znalazłam szczurka-warszawa centrum-szuka domu
Moderator: Junior Moderator
znalazłam szczurka-warszawa centrum-szuka domu
Witam. Dzisiaj rano, w naszym śmietniku mój mąż znalazł szczurka, porzuconego z wraz z klatką.
NIe bardzo mamy warunki aby go trzymać (b. małe mieszkanie, małe dziecko i szynszyl)a w dodatku chyba niestety jestem uczulona. Dlatego SZUKAMy DLA NIEGO DOMU.
NIe wiem wiele o szczurach, ale: na moje oko to samiec, barwy szczurowej (aguti?), wiek średni (?-23 cm długości bez ogona), na oko w dobrym stanie (ładna sierść, żywy, chętnie je, nos i oczka bez ropki), przyjaźnie nastawiony do człowieka.
Jutro wybieramy się z nim do veta na przegląd zdrowotny ( o ile lokalny wet da radę coś powiedzieć).
A więc kto przygarnie Szczursona (imię robocze)????
Kontakt do mnie tringa.anna@gmail.com Warszawa-centrum
NIe bardzo mamy warunki aby go trzymać (b. małe mieszkanie, małe dziecko i szynszyl)a w dodatku chyba niestety jestem uczulona. Dlatego SZUKAMy DLA NIEGO DOMU.
NIe wiem wiele o szczurach, ale: na moje oko to samiec, barwy szczurowej (aguti?), wiek średni (?-23 cm długości bez ogona), na oko w dobrym stanie (ładna sierść, żywy, chętnie je, nos i oczka bez ropki), przyjaźnie nastawiony do człowieka.
Jutro wybieramy się z nim do veta na przegląd zdrowotny ( o ile lokalny wet da radę coś powiedzieć).
A więc kto przygarnie Szczursona (imię robocze)????
Kontakt do mnie tringa.anna@gmail.com Warszawa-centrum
-
Re: znalazłam szczurka-warszawa centrum-szuka domu
Jeśli możesz, wstaw zdjęcie chłopaka. Będzie łatwiej znaleźć mu dom.
[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
- natureminemka
To nie są zdjęcia szczura 

ZE MNĄ: LOKI
Za TM: Galder [*] Eowina [*] Ragnarok [*] Zdenka [*] Silenoz [*] Arwena [*] Puritania [*] Gollum [*] Lugburz [*] Simulacra [*] Uruk-hai [*] Ecthelon [*]
W adopcji: Kajtek [*], Brego, Felix [*], Bran [*], Elentari, Galadriela [*], Siwy, Ninja
Za TM: Galder [*] Eowina [*] Ragnarok [*] Zdenka [*] Silenoz [*] Arwena [*] Puritania [*] Gollum [*] Lugburz [*] Simulacra [*] Uruk-hai [*] Ecthelon [*]
W adopcji: Kajtek [*], Brego, Felix [*], Bran [*], Elentari, Galadriela [*], Siwy, Ninja
To jest zdjęcie szczura... bardzo fajnego 
Link skopiować i wkleić w pole adresu przeglądarki - po problemie (klikanie bezpośrednio w link przekierowuje do innego obrazka... takie zabezpieczenie)

Link skopiować i wkleić w pole adresu przeglądarki - po problemie (klikanie bezpośrednio w link przekierowuje do innego obrazka... takie zabezpieczenie)
-
Wygląda trochę jak blue agouti berkshire (albo coś w tym stylu). Piękny chłopak 

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Śliczny chłopak! Wzięłabym, ale póki nie uporam się z moją jedną chorą szczurcią, nie będę brała następnego. Plus trzeba by go wykastrować, żebym nie miała potomstwa
No i mój mąż nie byłby zachwycony jeszcze jednym szczurem (te dwie które mamy w zupełności mu wystarczają
)
PS: Nie mogę uwierzyć... Jak można wyrzucić szczura z klatką na śmietnik... Tak to już jest, kupuje się dziecku, dziecku się nudzi i na śmietnik, bo już nie potrzebny. Aż się serce kraja... Ja bym takiego "właściciela" na śmietnik wystawiła i łańcuchem przykuła...

PS: Nie mogę uwierzyć... Jak można wyrzucić szczura z klatką na śmietnik... Tak to już jest, kupuje się dziecku, dziecku się nudzi i na śmietnik, bo już nie potrzebny. Aż się serce kraja... Ja bym takiego "właściciela" na śmietnik wystawiła i łańcuchem przykuła...
Za Tęczowym Mostkiem Szczurcie: Fobi i Irka [*] [*] Chomiczki: kolejno cztery Kubusie [*] [*] [*] [*]
- natureminemka
Faktycznie bardzo ładny
Nie zauważyłam, że przekierowuje. Życzę dobrego domku 

ZE MNĄ: LOKI
Hej. Jest ładny i miły:)vet go obadał i stw,ze jest zdrowy (zbadał go jakimś specjalnym szczurzym badaniem na wszystko), zadbany i oswojony. Więc dziwne,że ktoś go się pozbył w taki sposób. Acha ma około roku Aż mi go szkoda oddawać,ale rozsądek każe. Więc jeśi ktoś chce otowrzyć mu serduszko, to piszcie do mnie:)
- sciurus vulgaris
kurcze ja co bym nie zrobiła to widzę hosting CBA 

KOPIUJESZ adres i wklejasz w wyszukiwarkę
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Hej wygląda na to, że Sczursonik znalazł domek u Pani Ricztis z niniejszego forum. Ostatecznie będę pewna we wtorek, więc na razie zawieszam akcję adopcyjną:) A co do zdjęcia - link raz działa a raz nie, nie wiem czemu. Najpewniejsze jest faktycznie skopiowanie adresu i wklejenie w wyszukiwarkę. Pozdrowienia dla wszystkich:)
- sciurus vulgaris
WIEM CO TO ZNACZY KOPIOWAĆ I WKLEJAĆ, nie działa. wiesz, że caps lockiem nie sprawisz, że coś się stanie? chyba potrafię czytać, napisałam że co bym nie zrobiła to widzę ten sam obrazek. czy klikam, czy kopiuję, czy wklejam w wyszukiwarkę czy w album ze znaczkami. ale fajnie, że się angażujesz.
- madziastan
- Numer GG: 8345513
- Kontakt:
sciurus - u mnie normalnie działa - trzeba skopiować link i wkleić do paska adresu http. Nie wiem czemu u Ciebie nie działa - ale proszę bez ostrego tonu 

Może kiedyś...
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
Za TM: Mamusia, Córeczka, Robin, Miodynka, Majtki, Milky, Elenka, Lucynka, Mary, Szarik, Gryzia,Jamajka, Shelter, Mała (Gifa), Henio, Kropuś
- sciurus vulgaris
to nie ja potraktowałam kogoś caps lockiem, ja tylko odpowiadam. nie wiem, nie znoszę tego "krzyczenia" przez internet. widać by ją było i bez niego. ale whateva.
link - jak sama autorka napsiała - raz działa, raz nie. i tyle. wróciłam do domu, na moim prywatnym komputerze działa. done.
szczurek przepiękny, cieszę się, że znalazł domek.
link - jak sama autorka napsiała - raz działa, raz nie. i tyle. wróciłam do domu, na moim prywatnym komputerze działa. done.
szczurek przepiękny, cieszę się, że znalazł domek.