcia indywidualne ale na razie nie ma "zaklepywania" ale można się już zastanawiać ^^. Zdjęcia są na ręce bo są wtedy spokojniejsze i się nie wiercą - myślę że to dobry znak  . Temat adopcyjny założę jak małym urośnie już sierść, jeszcze trudno mi je rozróżniać
. Temat adopcyjny założę jak małym urośnie już sierść, jeszcze trudno mi je rozróżniać 

A dziewczynka 5...
 A dziewczynka 5... 
 Powiem tylko że jest chyba najspokojniejsza z wszystkich dziewczyn i chyba największa lub jedna z największych
 Powiem tylko że jest chyba najspokojniejsza z wszystkich dziewczyn i chyba największa lub jedna z największych  Nie umiem się doczekać aż otworzą oczka
 Nie umiem się doczekać aż otworzą oczka  Kiedy małe są w pełni owłosione?
 Kiedy małe są w pełni owłosione?