Luna :

i jej dzieciaki :
Leo :

Zygzak:

Bąbelek :
 tu akurat razem z zygzakiem
Lili :

No a w poniedziałek przyjedzie do mnie z Warszawy mała Dumbo Rex Pearl którą już nazwałam Perła :

A za TM [*] :
Maleńka :

Moderator: Junior Moderator

Mali Artyści ;)
						Mali Artyści ;)

)
 ) a w sobotę/niedzielę będą oddzieleni
 a w sobotę/niedzielę będą oddzieleni  bo wtedy jade do internatu i później oddaje ich w ręce nowych właścicielek
 bo wtedy jade do internatu i później oddaje ich w ręce nowych właścicielek  Bąbel i Zygzak idą razem a Leo idzie sam ale za pare dni później będzie juz miał towarzysza
 Bąbel i Zygzak idą razem a Leo idzie sam ale za pare dni później będzie juz miał towarzysza 
 Re: Mali Artyści ;)
						Re: Mali Artyści ;)
		 Zygzak z Bąbelkiem są razem a Leo trafił samotnie ale za jakiś tydzień będzie miał kolegę
 Zygzak z Bąbelkiem są razem a Leo trafił samotnie ale za jakiś tydzień będzie miał kolegę  a przyjazd Perełki nieco się wydłużył niestety i dopiero jutro do mnie przyjedzie
 a przyjazd Perełki nieco się wydłużył niestety i dopiero jutro do mnie przyjedzie  już się doczekać nie mogę jak ją wymiziam
 już się doczekać nie mogę jak ją wymiziam 
 Codziennie biega po moim łóżku (oczywiście nie sama ,tylko obok mnie
 Codziennie biega po moim łóżku (oczywiście nie sama ,tylko obok mnie  ) i rzuca się na moje palce , później ucieka w bardzo szybkim tempie i czeka na zaczepkę z mojej strony. Jak tylko ją zaczepię mała znowu wkracza do akcji i rzuca się na mnie , albo wskakuje mi na rękę i mnie myje ;p (normalnie pilnuje żebym była czysta heh). Już drugiego dnia mały łobuziak zasnął w moich ramionach
 ) i rzuca się na moje palce , później ucieka w bardzo szybkim tempie i czeka na zaczepkę z mojej strony. Jak tylko ją zaczepię mała znowu wkracza do akcji i rzuca się na mnie , albo wskakuje mi na rękę i mnie myje ;p (normalnie pilnuje żebym była czysta heh). Już drugiego dnia mały łobuziak zasnął w moich ramionach  Byłam bardzo szczęśliwa . Teraz gdy tylko mnie widzi wskakuje na kratki i domaga się wzięcia na ręce . Wgl nie ucieka tylko klei się do mnie jak przylepa
 Byłam bardzo szczęśliwa . Teraz gdy tylko mnie widzi wskakuje na kratki i domaga się wzięcia na ręce . Wgl nie ucieka tylko klei się do mnie jak przylepa  Próbowała mnie podgryzać ale nie wychodzi jej to więc odpuściła
 Próbowała mnie podgryzać ale nie wychodzi jej to więc odpuściła  Jutro w szkole wystawienie ocen i wyprowadzka z internatu = Pyśka pozna Lunę i Lili. Trochę się martwię bo niedawno jeszcze Luna była alfą ale odkąd podrosła jej córcia Lili , daje matce popalić i przejmuje pozycję alfy , dlatego nie wiem jak zareaguje na swoją nową rówieśniczkę
 Jutro w szkole wystawienie ocen i wyprowadzka z internatu = Pyśka pozna Lunę i Lili. Trochę się martwię bo niedawno jeszcze Luna była alfą ale odkąd podrosła jej córcia Lili , daje matce popalić i przejmuje pozycję alfy , dlatego nie wiem jak zareaguje na swoją nową rówieśniczkę  no ale okaże się jutro
 no ale okaże się jutro 

Niedługo jeszcze dojdą hamaczki itp
 Niedługo jeszcze dojdą hamaczki itp  Dziś pierwszy dzień łączenia
 Dziś pierwszy dzień łączenia   Wszystko idzie dość szybko bo wszystkie już są w jednej klatce ale nie tłuką się jakoś szczególnie
 Wszystko idzie dość szybko bo wszystkie już są w jednej klatce ale nie tłuką się jakoś szczególnie  pisków nie ma
 pisków nie ma  tylko zabawa i lekka dominacja
 tylko zabawa i lekka dominacja 

Umarłam w krainie rozkoszy. Cudne są, no po prostu cudne.
  Umarłam w krainie rozkoszy. Cudne są, no po prostu cudne.
 Zgodze sie ze sa cudne
 Zgodze sie ze sa cudne  ale tez bardzo fotogeniczne. . .cykam im dzien w dzien 1000 fotek i zawsze wychodza niesamowicie
 ale tez bardzo fotogeniczne. . .cykam im dzien w dzien 1000 fotek i zawsze wychodza niesamowicie  a apart je tak interesuje ze odrazu nos w obiektyw pchaja
 a apart je tak interesuje ze odrazu nos w obiektyw pchaja  hehe Male fotomodelki
 hehe Male fotomodelki 
 Powinien stwierdzić co jest powodem drapania, plamek czy ranek i coś ci dać (lekarstwa, itp.)
 Powinien stwierdzić co jest powodem drapania, plamek czy ranek i coś ci dać (lekarstwa, itp.) Nie znalazła nic niepokojącego na skórze (zresztą tak jak ja) . Ranki u Pysi to wynik drapania . Tylko pytanie czemu się drapie , profilaktycznie dostały invermektyne na karczek
 Nie znalazła nic niepokojącego na skórze (zresztą tak jak ja) . Ranki u Pysi to wynik drapania . Tylko pytanie czemu się drapie , profilaktycznie dostały invermektyne na karczek  dziś zrobię im porządek i umyje całą klatkę dokładnie
 dziś zrobię im porządek i umyje całą klatkę dokładnie